Ben 22 yaşımdayım 2010'dan beri salona gidip geliyorum, babam sağ olsun. Galatasaray'ın prime dönemine denk geldim ben basketbolda, 2010-2017 arası döneme. Galatasaray, başarılı olduğu dönemlerin tamamında karakterli ve savunma gücü yüksek bir takıma sahipti. Oly'e 96 sayı atan Cska'yı 64 sayıda tutabiliyordu. Barcelona'yı 78 sayıda tutabiliyordu. 10 sayıdan geri dönüp kazandığı eslesmede rakibini 59 sayıda tutabiliyordu. Son topa kadar savaşan, gamsız olmayan ve taraftarıyla bütünleşen bir kadromuz oldu hep. Şimdi şu son iki sezona bakıyorum da ne bileyim, sürekli rakipten +1 fazla atmak için kadrolar kuruyoruz ve kurduğumuz kadronun tamamı gamsız. Yerlisinden yabancısına, gamsız oğlu gamsız bir kadro kuruyoruz. Sahada isyan eden yok, büyük maclarda ortaya billur koyan yok, taraftarla bütünleşen yok. Acayip zoruma gidiyor yemin ederim, bu şubenin dinamiklerine bu kadar ters bir kadro nasıl kurulur, bunca para nasil çöp edilir aklım almiyor. Hiç mi içiniz acımıyor diye sormadan edemiyor insan, ağız dolusu bi yazıklar olsun çekesim geliyor da daha önce birçok kez çektik bir faydasini göremedik. Yazık sadece. Bu sene de gelenden geçenden 95-100 sayı yeriz artık. Emeği geçen herkese teşekkürler, yine tarih yazdınız.