• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin aydın aldığı MVP ödülü ile voleybol efsanesi Gözde Kırdardan sonra MVP ödülü alan ilk Türk smaçör oldu.Halla bu kızla diğer boş yerli smaçörleri kıyaslayanlar var.2 senedir sakat olduğu için yazları boş geçiyor bu yaz sağlıklı olursa mt de en iyinin kim olduğunu herkese gösterecektir zaten.

Halil Bey biz çok farklı maçlar izlemişiz. Evet bu maç iyiydi ama bu sezon İlkin'de bayağı düşüş vardı . Milli takımın ilk 6 sına güvenip koymam yani

İlkinde düşüş dediğiniz 2 aylık sakat sakat normalde oyuncuların 1 ay oynaman atlatığı sakatlığı saha da hiç çıkmadan acılar içinde sargılarla oynadığı dönemden bahsediyorsunuz galiba.Ona rağmen yine her alanda takımın en iyisi kendini.Yine her alanda en iyi yerli smaçör.

2 ay sakat sakat zorla oynamış haline düşüşte dediğiniz İlkinin bu sezon bütün yerliler arasında performansına bakalım bide.En iyi manşet alan yerli smaçör.En çok defans yapan yerli smaçör.En çok blok yapan yerli smaçör.Ebrardan sonra en skorer yerli smaçör.Ebrar ve Salihadan sonra en çok ace atan yerli smaçör.Evet haklısınız bu istatistiklerle baya abartmışım İlkin ile Hande gibi oyuncuları kıyaslamaları saçma İlkin önlerinde derken.

2 ay sakat sakat zorla oynamış haline düşüşte dediğiniz İlkinin bu sezon bütün yerliler arasında performansına bakalım bide.En iyi manşet alan yerli smaçör.En çok defans yapan yerli smaçör.En çok blok yapan yerli smaçör.Ebrardan sonra en skorer yerli smaçör.Ebrar ve Salihadan sonra en çok ace atan yerli smaçör.Evet haklısınız bu istatistiklerle baya abartmışım İlkin ile Hande gibi oyuncuları kıyaslamaları saçma İlkin önlerinde derken.
İlkin'e kötü demiyorum ama çok üst seviye değil. Bir an oluyor yerli Gabi dedittiriyor bir an oluyor kendine bayağı eleştiri aldırtıyor. İstikrarı yok. Milli takımın ana kadrosunda evet olsun ama ilk 6 sına girerse tedirgin olurum.

Sultanlar Ligi Normal Sezon Hücumda Smaçörler
Hücum % - Verim % ( 200+ Top )

Fedorovtseva %55.7 - %45.3 ( 724 )
Markova %50.5 - %37.7 ( 624 )
Ebrar %49.7 - %34.2 ( 708 )
Ana C. %47.8 - %35.5 ( 245 )
Olaya %47.1 - %28.8 ( 697 )
Derya %44.5 - %29.3 ( 263 )
Ayşe %44.5 - %30.2 ( 407 )
Hande %44.4 - %27.1 ( 347 )
Uzelac %43.8 - %30.1 ( 788 )
Plummer %43.5 - %23.9 ( 209 )
Saliha %43.3 - %29.2 ( 390 )
Sylla %43.0 - %27.3 ( 472 )
Yaprak %42.7 - %31.4 ( 405 )
Cazaute %42.6 - %26.4 ( 265 )
Dangubic %42.6 - %33.2 ( 202 )
Ezgi %42.2 - %27.6 ( 301 )
İlkin %40.6 - %25.5 ( 647 )
Czyrnianska %40.6 - %27.2 ( 611 )
Kurilo %40.6 - %26.2 ( 626 )
Bergmann %40.5 - %23.2 ( 876 )
Edwards %40.2 - %21.7 ( 428 )

Bak bu normal sezon istatistikleri Halil Şentürk. Yere göğe sığdıramadığın kaptanın Göztepe'nin smaçörü Ezgi Bektaş'tan bile geride. Geçen sene taptığınız Dangubic vasat bir smaçör. Utanmasanız o da kalsın diyecektiniz. Çok seviyorsunuz böyle vasat oyuncuları. Arina, Zhu, Markova, Ana Cristina gibi oyuncular sizi aşar doğru vizyonunuzu aşar. İlkinle de her sene 5. olursun

Ama şimdi manşet diye tutturursun. Doğru tek bildiğiniz manşet. Adı smaçör olan pozisyonu liberoya çevirdiniz. Bir smaçör hem manşet alıp hem iyi hücum ediyorsa zaten tercih ediliyor. Siz bu pozisyonu bile tek bir görev tanımına indirgiyorsunuz.

Son düzenleme:
Sultanlar Ligi Normal Sezon Hücumda Çaprazlar
Hücum % - Verim % ( 300+ Top )

Boskovic %49.6 - %37.1 ( 566 )
Vargas %49.2 - %34.0 ( 624 )
Lazareva %46.9 - %30.9 ( 976 )
Anthouli %44.7 - %28.9 ( 852 )
Ndiaye %43.0 - %27.1 ( 782 )
Atkinson %42.7 - %29.4 ( 759 )
Szczurowska %41.7 - %20.9 ( 1043 )
Smarzek %41.8 - %25.0 ( 837 )
Grobelna %41.6 - %27.9 ( 462 )
Stysiak %41.6 - %25.0 ( 657 )
Alexia %39.8 - %27.2 ( 558 )
Nicoletti %38.4 - %23.8 ( 466 )

Bak bu da yerlere göklere sığdıramadığınız yerli çaprazınız Alexia. Herhangi bir oyuncuya sıradan oyunculara muhteşem muamelesi yapmaktan vazgeçin. 31 yaşındaki Grobelna'dan daha kötü hücum yüzdesiyle sezonu bitiren, Amerika'nın herhangi bir liginden gelen Atkinson'dan kötü yüzdeyle sezonu tamamlayan, Beşiktaş'ın beğenmeyip gönderdiği Szczurowska'dan bile kötü hücum yüzdesiyle sezon bitiren, Chieri'de yedek kaldığı için Aras'a gelen Anthouli'den farkla geride olan Alexia'yı da övmekten vazgeçin. Bu vasatlıktan dolayı Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz. %39.8 ile sezon mu bitirilir? El insaf be. Nemeth'i beğenmiyorsunuz kız İtalya Ligi'ni %42 hücum yüzdesiyle tamamlamış.

%39.8 nedir? Senin tek işin topa vurmak. Manşet almıyorsun, savunma yapmıyorsun. Tabi plase plase plase denerse bu olur.

Aynısını öteki konuya da yazdım. Çünkü bu algıcılardan sıkıldım. Burda bize veri sunun kanıt sunun. Laflarınızla konuşmayın. Benim gibi icraatle konuşun. Beğendiğiniz oyuncuların seviyesi ortada.

Size kalsa Bigarelli de muhteşem bir antrenör ama gerçekte Bigarelli antrenörlükten anlamayan ilk koçluk deneyimini Galatasaray'da yaşamak için kulübün geleceğini tehlikeye atan sıradan birisi. Kendi menajerlik şirketinden diye Britt Bongaerts'i oynatıp oynatıp Naz'a mobbing yaptı yemeye çalıştı. Dün Naz girmese kupa gidiyordu. Şimdi bu adam gelecek sene Galatasaray'ı yönetecek. Kulüp de elini kolunu GOLD menajerlik şirketine kaptırdığından kaliteli yerli pasör almadı. Akimova'yı da yalandan aldıklarına eminim. Yine Britt, Wang, Sylla oynasın bu sezondan daha da kötü bitirelim güçlenen lig ile değil mi?

Bigarelli maçı bile taraftar tepkisine göre yönetiyor. Eleştiriden ders alması kıymetli ama taraftar ilk maçtan sonra Naz - Alexia yapamıyor musun demeseydi ikili değişiklikten başka bir halt bilmeyen adam son 2 aydır yedekte bıraktığı Grobelna'yı oyunu çevirsin diye Nazla beraber alırdı. Sıradan koçlara , oyunculara dünya yıldızıymış muamelesi yapmayın artık.

Buradaki birkaç yanlış yoruma ithafen şunu da yazayım.

İlkin ve Sylla'nın beraber oynadığı bir takım hiçbir şey kazanamaz. Maksimum CEV Cup olur işte. Lig kupasını bile yar etmezler. Smaçörlerden biri Arina, Zhu, Markova, Ana Cristina ayarında olmalı. İlkin ve Sylla dönüşümlü oynamalı Ale veya Akimova'nın girdiği senaryoya göre. Bana kalsa Alexialı hiçbir senaryo ligde ilk 3 e giremez de. Pasör konusu zaten felaket. Hem yerli hem yabancı iyi pasör lazım. Bongaerts Van Aalen'in yedeği bir oyuncu. Halil Şentürk zamanında onu bile övüyordu yok Stuttgart'ı şampiyonluğa taşıdılar yok şu yok bu diye. Aynen gördük Hollandalılarınızı. Sezon başı Hasan bey diye birisi ikisi de bize yetersiz İsveç'e karşı iyi oynadılar diye övmeyin diyordu siz ise çok iyi oyuncular diye anlatıyordunuz ne oldu? En kritik maçta Britt bizi yalnız bırakıyordu. Timmerman zaten girdiği sürede blok bile yapamıyor. 2 tane yabancı hakkı işgali 2 Hollandalıya.

Orta oyuncu yine fena gözükmeyen tek pozisyon ama orda da hem Janset hem Büşra'nın alınması saçma. İkisinden biri daha genç daha enerjik daha üst seviye olmalıydı. Göztepe'nin aldığı Zeynep Sude'yi sen almalıydın. Biri de tek ayakçı Büşra olabilirdi. Hem Janset hem Büşra olmaz. Takımda tek ayakçı Büşra var o da 4.orta oyuncu. Wang tek ayak yapabiliyor ama etkisi düşüyor. Ortadan oynamalı. Dün Naz - Wang uyumu görüldü.

Libero da baya kötü durumda. Ayça güvenilmez Vakıfbank'taki performansıyla. İyi 2. libero alınmalıydı ama o da alınmadı. Seneye daha kötü bir takım var. THY geçerse şaşırmam.

Sezon başı Hasan Bey diye birinin yazdığı mesajlar falan geçmişte yazılan herşey hakkında fikri olan daha 3 hafta önce açılmıl bir hesap.Hasan beyde çok öncelleri hakkında çok şey biliyordu ve hesap açamıyordum şimdi açtım diyordu.Ah Ah bir adam 100 hesaptan banlanıp geri gelecek kadar işsiz olur mu ama üzüldüm bu şahısa yüksek ihtimal hayatında çok fazla eziklik psikolojisi yaşayan biri.Daha ne kadar açık belli etmesi lazım 2 yıldır bir şahıs 100 farklı hesapla geldi buraya başka yerlerden de ss alıp attım kanıtlı lütfen IP adreslerinden engelleyin gelemesin diye çünkü illa telefon pc giriyor şuana kadar girdiği her cihaz engellensin diye ben gerçekten de daha fazla yorum yapmıycam ciddi anlamda deli olan biriyle uğraşıyoruz 2 senedir ben eminim artık psikolojik sıkıntısı olmayan biri bu kadar takıntı yapmaz hayatına giren varsa eşi çocuğu ailesine de çok üzüldüm böyle bir insan hayatımda olsun istemem 1 hafta kadar hiçbirşey yazmıycam çünkü cidden ruh hastası biriyle 2 yıldır uğraşıyorum 100. hesabını açtı geldi halla uğraşamam Hasan da bu kişinin eski banlanan hesabı mesela örnek verdiği.Bu güzel hafta da voleybol konuşup eğlenmemiz kupa tadı çıkarmamız gerekirken yeni bir hesapla geldi yine bilerek ruh hastası troll 2 yıldır lütfen IP adresinden banlayın artık ben 1 hafta kendi sinir sistemim için girmiycem siteye döndüğümde umarım gerçekten de Galatasaraylılar olarak keyifle konuştuğumuz bu zevkli site de takıntılı bu şahıstan kurtulmuş oluruz.Ha bu hesap banlanırsa yeni hesaptan 1 ay içinde gelir zaten IP adresinden sadece 1 cihaz değil her cihazı banlanmalı önerimdir bu umarım olumlu karşılanır ben bu güzel hafta da çok şey yazmak istiyordum ama bu olaydan sonra 1 haftalık yokum iyi sohbetler size.

Geri