• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bishop 3.5 kombo forvet gibi oynadı sanki center olarak alındığını sanmam. TreShawn Thurman'ı yine almadık :) Fabian White yetenekli bir pf ama yumuşak. Yakup Sekizkök 'ün kalması ilginç üstüne 2 yıllık anlaşma daha ilginç umarım karşılıklı opsiyonlu 1+1 dır.
Beklentim düşük, derli toplu bir takım yaratabilir mi zor

Son düzenleme:
Yine birbiriyle alakasız birbirini tamamlayan sadece koşarak sokak basketbolu oynayan bütün oyuncuların isimleri çıkmaya başlamış. Şaşırdık mı asla şaşırmadık :)

Bu arada adı geçen çoğu oyuncuda savunma tarafında görünmez adam rolünde :)

Cummings kaldı, Izundu gidecek. Palmer konusu belirsiz hoca yanındaki PROFESYONEL ORDİNARYUS SCOUT EKİBİNİN ısrarına rağmen tutmak istiyor. Diğerleri zaten gitti.

Rayjon Tucker ve Hunter hale de listedeki oyuncular.
Cummings
Palmer
White
Bishop

Tamam desek Walker, Tucker, Hunter'dan 1'i yoksa 2'si mi gelecek? 2 alacaksak uzun konusu sıkıntı olur. 4 almazsak 4 numara eksik kalır. 5 almazsak orası skandal olur. Bishop 2 metre baba bütün sene 2 metre bir uzun ve Muhsin üstünden mi geçecek?

Boşuna üzerine düşünmeye gerek yok açıkçası. Diğer tüm branşlarda iyi kötü bir hedefimiz var. Ve ligde de en iyi takımlar arasındayız. Burada rezalet durumdayız. Yine toplama bir takım olacağız. Yine hiçbiri kendini kanıtlamamış isimler. Yine hiçbirinin kimyası tutmayacak bir ton oyuncu. Sürekli bire bir oynayıp bir şey üretemeyecek bir takım.

Bu sebeple çok üzerine konuşmaya değecek bir takım yok. Bizim de gücümüz yetmedi birilerini göndermeye. Bırakın ne halleri varsa görsünler. İlgilenmemek en doğrusu.

Ben 22 yaşımdayım 2010'dan beri salona gidip geliyorum, babam sağ olsun. Galatasaray'ın prime dönemine denk geldim ben basketbolda, 2010-2017 arası döneme. Galatasaray, başarılı olduğu dönemlerin tamamında karakterli ve savunma gücü yüksek bir takıma sahipti. Oly'e 96 sayı atan Cska'yı 64 sayıda tutabiliyordu. Barcelona'yı 78 sayıda tutabiliyordu. 10 sayıdan geri dönüp kazandığı eslesmede rakibini 59 sayıda tutabiliyordu. Son topa kadar savaşan, gamsız olmayan ve taraftarıyla bütünleşen bir kadromuz oldu hep. Şimdi şu son iki sezona bakıyorum da ne bileyim, sürekli rakipten +1 fazla atmak için kadrolar kuruyoruz ve kurduğumuz kadronun tamamı gamsız. Yerlisinden yabancısına, gamsız oğlu gamsız bir kadro kuruyoruz. Sahada isyan eden yok, büyük maclarda ortaya billur koyan yok, taraftarla bütünleşen yok. Acayip zoruma gidiyor yemin ederim, bu şubenin dinamiklerine bu kadar ters bir kadro nasıl kurulur, bunca para nasil çöp edilir aklım almiyor. Hiç mi içiniz acımıyor diye sormadan edemiyor insan, ağız dolusu bi yazıklar olsun çekesim geliyor da daha önce birçok kez çektik bir faydasini göremedik. Yazık sadece. Bu sene de gelenden geçenden 95-100 sayı yeriz artık. Emeği geçen herkese teşekkürler, yine tarih yazdınız.

Bishop pis işleri yapabiliyorsa güzel. Zira bizim takımda pis işi yapabilen hatta temiz işi yapabilen de oyuncu sayamıyorum 1-2 kişi dışında.

Daha liglerin yarı final serisi oynanırken kadroyu tamamladık nerdeyse. Bu kadar acele neden hiç anlamış değilim.

Son 24 saattir bizimle adı anılan vasatın vasatı oyunculara bakıyorum. Bir de bizden düşük bütçeli ve taraftarsız Bahçeşehir Koleji'nin hamlesine bakıyorum. SADECE UTANIYORUM.

Yakup Sekizkök acizinin kaldığı senaryoda takımdan bir beklenti yoktu ama 7 Milyon Euro'yu bulabilecek bütçemizi bu vasat oyunculara harcamak ızdırap verici.

Son düzenleme:

Son 24 saattir bizimle adı anılan vasatın vasatı oyunculara bakıyorum. Bir de bizden düşük bütçeli ve taraftarsız Bahçeşehir Koleji'nin hamlesine bakıyorum. SADECE UTANIYORUM.

Yakup Sekizkök acizinin kaldığı senaryoda takımdan bir beklenti yoktu ama bari 7 Milyon Euro'yu bulabilecek bütçemizi bu vasat oyunculara harcamak ızdırap verici.
İşin komik tarafı bizim şuan aldığımız topçular kapış kapış gidecek oyuncular değil. Bunlara kaç para verdik biz çok merak ediyorum

Saçma sapan oyunculara para gömerek haziranda kadro kurmaya çalışıyoruz yine.

Bu Yakup ya bu işi hiç bilmiyor ya da başka şeyler dönüyor olmalı. Her durumda da zaten devam etmemeli. Bu koçla devam etmek ihanettir

İlla ki bize karşı oynamış oyunculardan transfer yapacaksak Anadolu Efes, Fenerbahçe, Malaga, Tenerife'den de oyuncular aldığınızı görmek isteriz. Daha ligler bitmemişken Haziran ayında bu adı geçen oyuncuları transfer etmek ya da etmeye çalışmak kesinlikle art niyettir. Bunun altında Galatasaray'ın maddi imkanlarını boşa harcayarak sabote etmekten başka hiçbir anlamı olamaz.

Palmer izundu gray iyi oyuncular kalmaları isterim.

7. Yabancı olarak palmer kalmalı :)

Yakup hoca o kadar hevesimi kaçırdı ki. Yorum yapmak bile içimdem gelmiyor..

Önümüzdeki sezon için sponsorluk konusunda girişim var mı

İsterimki genç altyapı oyuncularıyla birlikte gelecek vaadeden oyunculardan oluşan bir takım yaratalım. Galatasaray branşlarında erkek basketbola şu mantaliteyle verilecek her cente okadar üzülüyorumki. Muhsin , buğrahan , goksenin ve sadikta olsun takımda ki bu saydığım yerli oyuculardan en az ikisinin Galatasaray formasını giyebilecek kalite ve kafada olduğunu dusunmuyorum. Buradaki bütçeyi voleybol kadın , erkek ve kadın basketbol , tekerlekli basketbol ve kadın futbolda kullanalım. 3 milyon USD bahsediyoruz. Şu bakış açısıyla gerçekten gram üzülmem ve desteklerim bu yönde kararı.

İsterimki genç altyapı oyuncularıyla birlikte gelecek vaadeden oyunculardan oluşan bir takım yaratalım. Galatasaray branşlarında erkek basketbola şu mantaliteyle verilecek her cente okadar üzülüyorumki. Muhsin , buğrahan , goksenin ve sadikta olsun takımda ki bu saydığım yerli oyuculardan en az ikisinin Galatasaray formasını giyebilecek kalite ve kafada olduğunu dusunmuyorum. Buradaki bütçeyi voleybol kadın , erkek ve kadın basketbol , tekerlekli basketbol ve kadın futbolda kullanalım. 3 milyon USD bahsediyoruz. Şu bakış açısıyla gerçekten gram üzülmem ve desteklerim bu yönde kararı.
3 Milyon Dolar mı? Basketbol takımımızın gelecek sezon ki bütçesi 7 Milyon Dolar'ı bulacak. Eğer herhangi biri sezon ortasında takıma gelirse bütçe 7 Milyon Dolar'ı geçecek. Geçen ay bütçeler açıklandı ki bu bütçelere her zaman ilaveler yapılabiliyor.

Mali kongrede bu sezon bütçe 12-13 milyon euro olacaktı. Noldu o iş? :)

Mali kongrede bu sezon bütçe 12-13 milyon euro olacaktı. Noldu o iş? :)
Çıkan isimlere bakınca sanki bütçe artışı işi olmamış gibi. Hem bütçe artmış hem de bu isimlere yüksek kontratlar veriyorsak durum vahim.

Geri