• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Yalan. Her okuduğunza inanmayın.

Samet beğendiğim ve iyi bir liberodur. Buradaki baskıyı kaldırabilirse başarılı olacaktır.
Piacenza genel menajerinin söylediğine dayanarak dedim de, baskı kısmı mı yalan yoksa maliyet kısmı mı?

Piacenza genel menajerinin söylediğine dayanarak dedim de, baskı kısmı mı yalan yoksa maliyet kısmı mı?
Kimsenin kimseye baskı yaptığı yok. Efe'ye karşı taraf uçuk bir para teklif etti ama kendi kulübünün de teklifini görüp öyle karar verecek.

Kimsenin kimseye baskı yaptığı yok. Efe'ye karşı taraf uçuk bir para teklif etti ama kendi kulübünün de teklifini görüp öyle karar verecek.
Anladım, Piacenza bırakmak istemediği için öyle demiş demek ki.

Anladım, Piacenza bırakmak istemediği için öyle demiş demek ki.
Normal değil mi? Efe inanılmaz bir yükselişte ve çok iyi oynuyor. Ama Fenerbahçe gözü kararttı hem Piacenza hem de Arkas'a buyout ödemeyi kafaya koydu. Gelirse Türk voleybol tarihinin rekoru olacak. İnşallah gelmez.

Normal değil mi? Efe inanılmaz bir yükselişte ve çok iyi oynuyor. Ama Fenerbahçe gözü kararttı hem Piacenza hem de Arkas'a buyout ödemeyi kafaya koydu. Gelirse Türk voleybol tarihinin rekoru olacak. İnşallah gelmez.
Yani gelmemeli bu formuyla. Lube-Verona serisini Verona kazandığı an CL oynamayı garantileyecekler ve Efe bu formuyla 1-2 seneye Perugia vs de yapabilir. İnşallah gelmez dediğin gibi.

Yani gelmemeli bu formuyla. Lube-Verona serisini Verona kazandığı an CL oynamayı garantileyecekler ve Efe bu formuyla 1-2 seneye Perugia vs de yapabilir. İnşallah gelmez dediğin gibi.
Şikeci, ırkçı, kibirli camia ...alt yapı olmadığı için gider akıl karıştırır, devreye hatrı sayılır iş adamı,siyasetçi vs sokar transfer yapar. sonrada çocukluğundan beri bu renklere gönül vermiş ailece fenerli bir gelenekten geliyor derler.ne yaparsa yapsınlar Ziraat,ve halkın gerisinde kalacaklar.

Geri