ELW 8. Hafta | Fenerbahçe 107 - Galatasaray 62

Kadın futbol takımımızın yediği 7 golden sonra bu maç da beş dakika daha oynansaydı 70 sayı fark yerdik. Her fırsatta kadınlara verdikleri önemden dem vuran kişilerin bir gün aklına gelir umarım kadın takımlarının önemi.
 
Bu sonuçlardan sonra kızmamak elde değil.Tabi ki ilk kizilacak yönetim. Ama maalesef hangi yönetim gelse şu an ancak bu kadarını yapabilir.Cunki bu gibi takımlara fanatik taraftar olup bir de zenginse ancak sponsor olunuyor.Biz de bu profile uyan çok kisi yok.Ya da Aysal gibi hesapsız harcayacaksin.
 
Son sezonlarda fenerbahçe'ye karşı fena eziliyoruz ve bu yüzden kadın şubesini fazla takip etmiyorum. oysa ki fenerbahçe maçlarını dışarı çıkardığımız da takım iyi işler yapıyor ama fenere karşı fena rezil oluyoruz. mesela bu kadar eksikle fark yiyeceğimizi bildiğimden maçı takip bile etmedim ki şaşırtıcı bir skorda olmamış. gerçi hiç eksiğimiz olmasa bile yine fark yiyebilirdik o yüzden fazla limitleri yükseltmeden arada takip etmek en sağlıklısı. aslında başarı içinde uygun bir yer kadın basketbol çünkü 2 tane sağlam para harcayan ekip var ama işte euroleague'de çeyrek final ve ligde final yönetime yetiyor.
 
Anete, Riquna ve Tina zaten sakattı. Pelin de mecburen sakat sakat maça çıktı ve tamamen oynayamaz hale geldi ilk periyot sonunda. Yıl başına kadar muhtemelen oynayamayacaklar. Ligde ve Avrupa'da kaderimizin belli olacağı periyodu as oyuncularımızdan eksik geçeceğiz.

Herkes kendince teşhis koyuyor ve çözüm önerisi sunuyor. Ancak teşhislerin tamamını alt alta koyup toplayınca sorunun kendisine anca ulaşıyorsun.

Transferle, koçla, sponsorla falan çözülebileceğine de inanmıyorum artık. Umarım bu şubeler kapatılır komple. Çünkü ne eleştiriden, ne dalga geçmeden, ne küfürden, ne skorlardan, ne rakiplerin halinden/tavrından, ne menajerlerin kucağında oturmaktan, ne de sahadaki oyuncuların sadece yedeği olmadığı için yorgunluktan sakatlanıp dökülmesinden UTANMIYORLAR!

Belki elde kadehle boy gösterdikleri cemiyet toplantılarında caka satamayınca, senede bir görünüp selfie çekip defolup gittikleri saha içi fotoğraflarından uzak kalınca, clubhouselarda lise pilavında cartta curtta "bi şubeye sahip çıkamadınız" diye dalga geçilince bir tutam akılları başlarına gelip doğru dürüst bir yapılanma kurulur.

Akılları başlarına gelmese bile hem taraftarın hem sporcuların yaşadığının 100'de 1'i kadar huzursuzluk yaşarlar...

20 küsur yıldır yayında ve tribünde olan bir platform burası. Artık bir yazı yazıp yayınlamak bile içimizden gelmiyor. Geçen sezon bile düzenli yazılar çıkıyordu, şimdi sürekli erteleyip duruyoruz... Muhatap yok çünkü. Muhatap bulsan umrunda değil, umursamış tribine giren de anlamış gibi görünüp kendine yontacak bir icraat çıkaracak en fazla ortaya...

"Yazıklar olsun"u bile hak etmiyorlar malesef....
 
Son düzenleme:

Üst