• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Madem son derbi de bitti, nazar etmemek için ağzımı açıp yorumda bulunmadım hiç, yazayım :

İlk yarıda 3 derbiyi de kazanamayan Okan Buruk'lu Galatasaray'ın ikinci yarı bütün derbileri sürklase edeceğini düşünüyordum aylar önce. Özellikle deplasmanda genelde kazanılan şikecilere karşı kazanamadığımız maçtan sonra Sami Yen'de fark atacağımızı düşünüyordum. Trabzon maçı hariç mahvettik herkesi, tebrikler !

Derbi galibiyeti güzel ama henüz şampiyon olamadık. Oyuncuların ayaklarının yere basması lazım.

En önemlisi ise gelecek sezon planlaması: Stoper hattı Sanchez–Abdülkerim degismeli. Orta sahada ise Lemina–Torreira ikilisinin kesinlikle değişmesi gerekiyor yerlerine genç, dinamik ve kaliteli oyuncular şart.

Forvet arkası için de bağlantı oyunu kurabilen, sırtı dönük oynayabilen bir 10 numara mutlaka alınmalı.

Aksi halde bu kadro gelecek sezon ne Şampiyonlar Ligi’ni ne de ligi kaldırabilir iki kulvarda da erken kopma riski çok yüksek.

Şampyion olduk ama ben hala o verilmeyen penaltıdayım. İnanamıyorum!!

Tebrikler Beyler 👏👏👏👏👏

Lig de rakip yok kavramı gerçek oldu son yıllarda Türkiye de 3 büyük takım algısı bitti şuan tek büyük takım var çünkü.

Yine Yüce Rabbım cok guzel bir son hazırladi; ezerek yendik ama yetmez seneye daha da acmalıyız farkı...

Geri