• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Son yıllarda Aristo mantığının kurbanı olan takımlardan biri de Anadolu Efes. "Slovenya yı şampiyon yaptıysa bizde neler yapmaz vs" Zamanında Arjantin basketbolu prime dönemini yaşarken koç Roben Magnano vardı, 2001 Fiba Amerika Cup ta 1. , 2002 Fiba Dünya şampiyonasında 2. , 2004 Atina'da Olimpiyat şampiyonu olmuştu. O dönem kimse Magnano yu almak şöyle dursun, adı bile anılmadı. Kokuşkov kazığını önce Fener şimdi de Anadolu Efes yiyor. Para bol, saçacak yer arıyorlar demek ki. Ufuk Sarıca bile bundan bin kat daha iyi bir tercih olurdu.

Nba ligi gelmesi ile Euroleauge de neler değişecek acaba.NBA para ile bir çok kulübü bünyesine çeker Euroleaugen de kulüplere dağıtığı parayı artırması lazım ki yarışa bilsin.NBA gelmesi Avrupa liglerinde kulüplere verilen pastanın büyümesine sebep olabilir.

Salak saçma bir ''Şampiyonlar Ligi'' mevzusunun olmayacağı aşikâr. İşin içine ''NBA'' markası giriyor. Yapabilirlerse kökten değişir Eurolig. Zaten getirisinin fiyasko olduğu da ortada.
Beni en çok şaşırtan nokta bizi çekmek istemeleri oldu.

Salak saçma bir ''Şampiyonlar Ligi'' mevzusunun olmayacağı aşikâr. İşin içine ''NBA'' markası giriyor. Yapabilirlerse kökten değişir Eurolig. Zaten getirisinin fiyasko olduğu da ortada.
Beni en çok şaşırtan nokta bizi çekmek istemeleri oldu.
Taraftar istiyorlar....
Potansiyel görüyorlar.
Ayrıca çekmesi daha kolay.
Euroleague de para yok .

Her konuda şımarık İsrail takımlarını 2 maçta da yenen Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

Geri