BSL 22. Hafta | Galatasaray Nef - Frutti Extra Bursaspor

Cok iyi bir oyunla cok onemli bir galibiyet aldik.Takim halinde zaman zaman dussek bile macin 30-33 dakikasini muazzam oynadik.

Takimda deplasmandaki Malaga macindan beri net bir sekilde gozle gorulur bir cikis var.Oyuncularin bireysel performanslarinin artmasinin yaninda takim olarak iyi oynamaya basladik.

Play-off’a kacinci siradan girecegimizi artik daha yuksek sesle konusabiliriz.Takima,koca ve ekibine tebrikler.Iyi toparladik.Boyle devam.
 
Gelecek sezon tutulacak ilk yabancının Russell gönderilecek ilk yabancının da Ennis olması gerektiğini gösteren bir maç oldu. Takıma tebrikler. Bahçeşehir Koleji - Gaziantep Basketbol - Büyükçekmece Basketbol - Manisa Basketbol ve Konyaspor'u yenersek ilk 6'da bitiririz ligi.
 
Bugünkü mali genel kuruldaki tabloya göre gelecek sene her branşımızda bütçe artıyor. Umarım iyi kadrolar kurup futbolda olduğu gibi basketbol ve voleybolda da başarı hegemonyası kurarız. En büyük isteğim basketbol ve voleybolda da Galatasaray‘ın artık Türkiye’deki ilk 2-3 takımdan biri olması.
Gelecek sene için aklımdaki tek soru işareti şu: TL cinsinden bütçemiz artıyor ama Dolar ve Euro kuru da artarsa eğer TL cinsinden bütçe artışı kurdaki artışı tolere edebilecek mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Takımın kimya seviyesinde bariz artış var. Maalesef sezon içindeki oyuncu sirkülasyonu hem takımı hem koçu olumsuz anlamda çok etkiledi ve oyun olarak bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedik. Özellikle kısalar oyun içi rolleri kabullenmiş gibi göründü bu maçta ki bence bu çok önemli bir şey. Agresiflik seviyemizi yükseltip rakibi çok iyi sindirdik ilk yarıda ki Bursaspor savunma kısmı olmasa da hücum tarafı çok tehlikeli bir takım ve bu takıma bir de Andrews eklenmiş. İkinci yarı biraz daha kontrollü ve ekonomik oyuna geçince yakalanır üzere geldik. Belki de takımımızın kapasitesi bu kadar ama ben bu maçta takımı düzen ve disiplin olarak beğendim. Ennis kontrol içinde hareket etmeyi başardı keza Mcgee de öyle. Russel hücumları iyi organize etti sayılabilir. Sonuç olarak maç takvimimizin de hafiflemesiyle Play Off yapacağız gibi duruyor ama ilk turda Efes veya Fb gelirse yolun sonuna geleceğimiz de bariz😊
 

Üst