Zaten üst düzey 6-7 takım var Şampiyonlar Ligi'nde. Hal böyleyken en iyi çaprazlardan birini almayacaksak neden ve niye Barbolini takıma getiriliyor? Neden Grobelna yerine Haak, Egonu, Antropova değil de Lazareva ve Van Ryk isimleri geçiyor? Şimdi bu transferlerle ileriye doğru adım mı atılacak yoksa Mehmet Cibara'nın her sene taraftarı oyaladığı milim milim ileriye gidiyoruz saçmalığı mı gerçekleşecek? Taraftarlar bu branşta o kadar duyarsızlaşmış ki hala iyi bir pasör çaprazı alınmamasını sorgulamayıp bu seneki çaprazlarımız kalsın diyenler bile gördüm. Yazık günah.
Aslında Barbolini'nin getirilme sebebi belli. Sosyal medyaya yalan haber yaptıranlar kendi üzerindeki baskıyı hafifletme peşinde. Yoksa o kişilerin amacının 2 senelik vizyonla şampiyonluğa oynayacak takım kurmadık istediklerini zannetmiyorum. Mehmet Cibara'ya da işte tam da bu yüzden güvenmiyorum. Mehmet Cibara gerçekten voleybolda başarılı olmamızı isteseydi bariz sorun olan bir pozisyona oyuncu transferini bütçe bahane ederek geciktirmez veya ertelemezdi. Kendisini yönetenlerin yaptığı dalavereler bitmedikçe bu şube başarılı olamaz.