• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 2. Hafta | Galatasaray Mct Technic 93-91 Tofaş

88-77'den sonra akıllarınca ''sayı atmazsak da süreyle maç kazanırız'' düşünüp saha içi isabet bulamayıp maçı hediye eden topluluk. İzlerken ben utandım. Koç da müdahale edemedi bu rezilliğe.
Hediye ettik diyorum çünkü kazanmadık hakemler hediye etti. Gerçi maç içinde bize de tuhaf düdükler çaldıkları olmuştu.

Gerçekten harflerime , kelimelerine , harcadığım zamana üzülüyorum. Galatasarayı yukarıya taşımak isteyen taraftarı düşünün arkadaşlar. Gençleri , öğrencileri yada asgari ücret ile çalışan ve Galatasaray sevgisi ile yaşayan kalpleri düşünün. Herkes cebinden 3-5 katkı yapıyor günün sonunda erkek basketbola dadanan koçluk vasıflarını kesinlikle taşımayan maçın hiçbir noktasında maça hakim olmayan bir koçla karşı karşıya bırakılan kocaman bir Galatasaray.

Doğru bir şube yönetiminde bu maç kaybedilmiş kabul edilip son 22 maçın 17sini kaybetmiş bir hocayla yolların ayrılması gerekirdi ancak saha içinden takip ettiğim kadarıyla yöneticilerimizin öyle bir sarılması var ki bir an euroleague kazandık sandım. Maç hakkında bir şey söylemeye gerek yok rezalet bir takım, rezalet bir oyuncu grubu var.

Geri