• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 8. Hafta | Galatasaray Nef 100 - 73 Yalovaspor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Açık alanda farkı açıyoruz ama sete kaldığımızda tempo düştüğünde değişen yine bir şey yok.

Sevgili Dee sen sadee asist yap 3 lük deneme canım

De bost çok iyi , ama kafa biraz kırık gibi , çok uzaklardan niye deniyorki , takımı oynatınca çok daha iyi oyuncu

Rıdvan cezayı kesti,13 sayıyla önde kapadık devreyi.Göksenin iyi gördü Rıdvan'ı.

İlkan'ın 2 kez aynı şekilde top çalıp bitirdiği anlarda sinirim bozuldu valla :)

Basketbol tarihinde panya altından blok yiyen ilk basketbolcu Kravish😁

Bu Kravish çok net orta mesafeci ha, bir de olmasa napardık bilmiyorum. Büyük hayal kırıklığı...

Herkes faydalı oynuyor ama 5 numara eksikliği apaçık ortada.88C7E8DF-A0EE-4873-9AF4-A2E14B42B9AE.jpeg

Hem Igokea hemde bugün 2.yarı vites artıran bir takım izledik.İlk çeyrek felaket bir başlangıç yaptık,skorda yavaş yavaş yakaladık rakibi devre biterken önede geçtik,2.yarıdada vurduk geçtik.

Takımımıza tebrikler.Bugün Göksenin'i beğendim.Bizim Göksenin'ede Rıdvan'ada,Sadığa'da takımdaki herkesede ihtiyacımız var.Göksenin tecrübeli bir oyuncu olduğunun farkında olmalı.Sezon sonlarına doğru değil,sezon boyunca takıma kaptanlık yaptığını hissettirmeli.

Ve artık takıma gerçek bir uzun alınsın.Kravish 6.yabancı olarakta kalmasın.Kravish benchten gelip oyuna girse yine düşeceğiz.Takımda yeri yok bu arkadaşın.

100 100 100 ! :D

İlk basketini attı Ege Tan Yıldızoğlu.

100.sayı Canberk'ten geldi :)

İç sahada bu oyun anlayışıyla hücumu bizden kalitesiz hemen her takımı sürklase ederiz. Bilhassa bizim coğrafyada farklı türünü bulmak da kolay değil. Ama savunmayı bir araçtan ziyade amaç haline getirmedikçe Antep tarzı deplasman kazalarıyla da sıkça karşılaşabiliriz. Bu bütçelere bu istikrar normal demeyi gönülden isterdim, her ne kadar Beşiktaş vasat koça 2 yıldır tersini bize ispatlasa da.

Bugün öğlen Efes’e karşı forma giymiş Ege Tan..A6B3CA0D-D636-4E0C-B8F4-90051BC01AC4.png

Transfer olması için illâ maç sonu bizim 73, rakibin mi 100 olması gerekiyor?

28 asist, 8 top kaybı, Kravish’in ikinci yarı performansı günün artıları

Maça yetişemedim maalesef ama yine stresli ve sinir bozucu başlamışız sanırım :D

Kravis yerine daha iyi bir 5numara birde iyi bir 3.5 numara bu takım başka bir boyuta evrilir

Geri