Var mısın Euroleaguede 2013-14 teki gibi bir dejavuya

Var mısın Euroleaguede 2013-14 teki gibi bir dejavuya
Bu sezon işler bu transfer ile belli oranda değişir. Çukurova kadro olarak pekte iyi değil .gerek Euroleague gerek ligde bize çok ta sıkıntı olmazlar .ancak şikeci camia bizim hamlelerimizden sonra işin ciddiyetini görüp kadro derinliği babında bir iki hamle yani takviye daha yapabilir.Büyük tecrübe tekrardan hos geldin
Alba'yı çok severim çok çok sevindim bir gün tekrar geleceğini hep ümit etmiştim Allah güzel bir sezon yaşatmayı nasip etsin.Var mısın Euroleaguede 2013-14 teki gibi bir dejavuya![]()
Ne derece doğru bir haber. bende az evvel gördüm.bria hartleydende çok şey bekledik hayal kırıklığı yarattı.eğer gelirse ilk günkü etkiyi yapar mı acaba? Aslında aynı şey Alba torrens içinde geçerli.yinede belli olmaz profesyonel sporcu daima zinde ve sağlıklı olduğu müddetçe sıkıntı olmaz.bekleyip resmi açıklamayı bekleyelim.GS Basketbol Günlüğü
Kelsey Plum >> Galatasaray
demiş..
31 YaşındaNe derece doğru bir haber. bende az evvel gördüm.bria hartleydende çok şey bekledik hayal kırıklığı yarattı.eğer gelirse ilk günkü etkiyi yapar mı acaba? Aslında aynı şey Alba torrens içinde geçerli.yinede belli olmaz profesyonel sporcu daima zinde ve sağlıklı olduğu müddetçe sıkıntı olmaz.bekleyip resmi açıklamayı bekleyelim.![]()
Bizden iyi ayrılmadı hatırladığım kadarıyla.geçmise sünger çekip önüne bakarsa ki taraftarda onu kucaklayıp, bağrına basarsa takımda oda başarılı günlere yelken açar.31 Yaşında
geçen sene 43 maça çıkmış
35 dakika ortalama ile oynamış
19.5 sayı
5.7 asist
Abi ne problem oluştu ki?Bizden iyi ayrılmadı hatırladığım kadarıyla.geçmise sünger çekip önüne bakarsa ki taraftarda onu kucaklayıp, bağrına basarsa takımda oda başarılı günlere yelken açar.![]()
Renkdaş,Geçmişte bir olay yaşanmış.olur böyle şeyler normaldir diyelim alacaklarından dolayı kluple ufak sıkıntılar olmuş.apar topar sosyal medyadan açıklama yapıp ayrılmış bildiğim kadarıyla.Abi ne problem oluştu ki?
Alba demişlerdi önce şimdi de Kelsey mi yazıyorlar? Bütün eski basketbolcuları yazacaklar herhalde biri alınana kadar.GS Basketbol Günlüğü
Kelsey Plum >> Galatasaray
demiş..
Alba Torrrens mi acaba?canbedell : “Şu anda takıma bakıldığında bir kıta dışı hakkının bulunduğu görülüyor. Buraya bir ekleme yapma planınız var mı? Sezon içerisinde bir transfer görebilecek miyiz?””
Mehmet Cibara: “Bir transferimiz 19 Kasım’da gelecek çünkü milli takım arası var. Geçen sene final four’un en başarılı oyuncularından, Türkiye deneyimi olan bir oyuncumuz. Ondan sonra bir şey gerekirse ve hocamız da isterse yerine getiririz.”
Alba Torrrens mi acaba?
A pardon tamamJohannesden bahsediyor
kim çıkarıyor bu dedikoduları? 37 yaşında kadın. oldu olacak augustus da gelsin.Alba Torrrens mi acaba?