Roeselara maça iyi başladı Liberec eleyip rakibimiz olabilir.Ama ikisi de zayıf takımlar rahat geçeriz.
Diğer ihtimal de tolok. Başka seçenek kalmadiBende ondan korkuyorum boyu çok uzun olan ama çok hantal bir isim.Eskiden önü çok açık görünüyordu ama 2-3 senedir bana hiç umut vermiyor günü kurtarma hamlesi olur ama yine oda dünyanın ilk 10 çarpazı arasına yazılır umarım Haak gelirde seneye şampiyonluk hesabına başlarız.
Kolpacinin teki o hesap galatasaray taraftarının neyi isteyip istemeyeceğine karisabileceginin sanan hadsizdir. Kendini birsey sanıyor takipçisi olunca.Lazarevayla ilgileniyormuşuz gsprofbranşlar admini öyle yazmış.
kolpacı bilmem ama gsnin fazla para harcamasını istemeyen biri muhtemelen de bu forumda kendisiKolpacinin teki o hesap galatasaray taraftarının neyi isteyip istemeyeceğine karisabileceginin sanan hadsizdir. Kendini birsey sanıyor takipçisi olunca.
Bahçelievler'in gerçekten voleybol yatırım yapalım, düzenli bir spor kulübümüz olsun şeklinde çalıştığını düşünmek büyük naiflik yalnızZerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence![]()
Yani parayı alıp şubeyi kapata da bilirlerdi ki planlanan oyduBahçelievler'in gerçekten voleybol yatırım yapalım, düzenli bir spor kulübümüz olsun şeklinde çalıştığını düşünmek büyük naiflik yalnız.
Gülden kuzubaşoğlu mu ne programda demişti bir iki yorumcu daha demişti o kesin bilgi gibi.Maaşının 2 katı bonservis verildi maaşı 500 bin euro denildi maaş bilgisi vermez genelde yorumcular veriyorsa bildikleri vardır Bahçelievler sözleşme imzalarken maaşımın iki katı veren olursa sözleşmem kırılır diye madde koyulmuş Zeren de onu kullandı demişlerdi yorumcular.Bahçelievler zaten kulübü kapayıp lig den çekiliyordu bu parayla kalmaya karar verdiler bence İBB Trabzon hangisi ligde Bahçelievler yerine kalır diye konuşuluyordu yazın.Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence![]()