ELW 8. Hafta | Fenerbahçe 107 - Galatasaray 62

Euroleague şampiyonu bir takım, Kaela Davis, Gizem Başaran, Sude Yılmaz'dan medet umar hale geldi ya; o engin görüşlü yöneticilerimizin ellerine sağlık.... Neyin peşindesiniz; hiç mi kanınıza dokunmuyor, FB'ye averaj takımı olmak?..
 
Takım ve staff için çok üzgünüm ama samimiyetle umarım ki böyle derbi tarihine geçecek rezillikte bir skor olur.

Bizim camianın ve yönetimin gururunu incitecek kadar bir skoru yakalarız. Ya şube kapanır hepimiz kurtuluruz ya da zorlarına gider bir sponsor bişey ayarlarlar da her sene boşu boşuna kıçını yırtan topçuların ve staffın emeği kurtulur...
 
Yazacak çok şey var,bizde daha önce oynayıp kötü izlenim bırakmış Kaela Davis'i hangi mantıkla aldık ? Bu bile bu şubeye ne kadar az değer verildiğini gösteriyor.

En ufak sertlikte veya baskıda ne yapacağını şaşıran yerli oyuncularımız var.Bu bile bu şubeye ne kadar değer verildiğini gösteriyor.

Sabah akşam sosyal medyada isim sponsoru olmayan 2 takımdan biriyiz yazılıyor.Sponsoru ben mi bulacağım ? Bana yetki verilsin Galatasaray'a 1 haftada sponsor bulurum.Bu beceriksizlik,değer vermemekten başka bir şey değil.Bunun ekonomiylede alakası yok.

Ancak tek şey bilirsiniz.Sosyal medyaya Galatasaray kadın basketbol takımı dünya yıldızını alıyor,alacak şeklinde haber servis etmeyi bilirsiniz.

Ancak tek şey bilirsiniz.Beceriksizliğinize kılıf bulmayı bilirsiniz.
 
20 dakika dayanabildim. Yenilmek sıkıntı değil ama Mcbride'a bir devrede aynı boş şutu 7-8 kere vermek kabul edilemez. Yönetim kadar coaching anlamında da sıkıntı olduğuna delalet. Ama bu bütçelere başka hangi teknik adamı ikna ederler onu da bilemiyorum, Efe Güven de tamamen ne kadar ekmek o kadar köfte kafasıyla takılıyor artık heralde.
 
Bilmediğim için soruyorum. Aslında biliyorum ama değişmiş de olabilir. Sorum şu : Kadın basketbolda 1M ile iyi bir kadro kurulabiliyor mu, yeterli mi değil mi ?
 
İnsallah erkek basketbol takımız hafta sonu Fenerbahçe'yi yener.Yoksa bunlar hafta sonu 4 branştada yendik diye paylaşım yaparlar.Büyük bir keyifle yaparlar hemde.Adamların amacı Avrupa arenasında bir şeyler yapmak değil.Galatasaray'ı yenmek.

Onlarda tüm başarısızlıklarını bizi yendiklerini göstererek örtmeye çalışıyorlar.
 
Bravo Takım,Bravo Koç
Her türlü olumsuzluğa rağmen mücadeleden vazgeçmediğiniz için,
Williams,MC Bride ve İagupova yi
Eda,Miray ve Mısra ile savundunuz
Bu arada Bench te cici cici hanımlar vardı,keşke onlar yerine kadroda 1-2 kaliteli oyuncu daha olsaydı
 

Üst