• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Grobelna yerine Antropova
Ayçin yerine Kübra Akman
İlkin yerine Gabi
Bak bakalım nasıl bu maçları alıyorsun. Sistem vs yetmez nokta
Yine başlandı kadro yapılmaya devam böyle aferin.

Kazanılır kaybedilir o ayrı bir şey ama deplasmanda takımın mücadelesi mükemmeldi. Özellikle de Naz Aydemir bize emekli ikramiyesi almaya geldi diye düşünmüştüm, fakat çok iyi bir karakter ortaya koydu.

Ayçin neden son set oynadı tamam iyi servis attı da.Timmerman iyiydi Ayçin sadece blokta daha istekliydi ama son set oda çok aksadı yetişemedi Timmerman olsaydı keşke.

Kazanılır kaybedilir o ayrı bir şey ama deplasmanda takımın mücadelesi mükemmeldi. Özellikle de Naz Aydemir bize emekli ikramiyesi almaya geldi diye düşünmüştüm, fakat çok iyi bir karakter ortaya koydu.
Daha 35 yaşında Naz bu yaşlar pasörler için olgunluk yaşıdır gün geçtikte iyiye gidiyor bu yaş pasör için çok fazla değil.

Birgün hücum tikandiginda pasör havaya zor bela bir top kaldiracak ve Galatasarayimizda saçma sapan bir sayı bulacaktır ama bugün değil.

Grobelna yerine Antropova
Ayçin yerine Kübra Akman
İlkin yerine Gabi
Bak bakalım nasıl bu maçları alıyorsun. Sistem vs yetmez nokta

Pasör çaprazına yabancı alacaksak süper yıldız olmalı. En tepedeki 2-3 oyuncudan biri olmalı. Antropova için gerekli bütçeye çıkabiliyorsak onun yerine Isabelle Haak'ı tercih ederim.

Ayrıca Berka Buse Özden genç yaşında büyük çıkış yakalamışken, Ezel Balık gibi genç bir yetenek gümbür gümbür geliyorken ben 31 yaşındaki Kübra Akman'a ilgi göstermem.

Bu 2 hamle Ligde ve Avrupa'da şampiyon olmak için yeter de artar.

Bu yönetimde artık bir ödülendirsin.2 senedir kızlar çok iyi.Eczacı Fener Vakıf çift haneli yenilmeme rekorları yapmışlardı bize.Geçen sezon yıllar sonra bu şube canlandı.Bu sene yine aynı havadan devam artık Antropova ile ödülendirilsin bu takım.Zaten top düşürmüyoruz bir de Antropova gibi bir bitiriciyle neler yapar bu takım.

Naz geçen sezon yedek kaldı kesildi mt bıraktı gitmiyor o yüzden yazında boş geçiyor maç eksiği var. Oynadıkça açılıyor Yuan da geliyor iyi takımız da tek sorun pç sorununu napıcaz.

Naz geçen sezon yedek kaldı kesildi mt bıraktı gitmiyor o yüzden yazında boş geçiyor maç eksiği var. Oynadıkça açılıyor Yuan da geliyor iyi takımız da tek sorun pç sorununu napıcaz.
Groblena geldiği günden beri en iyi oyunu oynadı Umudum var hala.

Groblena geldiği günden beri en iyi oyunu oynadı Umudum var hala.
Maç mallesef onun yüzünden gitti.3. ve 4. setlerde bende tebrik ettim cidden iyiydi o iki set pasör çaprazı katkısı oldukça aldık.Ama 1. set elimizdeydi groblena yüzünden gitti.2. set kötüydü.Son set öndeyken yine Groblena hatalarıyla Fener yakaladı öne geçti.3 set çok kötü 2 set de gayet iyiydi.Pç kötü olunca herkes etkileniyo.Pç zaten hücum edemiyor diye bütün blok smaçörler karşısında kuruluyor zaten.Acil bir katkı şart.

Benim hakkım helaldir. Taraftar önünde alırız biz bunlardan rövanşı.

Benim hakkım helaldir. Taraftar önünde alırız biz bunlardan rövanşı.
Zaten geçen sezonu saymasak 8 sene üst üst üste nerdeyse hiç Eczacı Fener Vakıf üçlüsünü yenemedik.Çift haneli yenilmezlik serileri yakaladılar.3-0 antreman maçı gibi bitiyordu her maç.Geçen sene Eczacı Fener Vakıfı üçünü de yendik yenilsekte ucu ucuna verdik.Bu sene de mücadele devam ediyor.2017-2018 den sonra çok kötü durumdaydı şube İlkin ağlamasıyla gelen taraftar tepkisinden sonra 2 senedir iyi bir ivme yakaladık artarak devam eder umarım.

Maç mallesef onun yüzünden gitti.3. ve 4. setlerde bende tebrik ettim cidden iyiydi o iki set pasör çaprazı katkısı oldukça aldık.Ama 1. set elimizdeydi groblena yüzünden gitti.2. set kötüydü.Son set öndeyken yine Groblena hatalarıyla Fener yakaladı öne geçti.3 set çok kötü 2 set de gayet iyiydi.Pç kötü olunca herkes etkileniyo.Pç zaten hücum edemiyor diye bütün blok smaçörler karşısında kuruluyor zaten.Acil bir katkı şart.
Hiç alakası yok.

Son set zaten Timmerman yerine neden Ayçin oynadı onuda anlamadım.Tamam hırslıydı iyi servisler attı kritik anda Arina’ya çok iyi blok yaptı.Ama Timmerman ortadan güzel hücum katkısı veriyordu.

Mücadeleyi beğendim. Sağlık olsun 👍👏

Zaten benzer şeyleri herkes yazıyor topa vuran oyuncun olmadan kazanamazsın ve kazanamadık. Plase düşünen pasör çaprazı ile kazanamazsın ve kazanamadık. Defans çok önde değilse geriye atılan yumuşak topla kazanamazsın ve kazanamadık. Efendim hızlı oynuyormuşuz öyle bir şey yok. Ne bizim köşe oyuncuları o kadar teknik ne de o kadar üst düzey bir sıçrama kabiliyetleri var.
Hızlı oynuyorum demek benim smaçörlerim kısa yerleşmiş bloğa, düzen dışı ya da çıkan topa top geçemiyorlar blok yerleşmeden yakalarsam belki top öldürürüm demektir.

Takımın canı sağ olsun 25-0 üç sette kaybetse idiler de canları sağ olsun ama yanında galibiyet de olsun deniyor ise altı metreden gelen kötü pasa dahi vuracak ve sayı yapacak oyuncular şart. Bunlar İlkin, Alexia ve Grobelna değil.

Canınız sağ olsun çok güzel mücadele ettik yenilsek de bugünkü oyun gelecek için umut verici.

Bundan sonra ilk devre başka maç vermemek lazım ilk 3 garanti gibi zaten seneye CL gideriz bu oyun devam ederse 8 sene sonra.Bu şube tarihinin en büyük kupası Cev Cup almaya da çok yakınız.

GS li bir iş adamı yada kadını el atacak 3 süper transfer alacak Gizem hanımda muradına erecek. Bu işler paraya bakan işler. Her zaman dediğim gibi amatör branşlarda başarı isteniyor ama rakip yüksek bütçeli takım kötü günlerindede olsalar maçı alıyorlar. Şampiyonluk isteniyorsa Gsli zenginlerden bu branşlara el atması istenecek fenerde nasıl fenerli iş adamları el atıyorsa. Aslen futbol klubu olan bir takımın, futboldan kazanan takımın gelir getirmeyen branşa para harcama lüksü yoktur. Burda yıllık 3 milyon euro isteyen haak isteriz, egonu isteriz naralarınızı Gs li iş adamlarına yapın. Koysunlar 10 milyon euro

Zaten benzer şeyleri herkes yazıyor topa vuran oyuncun olmadan kazanamazsın ve kazanamadık. Plase düşünen pasör çaprazı ile kazanamazsın ve kazanamadık. Defans çok önde değilse geriye atılan yumuşak topla kazanamazsın ve kazanamadık. Efendim hızlı oynuyormuşuz öyle bir şey yok. Ne bizim köşe oyuncuları o kadar teknik ne de o kadar üst düzey bir sıçrama kabiliyetleri var.
Hızlı oynuyorum demek benim smaçörlerim kısa yerleşmiş bloğa, düzen dışı ya da çıkan topa top geçemiyorlar blok yerleşmeden yakalarsam belki top öldürürüm demektir.

Takımın canı sağ olsun 25-0 üç sette kaybetse idiler de canları sağ olsun ama yanında galibiyet de olsun deniyor ise altı metreden gelen kötü pasa dahi vuracak ve sayı yapacak oyuncular şart. Bunlar İlkin, Alexia ve Grobelna değil.

İlkin ve Alexia ile şampiyonluğa oynanamaz mantığını anlayamıyorum. Onlardan daha genç ya da onlarla hemen hemen aynı yaşta olan ve onlardan net şekilde daha kaliteli olan bir yerli oyuncu yok ki ortada. İlkin'i dışarı koyduğunda onun yerini alabilecek yerli smaçör yok. Alexia'yı dışarı koyduğunda onun verdiği katkıyı verebilecek yerli pasör çaprazı yok.

Grobelna için bu yoruma katılıyorum. Onun yerine Haak ya da Boskovic olsa bu maçı 3-0 kazanır ve Vakıfbank maçını da kazanırdık. Ama takımımız diğer pozisyonlar için zaten en üst seviyede . (Yuan Yuan'ı da işin içine katarak söylüyorum)

İşin tekniği taktiği bir tarafa İlkin'in 2023 Kasım'ında Dursun Özbek'e ve yönetime gösterdiği tepki olmasa, onun Galatasaraylıların tamamını ateşleyen ve taraftarı takıma bağlayan ruhu olmasa bu takım buralara gelmezdi. İlkin 2024 yazında takımdan ayrılsa (ki böyle bir şey olsa kimsenin edebileceği tek bir kelime olamazdı) biz geçen sezon 7-8 olurduk. Bu yılda muhtemelen 7-8 olmaya uğraşırdık. Bu takım belli bir seviyenin üstündeyse ve hem ligde hem de Avrupa'da en tepeyi hedefliyorsa bu öncelikle Kaptan olarak başlattığı isyanın yüzü suyu hürmetinedir. Kötü oynadığında çıkar ve yerine Lukasik'e bırakır. Ama başaracağımız her başarıda onun ruhu ve takımı sahiplenmesinin büyük payı vardır. Ondan "İlkin'le bir yere varılmaz" ezberine ben katılmıyorum. Ne saha içinde ne de saha dışında.

Geri