BSL 8. Hafta | Galatasaray Nef 100 - 73 Yalovaspor

Hem Igokea hemde bugün 2.yarı vites artıran bir takım izledik.İlk çeyrek felaket bir başlangıç yaptık,skorda yavaş yavaş yakaladık rakibi devre biterken önede geçtik,2.yarıdada vurduk geçtik.

Takımımıza tebrikler.Bugün Göksenin'i beğendim.Bizim Göksenin'ede Rıdvan'ada,Sadığa'da takımdaki herkesede ihtiyacımız var.Göksenin tecrübeli bir oyuncu olduğunun farkında olmalı.Sezon sonlarına doğru değil,sezon boyunca takıma kaptanlık yaptığını hissettirmeli.

Ve artık takıma gerçek bir uzun alınsın.Kravish 6.yabancı olarakta kalmasın.Kravish benchten gelip oyuna girse yine düşeceğiz.Takımda yeri yok bu arkadaşın.
 
İç sahada bu oyun anlayışıyla hücumu bizden kalitesiz hemen her takımı sürklase ederiz. Bilhassa bizim coğrafyada farklı türünü bulmak da kolay değil. Ama savunmayı bir araçtan ziyade amaç haline getirmedikçe Antep tarzı deplasman kazalarıyla da sıkça karşılaşabiliriz. Bu bütçelere bu istikrar normal demeyi gönülden isterdim, her ne kadar Beşiktaş vasat koça 2 yıldır tersini bize ispatlasa da.
 

Üst