Basketbol Süper Ligi 8. Hafta | Galatasaray Nef - Fenerbahçe Beko

Biletlerin henüz %36'sı satılmış, görünen o ki taraftarında bu maçtan çok fazla ümidi yok.

Basketbol takımlarımız için kendimize ait 15.000 kişilik yeni bir salon istiyoruz ama maça gelen ortalama taraftar sayısı 2000-2500 arası oluyor. Her maç 16.500 kişi salonu hınca hınç doldursun şeklinde bir beklentim yok ama salonun yarısını dolduracak bir potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum.

Umarım takımımız güzel bir oyunla maçı kazanır ve taraftarlarımızda artık maç ayırt etmeden takımın yanında yerlerini alırlar.
 
Bu macin favorisi Galatasaray. Fenerbahce cidden sansa ilerliyor. Bu sansa ilerlemeye ornek olarak.Bursasporun Sampiyon oldugu, Sivasin sampiyonlugu zorladigi seneki aldigi galibiyetler olarak degerlendiriyorum. Ligde ve Avrupa'da zaten favori Efes. Kadro kalitesi ezer gecer hem Feneri hemde bizi. Bana kalirsa mac skoru Galatasaray:77 - Fenerbahce; 73
 
FB'nin kazanacağını düşünüyorum. Yorgun gelmeleri avantaj ancak formdalar, çok derin rotasyonla oynuyorlar ve bu aralar neredeyse tüm oyuncularından verim alıyorlar.

Atmosfer ve bizim de yükselen çizgimizle oyunun sonuna kadar maçta kaırız ancak kazanan onlar olur
 
Günlük performanslar, derbi atmosferi vs belki maçı kazanabiliriz lâkin bu tarz galibiyetler şubedeki belli kesimler tarafından “bak beko’yu yendik, demek ki kadromuz yeterli” gibisinden cahilce söylemlerle günü kurtarmak, sorunların üzerini örtmek ve sorumluların beceriksizliklerini kapatmak için kullanılacağından, insanın hevesini kaçırıyor.
 
Derli toplu oynayalım yeter benim için. Bahçeşehir ve Antep maçları bizim için daha önemli direkt rakiplerimiz çünkü. Ligi ilk 6 da bitirmeliyiz takımlar birbirine çok yakın.
 
Bost,Mcgee,Ennis,Caloiaro,Floyd yabancilarimiz.Hummer kadroda yok.
Calathes,Edwards,Hayes,Booker,Motley Fb’nin yabancilari.Guduric yerine Edwards tercihi ilginc geldi bana.
 

Üst