• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadınlar Eurocup

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
🟡🔴 2025-2026 Kadınlar Eurocup

Çukurovalı yetkilileri,ciddi derecede bütçe düşürmeleri bir yana bu kadar vasat oyuncuyu biraraya toplayarak takım olabileceklerine kim inandırdı ? Manolya dışındaki tüm oyunculara tek tek ''basketbolu seviyor musun'' ''şu an sevdiğin mesleği mi yapıyorsun'' soruları sorulmalı.

Asena Yalçın ile Sinem Ataş'ıda ayrı tebrik etmek lazım.Bu kadar vasat oyuncular olup 5 sezon en iyi zamanlarındada,en kötü zamanlarındada bir takımda bulunmak ciddi başarıdır.Cümlenin gidişatı oyunculara vefalı diyormuşum gibi oldu,aksine bu 2 vasat arkadaşımızın herhangi bir takımda 5 sezon oynayabilmesi onların başarısıdır.

Bunu kalan hayatımda yazacağım aklımın ucundan geçmezdi fakat, Kızılyıldız tribünü sınıfta kaldı. Panathinaikos deplasmanında takım ve Marina Maljkovic baya deplasmanı yaşamışken, üniversite salonu vari bir ortamda Delije'nin yerinde yeller esiyor. Marşlar çıkarılsa, Kızılyıldız ev sahibi diyemeyeceğiz.

Pana'nın yolu çok açık mı değil tabiki.Fakat ben Pana'nın farkı koruyup turlamasını istiyorum.Kızılyıldız kadronun hakkını veremiyor.Koş koş basketbol oynamak dışında bir şey yapmıyorlar.Bireysel anlamda belli seviyesi olan oyuncular var mı var fakat takım değiller.Hiç keyif vermiyorlar.Birde bu durum sezon başından beri böyleydi.Sezon başındada pota altında Khaalia Hilsman vardı,elemeleri geçemeyince yollamışlardı.Savunmada delik deşik olmuşlardı.

Kızılyıldız'ın tek yaptığı şey tam saha baskı yapmak.Çok dengesiz bir takımlar,umarım elenirler.Pana elinden geldiği kadar mücadele etmeye çalışıyor.Pana'da yolu Türkiye'den de geçen Fitzgerald çok temiz oynuyor 2 maçtır.Üzerinde bu kadar baskı,sıkıştırma olduğu halde üstelik.Helal olsun.

Son olarak Pana'nın koçu daha önce ''dişi Fatih Terim'' şeklinde kendisiyle ilgili haberler yapılan Selem Erdem.

Yvonne Anderson orta mesafeleri kaçırıyor,turnikeleri bitiremiyor.16 da 5 ile oynuyor şu anda.Ben bu durumunu tamamen 35 yaşında olmasına bağlamıyorum.Savunması yaş ile alakalı ama bitirişlerinin savunmayla alakası yok,çok güçsüz bitirmeye çalışıyor.Son 2 sezon yıldızlarla dolu takımdayken ve ana rolde değilken,şu anda düşük seviyeli takımda oynuyor olsa da ana role geçince tembelliğinin ortaya çıkmasına bağlıyorum.

Tur Pana'ya hayırlı olsun,Selen Erdem'e ise tebrikler.

Marina ise inşallah bu taraflara doğru gelmez.Sezon başından beri basketbol oynatmıyor.

Tur gitmiş zaten içimdeki temizlik aşkı ölmesin demiş :D Bjk inanılmazı başarmış,ilk maçı 16 sayı farkla kazanıp deplasmanda elenmiş.Deplasmandaki maçada ciddi favori gösterilerek çıkmışlar bu arada.

Geri