• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl 18. Hafta | Fenerbahçe Opet 75-70 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Bir mağlubiyet daha yazalım.

Mevcut hoca ile bu sezon bir Fenerbahçe galibiyeti görmemiz zor görünüyor

Galatasaray sahadaysa umut hep vardır

Kayla Mcbride'ın sakatlığı ne durumda acaba ?

Kayla Mcbride'ın sakatlığı ne durumda acaba ?
Kadroda olacak.
Kazanmamız için onların pota dövmesi bizimde yüzde 70 üstü ile şut atmamız lazım.
Birde koç sormak lazım tabi gönlündeki takımı yenmek ister mi?

Beyler sağolun erken cevap için :) kadrolar açıklanınca bende gördüm oynadığını.

08:35 kala 31 sayıya ulaştık ve son 3 dk ya girilirken hala 31 sayıdayız.

Bu yüzden voleybol dışında kadınlar branşını takip etmiyorum pek. Bomboş turnikeyi kadın çemberin altına çarptırıyor. Biraz maçı izleyeyim dedim, yakalasan da 3-4 hücum boş dönüyorsun. Rakip de dönüp bi tane üçlük sallıyor sana sonunda. Tam sabır testi.

Ha gayret, gelişmeye devam. Boyle giderse 3-4 sene sonra fener'i bir defa yenebiliriz.

Tebrikler.
Bu eser sizin

Rakip 10 hücumdan boş dönerken sen boş turnikeyi bile atamayıp öne geçemiyorsun. Gerçekten bazı şeyleri hak ediyor amatör şubelerimiz. Diğer voleybol başlığına yazdım, aynısını aynı anda burada da yaşamışız. Rakip tek kolla da oynasa seni yener.

En azından son oynanan kupa maçındaki gibi sahada yürüyenlerin çok olduğu bir maç olamdı. Bazı oyuncular savunmada ciddi çaba harcadı. Takımın eksik yönleri, defoları da zaten alenen ortada. Bunun dışında tıpkı erkek baskanetbolunda gönderilen Ergin Ataman'ın yardımcısındaki büyük maç kazanamama fobisi buradaki kaçta da var. Takım iyi de kurulsa (hiç sanmıyorum ama) bu koçla seneye devam edilmemeli.

Kadınlarda tüm branşlarda fenerbahçe karşısında yaşadığımız büyük ezikliğin tanımı yok ve açıkcası bu duruma artık benim tahammülüm de yok. Bunlara sürekli idman veren bir takım hüviyetinde olmaktan utanmadık mı daha? Maalesef yeter diyecek bir irade de yok kulüpte. Yazıklar olsun !!!

Son düzenleme:
Geri