Baya futbol takimi formu olmus 

bir anda neden futbola odaklanıldı acabaBaya futbol takimi formu olmus![]()
Bir iyi bir kötüyüz böyle olmaz.liverpool maçındaki oyun anlayışını, ritmi, performansı sezonun geneline yaymamız lazım. Jimnastik kulübü zaten bu maça bilenmiş bize çelme takmak, yolumuza taş koymak için bir fırsat kolluyordu.mağlup olmamak iyi ancak 3 puan çok iyi olurdu.suyun karşıki tarafının nice galibiyeti ve jimnastik kulübünün bizden aldığı bu beraberlik yanıltıcı olmasın. her halükarda Okan hoca kalacak Sergen ve todesco bavulunu toplayacaktır.ne Sergenin nede todesconun takımı bize rakip olamaz.biz bir iyi bir kötü tabloyu bırakıp Liverpool maçındaki şablonu oturtup kendi kompakt oyun anlayışımızı tekrar hayata geçirerek yolumuza Avrupa ve ligde devam etmek zorundayız.bir sözümde fazla transfere gerek yok deyip gaflet uykusunda olan yönetimin ekmeğine yağ süren Okan hocaya ... hocam bu takıma 3 oyuncu daha alınıp böyle anlarda elin rahatlayabilir di.sara, barış Alper,ve davinsondaki form düşüklüğü ve kendini bir türlü gösteremeyen leroy saneye katlanmaktansa (sane kötü oyuncu değil asla) onlara alternatif oyuncularla korkulu rüya görmeden daha iyi bir takım olunurdu.Geçen seneki Tottenham maçından sonraki iklime girdik gibi. Kafaca takımdan ayrılmış Barış'la gününde olacağı beklenen Yunus'a bel bağlamışız. Sara zaten bitmiş. İlkay da olmasa kim bilir neler olacak.
Herkesin rezil ettiği şu saçma sapan oyunculardan kurulu zavallı takıma puan kaybettik ona yanıyorum. Keşke 3-4 maç önce karşılaşsaymışız.
Her neyse, Avrupa'da başarılı oldukça ligde yapılan bu tek tük puan kayıplarını umursamıyorum. İyi futbol oynamadan kazansak da olur. Ama şu da gerçek ki top falan oynamıyoruz biz.
Renkdaş, gerek şikeciler, gerek jimnastik kulübü ile aramızdaki puan farkı bu ilk haftalarda olmamız açısından iyi. ilerde arayı bariz açarız ama 3 puan çok iyi olurdu.liverpool maçı üstüne mutlaka düşüş olacaktı ama 10 kişi kalmamıza rağmen gayet iyi mücadele ettik. biz değil jimnastikciler kaybetti.
Tudor hocalık yetenekleri açısından bence kesinlikle önde. İkisi de standart hocalar ama yabancıların teknik alt yapısı ve standardı bence daha yüksek. En azından antrene etmek açısından kesinlikle öndeler.Tudor da yabancılar için standart bir hoca işte anlamadığınız konu o. Bu ligi yabancı hocalar anlamıyor. Adamlar sivasta bozuk zemini gördüğünde bir puan iyi sonuç diyor. Başarılı olarak bu ekonomiyi yaratan hocanın kendisi
Drogba Sneijderli kadro Emenikeli takımdan 20 puan fark yedi Mancini ile. İyi adam hoş adam ama kulüp takımı hocası değil. Bayern Leverkusen gibi takımdan 1 ayda kovulmuş Ten Hag hoca bile değilTudor hocalık yetenekleri açısından bence kesinlikle önde. İkisi de standart hocalar ama yabancıların teknik alt yapısı ve standardı bence daha yüksek. En azından antrene etmek açısından kesinlikle öndeler.
Yabancılar zaten bu ligi anlamıyor ve Okan gibi hocalar da ligin dinamiklerini bilmenin ekmeğini yiyorlar. Hocalık seviyeleri yüksek olduğundan değil yani. Burada aslında aynı şeyi söylüyoruz.
Başarılı olarak ekonomiyi yarattı kısmı da çok doğru değil. Galatasaray yönetimsel olarak Riva Florya vs oraların ekmeğini yiyor. Ben bu kadar para harcayıp bu paraları Okan’a emanet etmem. Bunu kesinlikle yanlış buluyorum. Kadrosunda Osimhen olan takımın hocası Okan değildir kimse kusura bakmasın. Avrupa’da başarı gelmediği takdirde ve ligde de Şampiyon olamadığında bu yapının sürdürülebilirliği yok ve lastik patladığında satabileceğin bir Florya daha yok.
Galatasaray transferde 150 milyon Euro harcadı bu sezon. Bu paraları harcıyorsan iyi bir hocan olmalı. Bu bağlamda direkt tudordan bahsetmiyorum tabi ki ama Okan da maalesef bu standartları karşılayamaz.
Ben diyorum ki Galatasaray bu paraları ligde Şampiyon olmak için harcayamaz. Avrupa’da başarı da bence Okan’la pek mümkün değil.
Laurent blanc boşa çıktı mesela neden olmasın? Erik ten hag olabilir, sergio conceicao olabilir, edin terzic olabilir roberto Mancini bile tekrar olabilir. Bunların hepsi Okan’dan iyi hoca..
Ha Okan hocam kalsın ligde Şampiyon oluruz Avrupa’da rezil olsak da olur diyenlerin de kendi düşüncesi ama bence Galatasaray için iyi olan bu değil.
Ne florya gelirinden bahsediyorsun florya'dan para mı geldi? Daha antrenman tesisleri duruyor yapımı bile başlamadı. 5 yıla anca parti parti gelir onun parası onun mevzusu riva arazisi olacak. Şuan bu kadar para varsa kulüpte 3 yıldır şampiyon olman büyük etken bunu da sağlayan okan buruk'tur. Şuan dünya'da store gelirinde top 8 seviyesinde galatasaray yıllık 85 milyon euroya ulaştı. Daha maç gelirini katılmamış hali bu üzerine şampiyonlar ligi katılımı falan da var. Sponsorlar toplamda 100 milyon euro seviyesine ulaştı.Tudor hocalık yetenekleri açısından bence kesinlikle önde. İkisi de standart hocalar ama yabancıların teknik alt yapısı ve standardı bence daha yüksek. En azından antrene etmek açısından kesinlikle öndeler.
Yabancılar zaten bu ligi anlamıyor ve Okan gibi hocalar da ligin dinamiklerini bilmenin ekmeğini yiyorlar. Hocalık seviyeleri yüksek olduğundan değil yani. Burada aslında aynı şeyi söylüyoruz.
Başarılı olarak ekonomiyi yarattı kısmı da çok doğru değil. Galatasaray yönetimsel olarak Riva Florya vs oraların ekmeğini yiyor. Ben bu kadar para harcayıp bu paraları Okan’a emanet etmem. Bunu kesinlikle yanlış buluyorum. Kadrosunda Osimhen olan takımın hocası Okan değildir kimse kusura bakmasın. Avrupa’da başarı gelmediği takdirde ve ligde de Şampiyon olamadığında bu yapının sürdürülebilirliği yok ve lastik patladığında satabileceğin bir Florya daha yok.
Galatasaray transferde 150 milyon Euro harcadı bu sezon. Bu paraları harcıyorsan iyi bir hocan olmalı. Bu bağlamda direkt tudordan bahsetmiyorum tabi ki ama Okan da maalesef bu standartları karşılayamaz.
Ben diyorum ki Galatasaray bu paraları ligde Şampiyon olmak için harcayamaz. Avrupa’da başarı da bence Okan’la pek mümkün değil.
Laurent blanc boşa çıktı mesela neden olmasın? Erik ten hag olabilir, sergio conceicao olabilir, edin terzic olabilir roberto Mancini bile tekrar olabilir. Bunların hepsi Okan’dan iyi hoca..
Ha Okan hocam kalsın ligde Şampiyon oluruz Avrupa’da rezil olsak da olur diyenlerin de kendi düşüncesi ama bence Galatasaray için iyi olan bu değil.
O tudorun kadro fizik yapısı hiç bir.zaman gelmedi onu da belirtmek lazım.Tudor her büyük maçta Galatasarayı rezil etmiş, gitmeseydi takımı şampiyon yapamayacak bir hocaydı. Şimdiki kadro iyi vs dersin ama Okan hoca başakşehirle şampiyon olmuş, Akşehir ile Türkiye kupası almış bir hoca.
Budur38 yaşındayım, hayatımın hiçbir evresinde FB'ye ikili maçlarda bu kadar bariz üstünlük kuran bir GS teknik direktörü görmedim.
GS para harcıyor da Fb çakıl taşı mı harcıyor? Okan hoca; A.Koç'un Türkiye'de futbolu domine etmesi senaryosu ile kovulup gitmesi senaryosu arasındaki ince çizgidir.
Üst üste FB şampiyonlukları izlemememizin sebebidir Okan hoca. Tudor gitsin bir yerlerde şampiyonluk yaşasın, ondan sonra kıyaslarız
Buda tartışılır. Okan hoca yönetiminde Bayern,Manu, Totenham, Liverpool gibi Avrupanın devlerine karşı oynanan baskılı oyun, özellikle febeye karşı oynanan derbilerdeki ezici üstünlük tudor zamanında Anadolu takımlarına karşı oynanıyordu.O tudorun kadro fizik yapısı hiç bir.zaman gelmedi onu da belirtmek lazım.
Bjk ezdi seni sahasında 8'lik yapıyordu hangi fiziksel üstünlükten bahsediyorsunuz?O tudorun kadro fizik yapısı hiç bir.zaman gelmedi onu da belirtmek lazım.
Zaten Okan Buruk istifa olayına anlam çok veremiyorum.Evet bazı olaylarda tepki koymak lazım taraftar tepkileri de başarı da önemli pay ama adam ligi domine ediyor şuan bu sene de şampiyonluğu bıracak gibi durmuyor.İşleyen sistem varken niye gönderip bir bilinmeze girelim.Bazılarının anlamadığı da okan buruk'a kimse yüksek harcama kredisi vermedi kendisi yarattı bu paraları. İlk geldiğinde yapılan transferlerin toplam miktarı 30 milyon euro toplam bonservis. İcardi kiralık ve maaşını psg ödüyordu, mertens free, rashica kiralık, torreira 6 milyon euroya aldık. Hani nerede yüksek harcama kredisi?
İkinci sene 34 harcamışız bunun yarısından fazlasını 2 oyuncuya vermişiz ve dönemi de +18 milyon euro ile kapatmışız eksi bakiye yok.
Öyle bir yazıyorlar ki sanarsın her sene 100 milyon euro verdiler öyle şampiyon oldu adamın miktarları bunlar karşı da deli gibi para yakan hatta öonüne kesmek için tff'yi ligde ki kulüpleri de içine alan bir yapı kuran manyak vardı ona rağmen 3 sene üst üste şampiyon yaptı bu adam biraz saygınız olsun.
Çünkü rahatlık batıyorZaten Okan Buruk istifa olayına anlam çok veremiyorum.Evet bazı olaylarda tepki koymak lazım taraftar tepkileri de başarı da önemli pay ama adam ligi domine ediyor şuan bu sene de şampiyonluğu bıracak gibi durmuyor.İşleyen sistem varken niye gönderip bir bilinmeze girelim.