• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL 5.HAFTA GALATASARAY NEF-PAOK

Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Yıldırım
Az önce sonuçlanan maçta Nymburg, İgokea'ya kaybetti. Yarın kazandığımız takdirde liderliği garantileyeceğiz. Rakipte Jankovic ve Griffin yok. Rahat bir galibiyetle grup liderliğini alacağımızı düşünüyorum

En az 15 fark olur.İyi bir basketbol izleyecegimizi dusunuyorum.Karsiyaka macinin ustune iyi gelecektir bize derbi oncesi.

Bende kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım Melo ve Bost'un son maçtaki yüzdelerini unutturduğu keyifli bir maç olur.

Bu maç oynanırken erkek voleybol takımı da Burhan Felek'de rövanş maçına çıkacak. Dün Nedim hoca çok sitem etti seyirci yok diye.Umarim bugün iki salonda da iyi bir kalabalik olur

Skor anlamında yine rahat gidiyoruz. 28 attık ilk çeyrek.

Farkı erkenden açıp Cumartesi'ye saklamak lazım ana oyuncuları. İyi gidiyoruz

Akiyor masallah

Akın , Melo ve De bost 3 lükleri atınca takım uçuyor. Ama takımın başka oyun planları da olmalı , hep 3lükle maç kazanılmaz.

Mental olarak kolay salıyoruz. Şu dağıtma huyundan bir kurtulsak...

3 lük atıyoruz ama güzel pozisyon yaratıp öyle atıyoruz.

çok fazla ve saçma 3 lük deniyoruz. diğer oyucular boşuna koşuyor.

Bu çeyrek de 28 attık. Bost yine triple doublea koşuyor sanırım.

Şiir gibi hücum ediyoruz. Pozisyon seçe seçe doğru şutu yakalayıp sokuyoruz.

Okben'in ne pas mekaniği varmış.. Beckham gibi pas attı potadan potaya. Doğru yerde topla buluştuğunda şutu da pası da süper.

şu ana kadar ; 14/32 3 lük , 14/25 2 lik.
Yani çok fazla gereksiz 3 lük deniyoruz , Özellikle De bost 4/11 3 lük.

SADİK EMİR KABACA

Maçı 87-75 alıyoruz.
14/35 3 lük % 40 , 16/28 2 lik % 57 .
3 lük atışımız gereksiz fazla. De bost ve Melo 7/19 3 lük. 35 3 lük atışın 19 u bu ikiliden. Buraya dikkat etmeliyiz.
Bu maçta sadık(16 sayı ) ve Akın (20 sayı ) çok iyi oynadılar.

Son düzenleme:
Tebrikler takıma liderlik yakıştı sağlam bir 5 numara ile finale inş

Ben 3 lük konusunda farklı düşünüyorum. Bu takımın zaten kimyası olağanüstü hücum gücüne dayalı olarak oluşturuldu. Forvet ve gardlarımız da hücum yeteneği yüksek oyuncular. Bu tip oyuncuları set oyunu sınırları içine indirgeyemezsin, dizginleyemezsin. Yani yaparsın ama en fazla 2 hücum öyle oynarlar. Zaten maça sokarak başladık ve o ritimde devam ettik. Ha kötü bir dış şut günün olur onu anlarım. Ek olarak; denenen 3lüklerin çoğu da boş atışa ayarlanmış güzel hücumlardı.
Benim sinirlendiğim nokta; farkı açtıktan sonra yan gelip yatıyoruz parkede. Henüz 3 buçuk dakika var ama fark 10 civarına geliyor bir anda, 20 lerden.

Geri