• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ekrem Memnun

Öğrendiklerim hiç hoş değil. Ekrem Memnun büyük hayal kırıklığı.

Saygılar.

Saygılar.

Yaşımın iki katı olmanıza saygılı olmakla birlikte soruyorum. Ne öğrendiniz. Ne yapmış Ekrem Memnun? Size söyleyen kim. Yazın ki herkes bilsin.

Ben öğrendiğimi yazayım mesela. Hocanın aldığı idari kararlara takımın tamamına açık Whatsapp gruplarında müdahale etmeye kalkışarak, bunları sorgulamaya çalışarak Ekrem Memnun'a kıdem koyabileceğini mi zannediyor malum arkadaşlar? Yani sizin bu kulüpte göreve gelme nedenininiz yıllarca burda ekmek yemeniz değil, efsane bir idareci ya da sporcu olmanız hiç değil. Bizzat kendisi olmasa, Türkiye'nin orta seviye takımlarında sonlanacak kariyerlerinize 1'er Avrupa kupası eklemiş biri sayesinde "efsane" kategorisine girip görev aldıklarını bilmiyorlar olsa gerek. E gerektiğinde hatırlatmasını biliriz biz de.

Buyrun siz de yazın görelim bakalım Ekrem Hoca ne yapmış

Yaşımın iki katı olmanıza saygılı olmakla birlikte soruyorum. Ne öğrendiniz. Ne yapmış Ekrem Memnun? Size söyleyen kim. Yazın ki herkes bilsin.

Ben öğrendiğimi yazayım mesela. Hocanın aldığı idari kararlara takımın tamamına açık Whatsapp gruplarında müdahale etmeye kalkışarak, bunları sorgulamaya çalışarak Ekrem Memnun'a kıdem koyabileceğini mi zannediyor malum arkadaşlar? Yani sizin bu kulüpte göreve gelme nedenininiz yıllarca burda ekmek yemeniz değil, efsane bir idareci ya da sporcu olmanız hiç değil. Bizzat kendisi olmasa, Türkiye'nin orta seviye takımlarında sonlanacak kariyerlerinize 1'er Avrupa kupası eklemiş biri sayesinde "efsane" kategorisine girip görev aldıklarını bilmiyorlar olsa gerek. E gerektiğinde hatırlatmasını biliriz biz de.

Buyrun siz de yazın görelim bakalım Ekrem Hoca ne yapmış
Hiç bir alakası yok. Yalan konuşmak ayıptır, başkasının yalanını dillendirmek salaklıktır.

Saygılar.

Hiç bir alakası yok. Yalan konuşmak ayıptır, başkasının yalanını dillendirmek salaklıktır.

Saygılar.
Hem salaklık deyip sonrasında saygılar sunmak nasıl bir akıl tutulmasıdır 😄
Işıl Alben efsane ise Ekrem Memnun sayesindedir. Ona saygısı yoksa bizim için de artık efsane değildir.

Saygılar.

Yalan konuşmak ayıptır, başkasının yalanını dillendirmek salaklıktır.

Aynen katılıyorum.

Yaşına başına bakmadan birilerinin kurulu saatliğini yapmaya da ne denir ben söylemeyeyim.

Saygılar.
Metin Bey, bir şey biliyorsanız ve doğruluğundan eminseniz paylaşın, herkes öğrensin. Aksi takdirde ithamda bulunmayın kimseye. Hele ki Ekrem Memnun hakkında. Ayıptır.

Son düzenleme:

Saygılar.
Metin Bey konuşursanız yer yerinden de oynar mı? Aynı şeyi Işıl Alben'e laf edenlere de söylüyorum. Ağır hakaret ve fiziksel şiddet yoksa bu alınan kararın arkasında baştan aşağı hatalı bir karardır.
Herkes birbirini bir yerlere getirdi arkadaşlar bu arada. Şu oyunda şu sporcuların da haklarını verin.

Yalan konuşmak ayıptır, başkasının yalanını dillendirmek salaklıktır.

Aynen katılıyorum.

Yaşına başına bakmadan birilerinin kurulu saatliğini yapmaya da ne denir ben söylemeyeyim.
Senin gibi ahlaksız, terbiyesiz ve yalancı birine daha fazla cevap vermeyeceğim. Dış kapının dış mandalısın ve hiç bir şeyden haberin yok. ama her şeyi biliyormuş gibi aciz bir hava içindesin. Forum yönetimi gereğini yapar diye umud ediyorum.

Bu konuda da son mesajımdır. Ekrem Memnun Galatasaray'a büyük terbiyesizlik yapmıştır ve bu kulübün kapısından içeri bir daha da giremez.

Metin bey Sürekli üstten konuşan bir üslupla, anlamsız gizem ve merak oluşturan, içinde bilgi de batındırmayan cümlelerinizden sıkıldık.
Ekram hoca bu kadar ayıplı ne yaptı aydınlatın bizi?

Bu konuda da son mesajımdır. Ekrem Memnun Galatasaray'a büyük terbiyesizlik yapmıştır ve bu kulübün kapısından içeri bir daha da giremez.
abi nedir bu niye kimse söylemiyor? güvendiğim birkaç kişiden daha duydum ve inanırım ama ne olduğunu da bilmek gerek.

Dış kapının dış mandalısın

Ben taraftarım, tek derdim takımın başarısı. Sizin gibi dost meclislerinde sporcularla muhabbet etmeye çalışmak gibi bir amacım ya adetim yok, kendini içerde zannedenler.

Ben taraftarım, tek derdim takımın başarısı. Sizin gibi dost meclislerinde sporcularla muhabbet etmeye çalışmak gibi bir amacım ya adetim yok, kendini içerde zannedenler.
Hafta içi her akşam cemiyetteyim beklerim. Gel sen de gir dost meclislerine belki biraz bilgi sahibi olursun.

Geri