• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

🎙️ Galatasaray Takım Menajeri Neşve Büyükbayram:

Tamamlamak istediğimiz en az 2 transfer var, 3. transfer için de zorluyoruz. Çok isim söylemek istemiyorum.

Anlaştığımız yabancı oyuncular da var ama şu an 2 yabancı daha kadromuza katmak istiyoruz, 3. için de zorluyoruz açıkçası.

En azından yakın zamanda inşallah kesinleşir, bunu da açıklarız buradan.

📺 Fileden - GS TV

“Takım olarak sezona iyi başladığımız için oyuncularımıza çok erken tarihlerde teklifler gelmeye başladı. Açıkçası ben resmi maçlar oynanırken Kasım gibi aylarda iç dış transfer teklifleri yapılmasını doğru bulmuyorum.”

- Eline Timmerman gelecek sezonda bizimle olacak, ismini vermek istemiyorum ama bir orta transferimiz daha olacak.

- Eylül Akarçeşme, Britt Bongaerts ve Yasemin Güveli ile sözleşme uzattık.

- Aydın Belediyespor’da kiralık oynayan liberomuz İrem Nur Özsoy gelecek sezon takımımızda olacak.

Anladığım kadarıyla 2 yabancı smaçör ve 1 yabancı orta daha gelecek ama yabancı sayımız 7 oluyor böyle olursa.

Pena ve bir yabancı orta ile daha anlaşıldı. Li zorlanıyor eğer Li gelmezse Aslı Tecimer ile anlaşılacak gibi düşündüm.

Pena + Aslı konuşulan ve eldeki sanırım; Li ekstra olur tahliye Patry etkisi verir bakalim...

Pena + Aslı konuşulan ve eldeki sanırım; Li ekstra olur tahliye Patry etkisi verir bakalim...
Zirveyi hedefliyoruz dedikleri kadroya bakın :) bari onurunuzla biz ilk 5 hedefliyoruz diyin insanlarla dalga geçmeyi bırakın sevgili yönetim. Lyy çok genç bi oyuncu değil gelse bile alışma süresi nasıl olur şüpheli. Ki lyy gelmez. Serdar Ali Çelikler bile gs kadın voleybolda şampiyon olmak istiyormuş diye duyum veriyor. Herkesi salak yerine koydular resmen. Pena kim ya takımıyla Brezilya’da finale bile kalamadı. O kadar ağır bi oyuncu ki yıldız diye kandırıyorlar insanı zaten yıldız olsa Brezilya’da oynamaz senelerdir bu kadın. Martinez gibi fizikli olan bir dominikli bile Türkiye İtalya gibi üst seviye liglerde kendini gösteremedi pena mı gösterecek yıldız?!

Gizem boş sabote’ye devam ediyor. Yönetim 3-4 sene içerisinde zirveye oynayan bir kadro yapılanmasına giriyoruz dedi. Gördük geçene 4. olduk. Kemik kadro korundu ve bütçe artı hedef artı. Şuan hedef zirve değil. Gizem hanıma göre bu sezon ilk 4 hayaldi kemik kadro korunmayacaktı hepsini Vakıf Eczacı Fener bu sene bizden alacaktı. Bütçe artmayacak yalan inanmayın diyordu. Gizem hanıma neden inanmamanız gerektiğini zaten biliyorsunuz yine de hatırlatayım.

Bu şube belki de ilk kez bu kadar kabul gördü. 5 sene sonra ilkez ilk 4 gördük. 5 senedir Eczacı Vakıf Fenere karşı set dahi zor alıyoruz. Demek ki doğru yapılan bir şeyler var. Güzel havaya devam edelim ki yatırım da ona göre gelsin. Güzel hava gelince nasıl yatırım artışı olmaya başladığını gördük zaten.

Olayı zirve falan diyerek de alevlendirmeye çalışmış komedi. Zaten kimse bu takımın şampiyon olamayacağını biliyor seneye. Hedef Eczacı ile ilk 3 yarışı verebilmek. Zeren bile hemen zirveye gelemiyor o işler öyle kolay değil. Proje’yi sabote etmeye çalışan kişilerin çıkması da doğaldır. Galatasaray yatırım yaptığı her yerde zirvenin sahibi oluyor zaten.

Geri