Muhammet Aydın
[ ]
Acil bu 2 haber açıklanmalı.Awak ve Dorka ile sözleşme uzatmalıyız.
Defne Burke'yi kaptırmamalıyız.
Yoksa seneye aynı şeyi yaşarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Acil bu 2 haber açıklanmalı.Awak ve Dorka ile sözleşme uzatmalıyız.
Defne Burke'yi kaptırmamalıyız.
Her sene 20 milyon euro zarar kabul edilebilir değil. Şahsen biz böyle bişey yapalım istemem.Bugün Fenerbahçe Divan Kurulu'nu dinledim. Aziz Yıldırım kürsüye çıktı ve amatör şubelerin artık denk bütçeyle yönetilmesi gerektiğini söyledi. Aslında "ben bu hale getirdim, ama yanlıştı" demek istedi ve kendi dönemini dolaylı da olsa eleştirdi.
Rakam açıkçası çok çarpıcı: Fenerbahçe'nin amatör şubelerindeki toplam zarar sadece bu yıl 20 milyon Euro'ya ulaşmış.
Yıllarca yönetime yüklendik, Fenerbahçe'yi örnek gösterdik. Ama şu an bu tabloya bakınca bütçe disiplininin aslında ne kadar hayati olduğunu bir kez daha görüyoruz.
Bütçe olarak onların gerisinde olup 2.olmak kötü değil hatta onları eksik oynamasak yenebilirdik seneye iyi koçla ve iyi oyuncuları tutarak şampiyon olabiliriz.Her sene 20 milyon euro zarar kabul edilebilir değil. Şahsen biz böyle bişey yapalım istemem.
Galatasaray kulübünde böyle bir durum söz konusu olamaz, olmamalı da. Bunu lütfen istemeyin.Her sene 20 milyon euro zarar kabul edilebilir değil. Şahsen biz böyle bişey yapalım istemem.