Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Hafta | Galatasaray Nef 82 - BC Igokea 74

Tarih: 9 Kasım 2021
Saat: 20:00
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu

İlk maçta deplasmanda mağlup ettiğimiz rakibimizle bu sefer iç sahada mücadele ediyoruz. %50 kapasite sınırlaması resmi olarak kalkıyor bu maçla birlikte. PAOK ve Gaziantep maçlarının yaralarını saracağımız güzel bir akşam olur umarım...


Başarılar Yenilmez Armada'ya...
 
Ver topu Dee Bostla Melo’ya onlar uretsin,Akoon hizli hucuma ciksin,Kerry ekmegini tastan cikarsin,98 atip 85 yiyip kazanalim rakip nasil olsa İgokea :) Oyuncularimiza guveniyorum gerekeni yapacaklardir.
 
Ya hay ben böyle işin ya.İlk çeyrekten kanser oldum.Kızgınlığım takıma değil,sezon başından beri kaç tane maç oynamışız hala bizi Kravish-Ege pota altına mahkum edenlere.

Her hücum ribaundu verdiğimizde ayrı ayrı kulaklarını çınlatıyorum onların.
 
Takım bas bas bağırıyor bize savunmacı pota altı lazım diye. Ribaund tabii ki herkesin görevi ama pota altında korkutamıyoruz rakibi.
 
Topa iyi baskı yapsan ne olacak ? İyi oynayıp,iyi mücadele etsen ne olacak ? Ribaund çekebilen her takım kaçırdıkça çeker,pota altı zaten yumuşacık,çok rahat şekildede bitirir.

Hakem desen maçı mı yönetiyor oyuncuların reaksiyonlarını mı takip ediyor belli değil.Yok yere teknik çaldı Kerry'e.
 
Moladan önceki son hücumumuzda Bost kaldırıp uzaklardan erken ve kötü şut tercihinde bulunuyor.

Molaya gidiyoruz,moladan dönüşte Purcell topu kaybedecekken Bost'a veriyor,Bost uzaklardan airball yolluyor.

Molaya gitmeyelim o zaman.Yani molaya gidince ne değişti ? Ne yaptık ?
 
Son maçlarda gazı kaçmış kola gibiyiz, Kerry ne zaman parkede olmasa çember altında eziliyoruz, Kravish gönderilip 2 tane atlet uzun alınmadıkça, bu kısalara yazık olacak, sen Melo, Bost, Purcell gibi adamlara ribaunt alamayıp sürekli savunma yapmak zorunda bırakırsan, o adamdan verimde alamazsın, tempoyu düşürüp iyi ribaunt çeken tüm takımlar bizi yener, yetenekte bir yere kadar, iç dış dengesi diye bir şey yok, her şey üstün yetenekli kısaların bireysel yaratıcılıkları üzerinden dönüyor, b planı olmayan bir takımız maalesef.
 

Üst