• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 2. Hafta | Galatasaray Mct Technic 93-91 Tofaş

3 dakikada 1 sayı pes.

bu kadro daha iyi oynayabilir ama kocun hic bir etkisi yok takima. Basketbolcular kendi yetenekleriyle bir seyler yapmaya calisiyolar

Şu stajyer koç defolup gitmediği sürece sezon boyu böyle verem eden maçları bolca izleyeceğiz.

88-77'den sonra takım sadece 1 sayı atabildi.

Sen daha maç bitmeden futbol gibi skora yatmaya, zamana oynarsan böyle gelirler. Aptallığınıza doymayın şimdi.

Bu kadar süre önde götürdüğün maçı buraya getirmek REZİLLİK!

Rıdvan iyi açtı önünü mükemmel savunma.
15 saniyenin 8 saniyesinde sayı yiyoruz.

Bu hoca ile sezona girmek öyle skandal olur. Küme düşmeyi Bekliyorsunuz herhalde.

Hakem hediye etti maçı bize dönmezse

4 dakka saha içi isabeti bulmadan kazandık.

Bu takımın koçu yok oyuncuların karakteri sezonun yönünü tayin edecek.

Yakup hoca yarın sabah Eyüp Sultana şükür namazına gitsin
Bu maçın başka açıklaması yok

88-77'den sonra akıllarınca ''sayı atmazsak da süreyle maç kazanırız'' düşünüp saha içi isabet bulamayıp maçı hediye eden topluluk. İzlerken ben utandım. Koç da müdahale edemedi bu rezilliğe.
Hediye ettik diyorum çünkü kazanmadık hakemler hediye etti. Gerçi maç içinde bize de tuhaf düdükler çaldıkları olmuştu.

Gerçekten harflerime , kelimelerine , harcadığım zamana üzülüyorum. Galatasarayı yukarıya taşımak isteyen taraftarı düşünün arkadaşlar. Gençleri , öğrencileri yada asgari ücret ile çalışan ve Galatasaray sevgisi ile yaşayan kalpleri düşünün. Herkes cebinden 3-5 katkı yapıyor günün sonunda erkek basketbola dadanan koçluk vasıflarını kesinlikle taşımayan maçın hiçbir noktasında maça hakim olmayan bir koçla karşı karşıya bırakılan kocaman bir Galatasaray.

Hakem malesef geleceğimizle oynadı.
Yakup hoca o faulü veren hakeme yemek ısmarlasın. Bu galibiyet ile o en az Aralık ayını garantiledi.
Biz ise malesef zararlı çıktık.

Doğru bir şube yönetiminde bu maç kaybedilmiş kabul edilip son 22 maçın 17sini kaybetmiş bir hocayla yolların ayrılması gerekirdi ancak saha içinden takip ettiğim kadarıyla yöneticilerimizin öyle bir sarılması var ki bir an euroleague kazandık sandım. Maç hakkında bir şey söylemeye gerek yok rezalet bir takım, rezalet bir oyuncu grubu var.

Tofaş geçen hafta Feneri yenmişti
bu sene yi silelim biz en iyisi

Geri