• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Hazırlık Dönemi

Bu sene formalar belli oldu mu ? Geçen sezonki formalar efsaneydi. İnşallah bozmazlar bu yıl. Aynısını yapsalar bile kâfi.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1663172592467.jpg
    FB_IMG_1663172592467.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 16
Teşekkürler. Bu formalar da güzel olmuş. Tasarımcı kim ise, iki sezondur harika işler çıkarıyor. Beyaz olan enfes olmuş.

Angola gelmeden once, Ponitka’yi cok istedigimi birkac kez yazmistim. Kacan balik buyuk oldu.

Umbro umarım alternatif formada sarı seçeneğinide gözardı etmez .

Beyazla siyah varken sarı neymiş, gönül koyarlar sonra

Formalar hoşuma gitti biraz da sarının kullanıldığı modeller de çıkarsalar keşke, tasarımlar bozulmaz umarım

Son düzenleme:
Geçen seneki formalardan sonra bu seneyi pek beğenmedim açıkçası.

Daha Bost ve Sadık yeni eklendi. Daha sert bir savunma takımı olduk. Hücumda rolleri Pistiolis paylaştıracaktır. Takıma ve hocaya güveniyorum. En az geçen seneki başarıyı yakalayacağız.

Geçen seneki formalardan sonra bu seneyi pek beğenmedim açıkçası.

Geçen sene o formaları görmeseydik, bu seneki formaları bence beğenirdik. Ama dediğin gibi geçen sene çıta çok yükseğe kondu Furkan.

Bu yayını kim yapıyor ? Yıl olmuş 2022 , 250 piksel görüntüyü izlerken görme sorunum oluşmaya başlayacak gözlerimde. Sizi yayıncı yapanın ben....

Kötü hücum ediyoruz dediğimiz bir yarıda 44 sayı ürettik ama Angola cidden iyi gününde müthiş bir skorer. Tofaş'ın takımını da pek beğenmedim ama Bost olmadan bu kadar iyi skor üretmek gerçekten güzel.

Angelo Mahir Morgan üçlüsünün yanına Floyd olmuyor

Tenezzül edip ekrandan süreyi bile göstermiyorlar, bu ne biçim yayıncılık anlayışı?

841r5TPq-f5uLS0Uh.png

Tofaş (Tur): 79
ImnbEr7k-h8gEgTF3.png

Galatasaray (Tur):84

Yendik

Floyd yanlışından kısa zamanda dönsek keşke. Gözlerim Kravish-Blackshear'ı arıyor. Morgan'da da bir şey göremedim.
Ennis , Bost'un olmadığı günde çekip çevirip liderlik yaptı takıma. Zaten oyun tarzı da Bost'la çok benziyor. Bazen Bost var sandım parkede izlerken. Savunmadaki hırsı ve yaptığı bloktan sonraki reaksiyonu da güzeldi.
Bu arada, bilmiyorum ama ben nedense keyif alamıyorum bu sezonki basketbolumuzdan. Belki sezon başlayınca farklı bir izlenim elde edebilirim.

Geri