Ben barbolininin aleyi kullanmayıp naz Grobelna oynama sebebini tamamen gelecek sezona hazırlık olarak yorumluyorum. Bence antropova gibi birini alacaklar ve ale de bunun farkında. Dikkat ederseniz ale eskisi gibi gs bile paylaşmıyor çünkü transfer vitrinine atacak kendisini. Umarım aleyi as çaprazın arkasına güzel bir rotasyon hamlesi olarak tutup büyürüz.
Gizem hanımla aynı fikirdeyim. Alexia gitmek istiyorsa Barbolini'nin sistemine uymayan bir oyuncu olduğu içindir. Ayrıca antrenmanları sadece staff görüyor. Taraftarın herhangi bir bilgisi yok. Hal buyken Alexia oynasın Alexia Grobelna'dan iyi demek abesle iştigal. Üstelik aralarında aman aman bir performans farkı yokken. Yine de taraftarın kendisini istemediğini, kendisini yeterli olmadığından dolayı sevmediğini de hissediyor olabilir. Lakin Alexia'nın anlamadığı bir şey var. Vakıfbank seni yolladı bir daha almaz Guidetti o işlere girmez. Galatasaray'dan da gidersen Fener hariç başka bir kulüpten de teklif alamıyorsan olası Fener'deki en kötü performansında kendine bir daha üst sıralardaki kulüplerde yer bulamazsın. Fener'in alacağını düşünmüyorum. Alexia'nın bizden sonra kariyerinin de yükselişe değil düşüşe geçeceğini düşünüyorum.
Umarım Antropova - Kipp, Antropova - M.Skinner , Antropova - Smrek (hiç beğenmesem de gelişebilir), Antropova - Cugno tarzı bir ikili yaparız. Uzun boylu ve atletik çapraz oyunculara ihtiyacımız var.