• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Roeselara maça iyi başladı Liberec eleyip rakibimiz olabilir.Ama ikisi de zayıf takımlar rahat geçeriz.

Bende ondan korkuyorum boyu çok uzun olan ama çok hantal bir isim.Eskiden önü çok açık görünüyordu ama 2-3 senedir bana hiç umut vermiyor günü kurtarma hamlesi olur ama yine oda dünyanın ilk 10 çarpazı arasına yazılır umarım Haak gelirde seneye şampiyonluk hesabına başlarız.
Diğer ihtimal de tolok. Başka seçenek kalmadi

Amerika da seçenek yok mu , dönüp dolaşıp 5 oyuncuya mı kalıyor tüm takımlar ?

Tolok Novara ile 2 senelik sözleşme uzattı diye biliyorum. Yani bonservisini kırdıracaksın maaş vs derken çok maliyetli olur.

Mallesef pç biraz sıkıntılı diğer bölgelerde oyuncu bulmak kolay ama pç olunca sayılı isim var.Diğer bölgelerde herkesin yeri bir şekil dolar ama şu dönemde belli başlı pç ler öne çıkıyor çok büyük bir genişlik yok o bölge de.

Açıkçası Haak Egonu gelmiyorsa o bütçe yoksa ben Ryk isterdim çünkü hızlı oyun oyuncusu tam Ryk bence bizimle kendi seviyesinin üstüne çıkardı servisleri hücum gücü çok kuvvetli bir isim yine eleştirirdim ama yine de bize güç katacak iyi bir ekleme olurdu onuda Scandicci kaptırıyoruz gibi Haak Egonu gelmese yeni adres Stysiak olacak o hızlı oyun oyuncusu değil mallesef yüksek top seven hantal bir oyuncu Stysiak transferi bu takıma çok oturmaz.

Roeselare ile eşleştik diğer turda güzel oldu Liberec bence favoriydi.Çok zayıf bir takım adını bildiğim izlediğim tek bir oyuncuları yok biraz oyunculara bakayım dedim ortalar iş yapabilir onun dışında çok zayıf bir takım görüntüsü verdi ama izlediğim tek bir oyuncuları dahi olmadığı için kesin konuşamıyorum.

Lazarevayla ilgileniyormuşuz gsprofbranşlar admini öyle yazmış.

CL yarışında tutacak bir isim olur bizi fena ekleme olmaz seneye hedef final olur diye düşünüyordum ama Lazareva gelirse en azından ilk 3 de yer alabilmek için rekabet edebiliriz.

Bu arada geçen sezon Lazareva şov yaptı zaten ligin en skoreri en iyi hücum edeniydi set başına en çok sayı üreten oyuncuydu.Bu sene çok dikkat çekmiyor ama yine set başına en çok skor üreten pç şuan lig de oymuş.İlk 5 pç etkisi vermez ama alamıyorsak onları yer yer takımı skor olarak sırtlama kabiliyeti olan bir isim ilk 5 pç gelmediği takdirde mantıklı bir hamle olur en azından 3. olma umudumuz olur.

Lazarevayla ilgileniyormuşuz gsprofbranşlar admini öyle yazmış.
Kolpacinin teki o hesap galatasaray taraftarının neyi isteyip istemeyeceğine karisabileceginin sanan hadsizdir. Kendini birsey sanıyor takipçisi olunca.

Lazareva bu sene olsaydı süper bir tercih olurdu ama gelecek sene için servisi de olmayan bir oyuncu yetmez. Şampiyonlar Ligi maçlarında Lodz'a karşı oynar, diğer zayıf rakibe karşı oynar ama İmoco gelince %20-25 arası maçtan çıkar. Yeterli değil. Aynısını Van Ryk için de düşünüyorum. Güven vermiyor Van Ryk. Her an hata yapacak hissi var onu izlerken. İyi smaç servis atacak da o gün bloklara vurmayacak da. Hangi birini düşünelim? İkisi de olmaz bana kalırsa.

Biraz hayalci bir durum ama bana nedense Haak'a 2m civarı bir para verirsek gelir gibime geliyor. Imoco'da 800 bin aldığı söyleniyor. En büyük problem İtalya'da çok mutlu olması ve erkek arkadaşının İtalyan bir basketbolcu olması. Tabi bizimkiler o kadar yüksek maaş önerir mi, o da şüpheli.

Lazareva konusu bana uydurma geldi. Zeren 1 milyon gibi bir kontrat kırma bedeli ödemişti. Daha iyisini bulmadan gitmesine izin vermezler gibime geliyor. Bir de Zeren SB ile çalışıyor, Fenerbahçe-SB ilişkisine benzer şekilde baya yakınlar. Eğer Lazareva yerine çapraz alacaklarsa yine SB'den olur.

Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence :)

Kolpacinin teki o hesap galatasaray taraftarının neyi isteyip istemeyeceğine karisabileceginin sanan hadsizdir. Kendini birsey sanıyor takipçisi olunca.
kolpacı bilmem ama gsnin fazla para harcamasını istemeyen biri muhtemelen de bu forumda kendisi :) saçmaladığı kesin. Adam o kadar gs para harcasın istemiyor ki geçen sezon Mehmet cibara bütçemizi artıracağız demesine rağmen bütçe falan artırılmayacak diyordu :D özellikle erkek voleybolda bildikleri var ama temenni ve beklenti olarak yazdığı çok şey var

Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence :)
Bahçelievler'in gerçekten voleybol yatırım yapalım, düzenli bir spor kulübümüz olsun şeklinde çalıştığını düşünmek büyük naiflik yalnız :).

Bu arada Stysak filan alacağıma gözü kapalı Akimova zarını atarım.

Bahçelievler'in gerçekten voleybol yatırım yapalım, düzenli bir spor kulübümüz olsun şeklinde çalıştığını düşünmek büyük naiflik yalnız :).
Yani parayı alıp şubeyi kapata da bilirlerdi ki planlanan oydu :) lazarevanın zerene maliyeti 1 milyon var ama bonservisi 1 değil bundan eminim.

Gülden kuzubaşoğlu mu ne programda demişti bir iki yorumcu daha demişti o kesin bilgi gibi.Maaşının 2 katı bonservis verildi maaşı 500 bin euro denildi maaş bilgisi vermez genelde yorumcular veriyorsa bildikleri vardır Bahçelievler sözleşme imzalarken maaşımın iki katı veren olursa sözleşmem kırılır diye madde koyulmuş Zeren de onu kullandı demişlerdi yorumcular.Bahçelievler zaten kulübü kapayıp lig den çekiliyordu bu parayla kalmaya karar verdiler bence İBB Trabzon hangisi ligde Bahçelievler yerine kalır diye konuşuluyordu yazın.

Son düzenleme:
Geri