• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026/2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Bahsettiğiniz WNBA koçu gelirse efsane iyi olur . Bir de Dorka ve Kuier'i tutarsak seneye şampiyon olamamamız için neden yok.

Marina Awak Dorka ve Elizabeth mutlaka tutulmalı. İyi bir oyuncu kurucu bulmalıyız ve onları geçmek istiyorsak mutlaka oradan oyuncu çalmalıyız.

Bugün Fenerbahçe Divan Kurulu'nu dinledim. Aziz Yıldırım kürsüye çıktı ve amatör şubelerin artık denk bütçeyle yönetilmesi gerektiğini söyledi. Aslında "ben bu hale getirdim, ama yanlıştı" demek istedi ve kendi dönemini dolaylı da olsa eleştirdi.

Rakam açıkçası çok çarpıcı: Fenerbahçe'nin amatör şubelerindeki toplam zarar sadece bu yıl 20 milyon Euro'ya ulaşmış.

Yıllarca yönetime yüklendik, Fenerbahçe'yi örnek gösterdik. Ama şu an bu tabloya bakınca bütçe disiplininin aslında ne kadar hayati olduğunu bir kez daha görüyoruz.
Her sene 20 milyon euro zarar kabul edilebilir değil. Şahsen biz böyle bişey yapalım istemem.

Her sene 20 milyon euro zarar kabul edilebilir değil. Şahsen biz böyle bişey yapalım istemem.
Bütçe olarak onların gerisinde olup 2.olmak kötü değil hatta onları eksik oynamasak yenebilirdik seneye iyi koçla ve iyi oyuncuları tutarak şampiyon olabiliriz.

Galatasaray kulübünde böyle bir durum söz konusu olamaz, olmamalı da. Bunu lütfen istemeyin.

Saygılar.

Kimse her sene 20 milyon zarar edelim istemez. Dünya kadar Galatasaray iş adamı var neden kimse sahip çıkmıyor? Yönetimin asıl görevi bir şekilde bu insanlara ulaşıp bütçe yaratmaktır. Ben hayatım boyunca bu sporlarda onlardan fazla para harcadığımızı bilmem.

Ne yapın edin Messeman'ı alın karşıdan yeter.

Geri