• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şu takımı izlerken keyif alan var mı gerçekten merak ediyorum. Yan pas, geri pas, Osimhen’e ver. Buraya da bir Pozzecco gerekiyor. Oyun kalitesini arttıracak, kadro derinliği yaratacak, disiplin getirecek, sistem oturtacak bir hoca şart. Hâlâ Kaan giriyor ya oyuna. Çiftliğe çevirmişler resmen dalga geçiyorlar. Bu düzen değişmeli.
 
helal olsun takima böyle devam, manchester city dönüsü önemli galibiyet. Oyuncular fazla yorulmadan net bi galibiyet aldik
 
Lang görünce biz neler izliyormuşuz .
Bek kademisine girmesi ,doğru anda topu ayaktan çıkarması ,içeri kat ederken al ver yapması.

Bu şekilde üretime katkı verilir.Barıştan sonra çölde vaha görmüş gibi geldi.

0 Futbol aklı ile koşarak Galatasarayda Futbolcu olmamalı.
 
Ligin en kötü takımına karşı kıstas olur mu bilmiyorum ama Lang ve Asprilla heyecan verici. İkisi de bileklerine çok hakim, rahatça içeri kat edip adam geçebiliyorlar. Uzun zaman sonra Galatasaray taraftarının gözünün pasını sildi bu oyuncular. Hasret kalmışız şöyle enstantanelere. Lütfen saçma sapan denklemler içine dahil edip bu adamları düz role çevirmeyelim. Verin topu aksınlar kanatlardan serbestçe. Her takıma bu tip oyuncular lazım en az 1 tane.
Yunus aşırı formsuz ve kötü oynuyor. Barış'la ikisinin bir süre dinlenmesi onlar için de iyi olacak diye umuyorum.
 
Günümüz:Okan Buruk:İstediğimiz Oyunculara Yüksek Paralar isteniyor

Süper Kupa Öncesi:Önemli oyunlara İlgimiz var 21 28 Ocakdan sonra OrtaSaha alıcaz.

13 Ocak : Parasına bakmadan İstediğimiz Oyuncuyu alıcaz.

Takımın Oyun Sistemi yok diyoruzda

1 ayda 3 farklı söylem yapan Hocamızdan 4 senede Sistem Beklemem benim Hatam haklısınız.

3 senede 300m dolar Para Harcayıp 52 oyuncu almışız

Yorumsuz
 
Rakibin orta sahaya Gendouizi ve Kante çekerken biz Wolfsburg'un yedek oyuncusu Svanberg'i getiriyoruz.
Yazıklar olsun.
 
Maçları yıldızlar alır bazen asensio tavana çaktı ziyeh mertens gibi
 
Son düzenleme:
Olsun Menejerleri Zengin edelim Wolfsburgun Yedğini alalım

Ocak Başında Fabian Ruizler ,Nevezler,Ugarteler

Galatasaray Taraftarını aptal yerine koyan bir yönetim var kendimize bunu yakıştıırıyorsakda en büyük ayıp bize


 
Olsun Menejerleri Zengin edelim Wolfsburgun Yedğini alalım

Ocak Başında Fabian Ruizler ,Nevezler,Ugarteler

Galatasaray Taraftarını aptal yerine koyan bir yönetim var kendimize bunu yakıştıırıyorsakda en büyük ayıp bize


Başkan ve yönetimin miadı doldu.
Mayısta muhakkak o koltuktan indirilmeleri gerekiyor.

Ama malesef şu anda muhalif bir başkan ve yönetim gözükmüyor. Kimseden çıt yok. Gs lisesi kendisine yakışanı yapıyor yine.
 
Başkan ve yönetimin miadı doldu.
Mayısta muhakkak o koltuktan indirilmeleri gerekiyor.

Ama malesef şu anda muhalif bir başkan ve yönetim gözükmüyor. Kimseden çıt yok. Gs lisesi kendisine yakışanı yapıyor yine.
Kendisine yakışan derken.
Tüydüler dedi diye kimsenin bilmediği Rahmetli Cengiz aday oldu adamı seçtiler .
Sen camiayı boklu fener camiası mı sanıyorsun?
 
Keşke ülkede Galatasaray camiası gibi aristokratlar yönetse avamlara kaldın mı Fenerbahçe gibi oluyorsun.
Param var ben en büyüğüm otoritem var en büyük benim şeklinde.
Demokrasi nasıl bazı toplumlara fazlaysa buda aynu böyle.
Yoksa Muhammet tufan gibi sokaktan kişiler oy kullanacak olsa sonumuz Türkiye gibi olurdu.
 
Keşke ülkede Galatasaray camiası gibi aristokratlar yönetse avamlara kaldın mı Fenerbahçe gibi oluyorsun.
Param var ben en büyüğüm otoritem var en büyük benim şeklinde.
Demokrasi nasıl bazı toplumlara fazlaysa buda aynu böyle.
Yoksa Muhammet tufan gibi sokaktan kişiler oy kullanacak olsa sonumuz Türkiye gibi olurdu.
Liseli bir başkan olmasaydı şimdi çoktan herkes harekete geçmişti. Ama liseli bir başkan olunca herkes sus pus. Kastım buydu.
 
Renato geldi simdi konustum bir isim çıkmamış adam daha geliyor bakalim gorecegiz...
 
Transfer gelmez rüya görmeyin
 
2 orta saha geliyor biri Renato...
Bence defans hamlesi de gerekli ama sanırım alınmayacak.
 
Lig için de olsa rotasyona oyuncu almamız iyi olurdu diye düşünüyorum. Edvin Austbo mesela 10 milyon altına gelebilecek gelecek vadeden bir oyuncu olabilirdi. Amin Chaikla alınabilir veya kiralanabilirdi. Tutman gereken maçlarda son 30 dakika alırsın oyuna, canavar gibi çocuk. Orta sahaya para harcayacaksak Batofogo'dan Danilo veya Braga'dan Zalazar iyi seçenekler olabilirlerdi.

Singo ne zaman dönecek belli değil. Sallai iyi idare etse de defansif olarak sıkıntılı. Aniden yer kırmızıyı ondan sonra uğraşır durursun. Takımda eksikler var ne yazık ki ve devre arasını şu ana kadar iyi geçirdiğimizi düşünmüyorum.

Icardi CL maçlarında bir şey veremez diye düşünüyorum. Dolayısıyla Osimhen'in alternatifi Barış Alper. Sallai'nin alternatifi de Barış Alper. Tuhaf bir durum...
 
Hala stoper alınmaması rezil rüsvalık bir olay. Stoperlerin zaten hızlı değil + bu adamlar insan, aylardır, haftalardır her maç 90-100 dakika oynuyorlar. Ne hoca ne yönetim görmüyor mu bu skandalı ? Bu kadar mı gözleri kör oldu ?
 
Geri
Üst