• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup | Allianz Mtv Stuttgart 2 - 3 Galatasaray Daikin

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Stuttgart'a ilk seti verdik Sylla nın adı var sadece

Gs daikin çok büyük ihtimalle elenecek ve büyük rezillik yaşanacak. Wyy ve ilkin bizi şampiyon yapacaktı ama… yazık bu şubeye yazık bize

2-0 oldu net hücum edemiyoruz, Stuttgart'ta pek bişey yok.

Şu barboyu birisi dövse de genç çocuk yöneyse 3-2 alırız maçı kifayetsiz herif

Wyy ile İlkin değil sorun ilgilisine , koç en büyük sorun adam Yasemini kesip Timmerman la oynuyor sanki rüşvet almış , Naz zaten akşına gelmiyor terbiyesizin

İlkinin blok yemeden hücum sayısı alması için plase falan bırakması lazım. Ya da bomboş kalacak.

4. Seti aldık ve çeyrek finaldeyiz. Barbolini Almanya'dan memleketine dönsün kalan yolu Bigarelli ile tamamlarız.

Zor oldu ama tebrikler takım.

Sylla o kadar büyük emek verdi ki halen daha düzelmedi ama her top için ayrı mücadele etti çaprazında hücum edecek topa vuracak bir smaçör olsa bambaşka bir seviyede olacak

Bacağı kopana kadar oynayan Kaptanımız , şet sayısında blok yapan WYY kapak olsun ilgilisine , bu takımın tek sorunu koç olmayan barbi , yarından tezi yok gönderilmeli

İlkinin blok yemeden hücum sayısı alması için plase falan bırakması lazım. Ya da bomboş kalacak.
İlkini takıntından vazgeçmelisin cidden baydı sanki bu etkinlikte farklı Türk smaçör alternatifi çok varmış gibi Hande ve İlkin var mı başka önetin? Asıl sorunun Coach olduğunu ne zaman anlayacaksın? Şu kadronun bu topu oynaması normal mi?

Yedekler oynasın son set
Yaşa varol Galatasaray

Yasemini oyuna alınca seti aldık ama algı özürlü barbo anlayamıyor

İlkini takıntından vazgeçmelisin cidden baydı sanki bu etkinlikte farklı Türk smaçör alternatifi çok varmış gibi Hande ve İlkin var mı başka önetin? Asıl sorunun Coach olduğunu ne zaman anlayacaksın? Şu kadronun bu topu oynaması normal mi?
Başka önerim yok Türk smaçör oynatmayalım diyorum ben. Takıntım falan yok her şey ortada sizin yazmaya cesaret edemediğiniz şeyleri yazıyorum sadece! Yazdığımda yanlış bi şey mi var?

Her ne olursa olsun öncelikle çeyrek final için takımı tebrik ederim bu kadar sakatlığa rağmen.Stuttgart asla hafife alınacak bir takım değil şuan durum ne bilmem ama ilk maçımızdan önce bakmıştım Almanya liginde 14 maça çıkmış 14 maçta sadece 1 set kaybetmiş 13 maçı 3-0 1 maçı 3-1 kazanmış bir takımdı.Ama açıkçası takım bana gram zevk vermiyo bu sezon.Geçen sezon yenilsekte takımı överdik çünkü mükemel bir sistem vardı.Hep derim tek başına kalite yetersiz kalite ve sistemi beraber olan kazanır sadece sistemin varsa bir yere kadar gidersin sadece kaliten varsa yine bir yere kadar gidersin.Kalitemiz bu sene arttı ama geçen seneki oyundan daha kötüyüz çünkü bu sene saçma sapan bir sistem var bunun da ana kaynağı BARBOLİNİ.Neden bu adam gönderilmiyor niye yönetim illa başarısız olmamızı bekliyor olmuyor işte gönder takımı tanıyan Biga gelsin başa.İlk devre iğrenç bir sistem ikinci devre bütün takımı sakatladı bütün takım sakat sakat oynuyor bu adam ne yapıyor bu nasıl bir takım yönetimi zaten kenarda ruh gibi herkesin enerjisini çekiyor.İlk devre Naz çok kötü oynatıyordu ısrarla Naz oynuyordu bu devre Naz mükkemel oynatıyo cidden kadın süper top oynatıyo Naz ikinci devre oyuna girmiyor noluyoruz.Maç boyu Britt Groblena kötüydü bence Naz Alexia oynamalıydı ama asla oyuna sokmadı oyunu da okuyamıyor kimi sokmalı onuda bilmiyor.Sakat sakat acılarla oynayan İlkine ortada geldiğinden beri takımı taşıyan Yuan'a krıtik anlarda devreye gireyen Yasemine helal olsun.Onun dışı Eylül'e de söz yok sezonu kafa da bitirmiş mental yeterliliği olmadığını kanıtladı Eylül gitmesi iyi olmuş bu kız CL de final four çıksak asla kaldıramazmış yeteneği tartışılmaz çok yetenekli ama mental olmadan napıcaksın iyi ki Ayça almışız diyorum şuan.Geçen seneki oyunu mumla arıyoruz ben kızlara kızmıyorum iyi oynayanı yedek bırakan o gün hırslı olanı oyuna sokmayan herkesi sakatlayan sakat İlkini gram dinlendirmeden sakat sakat oynatan bir adam bizi yönetiyor ve yönetimde devam ediyor şaka gibi.Bu oyunla Eczacı Zeren maçlarına kalmadan Thy bize süpriz yapmaz inş.Yine kızlara helal olsun Barbolini'ye iyi sabrediyorlar umarım yarın Biga başa geldi Barbolini ille yollar ayrıldı haberi ile uyanırız anca öyle birşeyler olur Barbolini eski kafa kalmış garip bir adam.

Son düzenleme:
Kız sakat sakat oynuyor napsın abi abartmayın teşekkür etmemiz lazım yine bizi kurtarıyor ben kendimi riske atmam istatistiğimi kötüleştirmem sakatlığımı ilerletmem demiyo tek bacak eksik çıkıyo yine yaranamıyo kız.İlkin zaten sezon sonuna kadar katkı vermiyecek eğer dinlendirilmezse sakat ve yorgun bir oyuncu çıkıp ne yapabilir.

Gs daikin çok büyük ihtimalle elenecek ve büyük rezillik yaşanacak. Wyy ve ilkin bizi şampiyon yapacaktı ama… yazık bu şubeye yazık bize
Maçın yıldızı Yuan eleştiriyo yiyo tek bacak çıkmasına rağmen Yuandan sonra en iyi oyuncuzmu linç yiyo ama asıl kötüleri değil en iyileri eleştiriyorsun hep ne hikmetse bu maç eleştirilecek isim Yuan mı?Sylla için sakatlıktan yeni çıktı halla hazır değil ama büyük emek diyorsun tek bacak sakat sakat gram dinlenmeden oynayan İlkin için bu bir bahane değil ama sadece Sylla için geçerli sakatlık.Zaten asıl kötü olan Eylül Grobelna Britt'e eleştiri bile yok çünkü kötü oynadılar ama maçın yıldızı Yuan'ı eleştirmen gerekiyor garip.

Geri