• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Jordan Loyd iyi transfer.
Talen Horton-Tucker iyi transfer.
Bambaşka bir Euroleague bizi bekliyor.

Yine cama ekmek banan Kemal Sunal gibi elalemin transferlerini konuşacağız burda.

Bize de 10 kolsuz gelir; 5 kör, 5 topal gider.

Hapoel-Barça maçına biraz bakayım dedim, spiker yüzünden basketboldan soğudum. Yarın işten çıkışını almış gibi ölü sesle yavaş konuşuyor kendi kendine.
Böyle platformlara para vermeyin, internetten izleyin. O kadar para alıyorlar , verdikleri hizmet sıfır.

Şu turnuvayı sadece Ergin hoca var diye izliyorum. Rus takımlarını almayıp israil takımlarını üstüne birde kıta dışı arap takımının olduğu bir turnuvayı izleyesi gelmiyor insanın.

Panathinaikos, evinde Bayern Münih'i 87-79 yenerek sezonu galibiyetle açtı.

Panathinaikos'ta, Nunn 21 sayı 10 asist, Rogkavopoulos 15 sayı, Ömer Yurtseven 🇹🇷 14 sayı 5 ribaund, Grant 10 sayı 5 asist, Holmes 9 sayı, TJ Shorts 10 dakikada 3 asist ile oynadı.

Ergin hoca Rogkavopoulos ile şutörünü buldu. Tj Shorts ve Holmes takıma adapte olurlarsa bu sene en büyük favori olurlar.

Kokoskov'un elinde ki şu kadroya yazık oluyor.
Seneyi bence bitiremez.
Anadolu Efes yeni bir koç baksın.

Vildoza iyi sezon sonrası Pana'da tutunamadı.Lorenzo Brown iyi bir sezon sonrası tutunamadı.Bu 2 oyuncuya üzülmedim ikisinide sevmiyorum fakat Tj Shorts tutunamaz veya rol bulamazsa cidden üzülürüm.

Pana bugün çok kötü savunma yaptı.Özellikle uzunların devrilmesi sonrası çok fazla boş dış atış verdiler.Barcelona'da cezayı çok iyi kesip durdu.Ben Barcelona'da benchten gelen Miles Norris ve Myles Cale'i hiç beğenmiyorum çok negatif bir enerji ile gelip,çok negatif bir enerjiylede çıkıyorlar.Tabi daha sezon başı.Clyburn takımını bulmuş gibi,çok iyi maçlar çıkarıyor.Hazırlık dönemindede rolünün fazla olacağı ortadaydı zaten.Çok fazla top kullandırıyorlardı kendisine.Laprovittola'ya ise sevindim,uzun bir sakatlık sonrası döndü,bugün çok fazla ceza kesti.

Hakemlerin Pana aleyhine 2 pozisyonda ağır kararı oldu.Nunn ilk çeyrek 3'ledi,3.çeyreğe kadar oyunda değildi.Tj Shorts oyuna hiç giremedi,Holmes 3.çeyreğin ortasında üst üste 3 faul yapıp kenara geldi.Sloukas-Grant ikilisi son çeyrek 4'er faulde oyundalardı.Faul problemlerinin tavan yaptığı,kötü savunmayla maçı kaybetti Pana.

Pana TJ Shorts'u takıma adapte etmeye çalışırken Lorenzo Brown tarzı bir sendrom yaşayabilir. Ataman gibi bir oyuncunun topu domine ettiği takımlarda Shorts gibi topsuz oyunu çok sevmeyen oyuncular her daim sorun yaşarlar tabi sezonun başı için henüz erken ama iç sahada bu kadar yaşlı bir takımdan 100 üzeri yemek biraz sıkıntılı bir olay.

Pana TJ Shorts'u takıma adapte etmeye çalışırken Lorenzo Brown tarzı bir sendrom yaşayabilir. Ataman gibi bir oyuncunun topu domine ettiği takımlarda Shorts gibi topsuz oyunu çok sevmeyen oyuncular her daim sorun yaşarlar tabi sezonun başı için henüz erken ama iç sahada bu kadar yaşlı bir takımdan 100 üzeri yemek biraz sıkıntılı bir olay.
İşin Pao için daha sıkıntılı tarafı Ergin Ataman'ın tahammülü veya sabrı yoktur. TJ Shorts'u da bir anda tamamen arada bir kullandığı oyuncu durumunda bırakabilir.

Dubai ilk maçında Barça'yı eziyor. O Barça gidip deplasmanda Pana'yı yenerken, Dubai de ikinci maçında fark yiyor.
Yine herkesin herkesi yeneceği bir sezon olacak sanırım.
Bu Horton-Tucker da çok enteresan oyuncu. Adaptasyon sürecindeki saçmalıklarını bırakırsa Avrupa'da savunacak, eşleşebilecek bir oyuncu görmüyorum karşısında. 2020 Larkin etkisi görebiliriz.

Dubai ilk maçında Barça'yı eziyor. O Barça gidip deplasmanda Pana'yı yenerken, Dubai de ikinci maçında fark yiyor.
Yine herkesin herkesi yeneceği bir sezon olacak sanırım.
Bu Horton-Tucker da çok enteresan oyuncu. Adaptasyon sürecindeki saçmalıklarını bırakırsa Avrupa'da savunacak, eşleşebilecek bir oyuncu görmüyorum karşısında. 2020 Larkin etkisi görebiliriz.

Dubai'nin EL arenasında boy göstermesine en fazla üzülenlerden biriyimdir. O kadar nefret ediyorum ki o yapay yerden ne güzel tüm lüzumsuz kebapçılar orada şube açıyor, antipatik gayrimenkulcüler filan o tarafa gidiyordu. Şimdi onlar EL'ye geldi.

Papagiannis ne işe yarar kokoşkov fenerdeyken de almıştı herhalde.

Kızılyıldız, Obradovic'i ve Obradovic'e dair her şeyi yenmeye odaklı şekilde; arzu nesnesini teke indiren ve elde eden sezonlar yaşıyor.

Ercan Osmani , Avrupa Şampiyonasından sonra kaldığı yerden devam ederek kariyer sezonunu yaşıyor.

Ercan Osmani , Avrupa Şampiyonasından sonra kaldığı yerden devam ederek kariyer sezonunu yaşıyor.
Yarı finaldeki Yunanistan maçında Ante'ye karşı oynadığı oyun büyük özgüven patlamasına neden oldu. Çok önemli bir eşik atladı orda. Allah nazarlardan saklasın. Bizdeki Sadık Kabaca çok daha büyük potansiyele sahipti ama o yeteneklerine ihanet etti.

2000'lerin başındaki Fenerbahçe erkek futbol takımı için kesinlikle. 2020'lerde ise bizim takım o Fenerbahçe'ye dönüştü hazin şekilde. Fenerbahçe deplasmanını oyna, üstüne bir de İngiliz olamayan İngiltereli yen. Kalan zaman diliminde de sosyal ağ popülaritesini diri tut. Bu sezonla birlikte son 3 sezon bundan ibaret.

Geri