Halil Sentürk
[ ]
Yankış biliyor olabilirim ama Eczacı Yaprak Ebrar Meliha Plummer olarak smaçör hattını kurdu.Czyrnianska Bahçelievler de yine diye biliyorum.Logan zaten zor bende geleceğini düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İkisi birden gelecek haberleri çıktı şimdi de acaba Fedusio iptal mi. Lukasik bu sezon kötü oynasa da İmoco da normal Lukasik çok iyi oyuncu bence doğru hamle. Bujs geçmişte çok iyiydi şuan eskisi kadar iyi değil ama bize karşı devleşti daha 2 hafta önce.Lukasik’e güzel yedek olur yönetime hiç güvenmiyordum piyasa da oyuncu kalmadı diye ama bence çok da fena hamleler değil.
Bujs ve Carol her ülkeye beraber gidiyorlar ayrılmıyorlar yanında Carol da gelirse tadından yenmez.
Cansu Fener de libero oynadı bir sezon falan. Belki de Eylül’e yedek olarak alındı.
Fedusio ve Cansu ismlerinin, hala Galatasaray'ımızla anılmasından çok ciddi rahatsızlık duyuyorum. Bu noktaya gelmiş takımımızın, çıta yükseltmek yerine çıtayı düşürmesi anlamına geliyor. Şu an 4.sırada yer almamızın, Lukasik, Buijs ve hatta olası Carol transferine yeşil ışık yakmasında önemli katkısı olacağına inanıyorum. Bu oyuncular, özellikle Avrupa kupalarında mücadele hedefi olan oyunculardır ve ilk 4'ü garantilersek, bu oyuncular olmasa bile, iyi isimler duyacağımıza inanıyorum.X'de (Twitter) Galatasaray'ın Voleybol haberlerine ne zaman baksam ArzuBLGS adını kullanan birinin bozuk plak gibi sağa sola laf attığını görüyorum. Voleyboldan gerçekten anlamam ondan takım yöneticisine söylediklerinde ne kadar doğruluk payı vardır bilmem ama insan İlkin Aydın'a torpilli der mi yahu? Takıma ayak bağı olan oyuncu der mi? İlkin Aydın olmasa , onun geçen sezonki isyanı, ateşi ve vurdumduymaz başkanı ve yönetimi uyandıran insan üstü çabası olmasa Galatasaray Kadın Voleybol Takımı bu sezon olduğu yere gelemezdi. Seneye daha büyük hedefler koyamazdı. Ve belki geçen sezon küme düşerdi. Fenerbahçelilerle tamamen aynı üslupla her maç sonu İlkin Aydın'a laf atması gerçekten inanılmaz. Bunu X'den def etmenin bir yolunu bulalım. Aklı Selim , umutlu ve belki Voleybol taktiğine dayalı bir kaç yorum okuyacağım diye bunun hezeyanlarına maruz kalmak çok yorucu.
Şampiyonluk getirmez ama ilk 3 zorlar bence bu kadro.Eczacı dağıldı seneye toparlayamazsa ilk 3 yaparız ama Vakıf Fener geçemez bu kadro geri kalan her takımı yenebilir bence.Pasör: Bongaerts, Naz
Pç: Alexia, Groblena
Smaçör: İlkin, Lukasik, Bujs, Fedusio
Orta:Yasemin, Ayçin, Ceylan, (Carol?)
Libero: Eylül, Cansu
Bu olursa kagit üzerinde bu seneye göre biraz daha iyi oluyoruz ama yeter mi bu ligde sanmıyorum...