• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cl 5. Hafta | Knack Roeselare - Galatasaray Hdi Sigorta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Kulüp adına sezonun maçı. Profesyonel erkek futbol ve amatör branşlarda, amatör sutopu takımları dışında var olan atalet; Gardini-Maar ikilisi üzerinden kulübün en diri takımına sirayet etmez umarım. Profesyonel erkek futbolda 2 sezon önceki; öz evimiz Parken'i deplasman yapabilen akşama dönüşmez.

Bu maçı da alırsak çok iyi bir ivme yakalamış olucaz çok önemli maç kazandığımız takdirde çeyrek final gazıyla takımda taraftarda yükselir.

Normal şartlarda iki olimpiyat altınlı bir pçnin bir Belçika deplasmanı çözmesi lazım. 2 servis turu dışında şuan pek alakası yok maç almakla. Umarım maçı çevirir ama pek sanmıyorum

3.seti hediye ettik. 🥺

Normal şartlarda iki olimpiyat altınlı bir pçnin bir Belçika deplasmanı çözmesi lazım. 2 servis turu dışında şuan pek alakası yok maç almakla. Umarım maçı çevirir ama pek sanmıyorum
Dermaux mu iki olimpiyat altınlı Patry mi? Bu arada bu takıma en azından bi bardarov bile almayan şube yöneticileri de mutludur herhalde! Daha pazar günü derbi oynayacağız… böyle bi fikstürü böyle dar bir kadro ile geçmemize sebep olanların Allah belasını versin

Galatasaray, 2014 yazından bu yana lanetli gibi.

Koskoca Mao Zedong, geçmişte boş yere Kültür Devrimi yapmadı. Bugün itibariyleyse, üretimin ve bu bağlamda Dünya'nın yönetimi 500 milyon proleteriyle haklı olarak Çin Komünist Partisi'nin prekarya bürokratlarında. Kültürün yönetimiyse enerji burjuvazisinde.

Bu iki gücün çarpışmasının Türkiye sahası, Galatasaray'da 12 sezon önce yönetim düşürdü ve sonucunda kulüp unufak oldu. 2025'ten itibaren Dünya'da ittifak oluşturdukları görüntüsü hakim; Galatasaray kongresininse Fransa'da para burjuvazisine tabi başkanı indirmek üzere olan Fransız üretici köylüler kadar, Dünya'da özgül ağırlığı keza Türkiye'de öngörü yeteneği yok.

Yani ne diyelim elimizde olan çok net favori olduğumuz alsak çeyrek final garanti çıkacağımız maçı elerimizle verdik.Asıl skandal maç sonu taraftar ve takım arasında gerginlik Alanso gitti taraftarlara bişey fırlattı falan gereksiz şeyler.Ahmet Tümer'e Arslan Ekşi'ye liberolarımıza helal elerinden geleni yaptılar ama Gökçen Patry Alanso elleriyle hediye etti maçı.Maç sonu çıkan olayda pastanın üstüne çilek oldu çok çok kötü maçtı.Lublin yenersek çeyrek final çıkabilir oda zor duruyor Cev Cup düşersek final görebiliriz yine bazı şeyler var ama yine de bu takımı yenmemiz lazımdı.Maar ile taraftar arasında ne oldu bilmiyorum ama yüksek ihtimal laf falan atılmıştır o konuda Maar suçlu değil bence gidip uyarmakta yada geri kalanlar ama Alanso da taraftara birşeyler fırlatarak bence kulüple bağını kopardı.

Patry büyük oyuncu ya diyenler için ibretlik bir maçtı.

Yine setin sonunu getiremedik.
Yine saçma sapan hatalar ile maçı hediye ettik.
🥺

Geri