Yine başlandı kadro yapılmaya devam böyle aferin.Grobelna yerine Antropova
Ayçin yerine Kübra Akman
İlkin yerine Gabi
Bak bakalım nasıl bu maçları alıyorsun. Sistem vs yetmez nokta
Yine başlandı kadro yapılmaya devam böyle aferin.Grobelna yerine Antropova
Ayçin yerine Kübra Akman
İlkin yerine Gabi
Daha 35 yaşında Naz bu yaşlar pasörler için olgunluk yaşıdır gün geçtikte iyiye gidiyor bu yaş pasör için çok fazla değil.Kazanılır kaybedilir o ayrı bir şey ama deplasmanda takımın mücadelesi mükemmeldi. Özellikle de Naz Aydemir bize emekli ikramiyesi almaya geldi diye düşünmüştüm, fakat çok iyi bir karakter ortaya koydu.
Grobelna yerine Antropova
Ayçin yerine Kübra Akman
İlkin yerine Gabi
Groblena geldiği günden beri en iyi oyunu oynadı Umudum var hala.Naz geçen sezon yedek kaldı kesildi mt bıraktı gitmiyor o yüzden yazında boş geçiyor maç eksiği var. Oynadıkça açılıyor Yuan da geliyor iyi takımız da tek sorun pç sorununu napıcaz.
Maç mallesef onun yüzünden gitti.3. ve 4. setlerde bende tebrik ettim cidden iyiydi o iki set pasör çaprazı katkısı oldukça aldık.Ama 1. set elimizdeydi groblena yüzünden gitti.2. set kötüydü.Son set öndeyken yine Groblena hatalarıyla Fener yakaladı öne geçti.3 set çok kötü 2 set de gayet iyiydi.Pç kötü olunca herkes etkileniyo.Pç zaten hücum edemiyor diye bütün blok smaçörler karşısında kuruluyor zaten.Acil bir katkı şart.Groblena geldiği günden beri en iyi oyunu oynadı Umudum var hala.
Zaten geçen sezonu saymasak 8 sene üst üst üste nerdeyse hiç Eczacı Fener Vakıf üçlüsünü yenemedik.Çift haneli yenilmezlik serileri yakaladılar.3-0 antreman maçı gibi bitiyordu her maç.Geçen sene Eczacı Fener Vakıfı üçünü de yendik yenilsekte ucu ucuna verdik.Bu sene de mücadele devam ediyor.2017-2018 den sonra çok kötü durumdaydı şube İlkin ağlamasıyla gelen taraftar tepkisinden sonra 2 senedir iyi bir ivme yakaladık artarak devam eder umarım.Benim hakkım helaldir. Taraftar önünde alırız biz bunlardan rövanşı.
Hiç alakası yok.Maç mallesef onun yüzünden gitti.3. ve 4. setlerde bende tebrik ettim cidden iyiydi o iki set pasör çaprazı katkısı oldukça aldık.Ama 1. set elimizdeydi groblena yüzünden gitti.2. set kötüydü.Son set öndeyken yine Groblena hatalarıyla Fener yakaladı öne geçti.3 set çok kötü 2 set de gayet iyiydi.Pç kötü olunca herkes etkileniyo.Pç zaten hücum edemiyor diye bütün blok smaçörler karşısında kuruluyor zaten.Acil bir katkı şart.
Zaten benzer şeyleri herkes yazıyor topa vuran oyuncun olmadan kazanamazsın ve kazanamadık. Plase düşünen pasör çaprazı ile kazanamazsın ve kazanamadık. Defans çok önde değilse geriye atılan yumuşak topla kazanamazsın ve kazanamadık. Efendim hızlı oynuyormuşuz öyle bir şey yok. Ne bizim köşe oyuncuları o kadar teknik ne de o kadar üst düzey bir sıçrama kabiliyetleri var.
Hızlı oynuyorum demek benim smaçörlerim kısa yerleşmiş bloğa, düzen dışı ya da çıkan topa top geçemiyorlar blok yerleşmeden yakalarsam belki top öldürürüm demektir.
Takımın canı sağ olsun 25-0 üç sette kaybetse idiler de canları sağ olsun ama yanında galibiyet de olsun deniyor ise altı metreden gelen kötü pasa dahi vuracak ve sayı yapacak oyuncular şart. Bunlar İlkin, Alexia ve Grobelna değil.