• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw - Final Six - Final | Galatasaray Çağdaş Faktoring 55-68 Fenerbahçe Opet

Rusların yokluğunda kupaları topluyor Fener
Biz kupayi aldığımızda Euroleague Rus takımlarının hegomonyasindaydi ve biz o haldeyken aldik su anda Avrupa'da yatırım hep bizim alt seviyemizde o yüzden fazla para harcayan aliyor kupayi...

Biz kupayi aldığımızda Euroleague Rus takımlarının hegomonyasindaydi ve biz o haldeyken aldik su anda Avrupa'da yatırım hep bizim alt seviyemizde o yüzden fazla para harcayan aliyor kupayi...
Evet o kupanın anlamı çok büyüktü çünkü Ruslar resmen hegomonya altına almıştı. Savaşa dua etsinler yoksa bir tane bile kupaları olmazdı.

Buradaki arkadaşlar “Doka, Ayşe, Oblak olsaydı bu maçı alırdık” demiş ama bu oyuncular varken de ligde Fener’e iki maçta da yenilmedik mi?

İkinci maçta, yanlış hatırlamıyorsam, Marine Johannes de vardı.

Buradaki arkadaşlar “Doka, Ayşe, Oblak olsaydı bu maçı alırdık” demiş ama bu oyuncular varken de ligde Fener’e iki maçta da yenilmedik mi?

İkinci maçta, yanlış hatırlamıyorsam, Marine Johannes de vardı.
Ligde kaç yabancı oynatabiliyorsun aynı anda?

Ligde kaç yabancı oynatabiliyorsun aynı anda?
Konu aynı anda sahada olmaları değil, oyuncuların performansı. Oblak iki lig maçında da vardı ama katkısı oldukça zayıftı. Ayşe de olağanüstü bir performans sergilemedi.

Bence bu maçta da olsalar sonuç değişmezdi. Sorun kadrodan ziyade coaching tarafında eksik kaliyoruz.
Feneri ne ligde normal sezonda ne de finalde yenemedik sonucta

Bir ara acaba mı diye düşündüm ama güç yetmedi. Sağlık olsun..

Konu aynı anda sahada olmaları değil, oyuncuların performansı. Oblak iki lig maçında da vardı ama katkısı oldukça zayıftı. Ayşe de olağanüstü bir performans sergilemedi.

Bence bu maçta da olsalar sonuç değişmezdi. Sorun kadrodan ziyade coaching tarafında eksik kaliyoruz.
Feneri ne ligde normal sezonda ne de finalde yenemedik sonucta
Oynatabildiğin 5 yabancı ile sahaya koyduğun kalite artıyor doğal olarak. Kendisine hiç kızdığım için söylemiyorum ama bugün sadece Derin'in yerinde Oblak olduğunu düşün yeter.

Ruslar gelse de bu saatten sonra eskisi gibi takım kuramaz kimse. WNBA ve Unrivaled bitirdi Avrupa basketbolunu. WNBA de maksimum kontratlar 1 milyon USD yi geçti... Hiç bir Avrupa takımı oradan süper star getiremez artık tüm sezon için. Hatta artık gençler bile WNBA ve Unrivaled tercih ediyor. Malonga misal...

Avrupa kadın basketbolu zaten yüksek seviye değil ben olsam ben de gelmem buraya

Yeni kurulan bir takımız. Sezon içerisinde bir çok şey yaşadık. Finalde önemli 3 oyuncumuz yoktu olsa farklı olur demiyorum ama gerçek bu. Teşekkürler takim

Fener'e final kaybedip EL kupası verdik ama maalesef üzülen yok sanki grupta. Fener'in bütçesi bizden iyi diye bu kadar kabullenmeyi anlamıyorum. Final için niye tebrik ediyoruz o zaman takımı Fener dışında bizden iyi bütçesi olan başka takım da yok ki zaten. Biz eksiksek onlarda eksikti Kayla ve Alperi yoktu. Stewart'ın sadece ismi sahadaydı.

2 senedir anlatıyorum aramızda asla uçurum filan yok kadro olarak. Biz Johannes, Smalls eleştiriyoruz kısa eksiğimiz var diye onların en iyi kısası Allemand, Sevgi arkadaşlar. Allemand dün ekstra şut soktu yani. Rupert çok iyi oyuncu ama Kuwier'le yer değiştirse dünyalar yerinden oynar mı mesela? Sahadaki tek kadro farkı Meesseman. 2 senedir bunu söylüyorum, 2 senedir tek maç kazanamadık. Herkes sağlık olsun diyor. Tamam genel toplamda yine yenilelim. Final serileri 3-2 bitsin, iki senedir ligde 4 maçın birini alalım, bir kupa finali kazanalım 2 tane kupa maçını kaybedelim ama 1 tane kazanamadık. Twitterda Ekrem Memnun olsa tweetleri görüyorum vardı onunla da olmadı. Fırat hoca daha da kötüsü. Dün kendini attırıyor oyundan, ne bu sinir ya? Fark 6 top bizde teknik faul yiyor. Yenilgiler sürekli normalleştiriliyor. Bu yenilgi normalse finalde olmak daha normali zaten neyi tebrik ediyoruz ki?

Fener'e final kaybedip EL kupası verdik ama maalesef üzülen yok sanki grupta. Fener'in bütçesi bizden iyi diye bu kadar kabullenmeyi anlamıyorum. Final için niye tebrik ediyoruz o zaman takımı Fener dışında bizden iyi bütçesi olan başka takım da yok ki zaten. Biz eksiksek onlarda eksikti Kayla ve Alperi yoktu. Stewart'ın sadece ismi sahadaydı.

2 senedir anlatıyorum aramızda asla uçurum filan yok kadro olarak. Biz Johannes, Smalls eleştiriyoruz kısa eksiğimiz var diye onların en iyi kısası Allemand, Sevgi arkadaşlar. Allemand dün ekstra şut soktu yani. Rupert çok iyi oyuncu ama Kuwier'le yer değiştirse dünyalar yerinden oynar mı mesela? Sahadaki tek kadro farkı Meesseman. 2 senedir bunu söylüyorum, 2 senedir tek maç kazanamadık. Herkes sağlık olsun diyor. Tamam genel toplamda yine yenilelim. Final serileri 3-2 bitsin, iki senedir ligde 4 maçın birini alalım, bir kupa finali kazanalım 2 tane kupa maçını kaybedelim ama 1 tane kazanamadık. Twitterda Ekrem Memnun olsa tweetleri görüyorum vardı onunla da olmadı. Fırat hoca daha da kötüsü. Dün kendini attırıyor oyundan, ne bu sinir ya? Fark 6 top bizde teknik faul yiyor. Yenilgiler sürekli normalleştiriliyor. Bu yenilgi normalse finalde olmak daha normali zaten neyi tebrik ediyoruz ki?
Messeman'ı olan kazanır. Kadın bildiğin bu oyunun hilesi. Nasıl uçurum yok iki kadro arasında? Kadroya almadıkları devşirme Mccowan'ı saymıyorum bile. Ekrem hoca konusuna katılıyorum herkes o kadar saçma konuşuyor ki sanki o varken yenebildik.

Daha önce yazdım tekrar yazma ihtiyacı hasıl olmuştur. Ekrem Memnun'u kimse göndermedi. burada yönetimin en büyük hatası süreci tam olarak açıklamamaları oldu. Ayrıca geçen sezon Ekrem Memnun da maç kazanamadığında bunamış, basketbollu unutmuş gibi laflar dahil neler yazıldığını hepimiz gayet iyi biliyoruz. Sadece laf olsun torba dolsun diye konuşan insanları ciddiye almayın.

Saygılar.

Daha önce yazdım tekrar yazma ihtiyacı hasıl olmuştur. Ekrem Memnun'u kimse göndermedi. burada yönetimin en büyük hatası süreci tam olarak açıklamamaları oldu. Ayrıca geçen sezon Ekrem Memnun da maç kazanamadığında bunamış, basketbollu unutmuş gibi laflar dahil neler yazıldığını hepimiz gayet iyi biliyoruz. Sadece laf olsun torba dolsun diye konuşan insanları ciddiye almayın.

Saygılar.
Güvendiğim birkaç insandan da aynısını duydum ama artık biz de öğrensek mi neler oldu?

Geçen sene Ekrem hocaya ne laflar edildi biliyoruz, şimdi o olsa kazanırdık diyenler hiç boş yapmasınlar.

Messeman'ı olan kazanır. Kadın bildiğin bu oyunun hilesi. Nasıl uçurum yok iki kadro arasında? Kadroya almadıkları devşirme Mccowan'ı saymıyorum bile. Ekrem hoca konusuna katılıyorum herkes o kadar saçma konuşuyor ki sanki o varken yenebildik.
Messeman muhteşem oyuncu hemfikirim ama tek oyuncu. İki takım arasında kalite farkı oluşturan tek oyuncu. Eskiden Fenerbahçe Messeman/Stewart veya Messeman/Collier birlikte oynatıyordu. O zamanlar onarılması güç bir fark vardı ama iki senedir tek fark Messeman. McCowan kim ki aldığı kadar verdiği var tek olumlu yanı yerli olması. Bu sene Landes yendi, 2. maçta da zorladı onları. Geçen sene Emlak Konut yendi, Kayseri yendi yanlışım yoksa. Çukurova'yı geçtiler ama bir finalde kıstırdı yendi onlarda. Bizde herhangi bir takım değiliz geçen sene yatırım yapan bir takımdık, bu sene Avrupa'da en çok bütçesi olan 2. takımız ve 2 senedir tek bir maç bile yenemeyecek durumda değiliz. Ama maç 2.5 çeyrek kafa kafaya oynansa emeğimize sağlık deniyor.

Meesseman büyük fark ama ben Rupert ve McBride farkının da en azından Avrupa'dan kapatılabileceğini düşünmüyorum... En iyi üç yerliye de sahipler.

Ben yukarudaki arkadaşa katılıyorum. Meesseman'ın dinlenme kararı kesinse Rupert veya Gustafson ikilisinden en az birini ne yapar ne eder alırım... Mümkünse ikisini. Marine Johannes, Awak, Dorka ve Oblak'ı tutarım...

Meesseman büyük fark ama ben Rupert ve McBride farkının da en azından Avrupa'dan kapatılabileceğini düşünmüyorum... En iyi üç yerliye de sahipler.

Ben yukarudaki arkadaşa katılıyorum. Meesseman'ın dinlenme kararı kesinse Rupert veya Gustafson ikilisinden en az birini ne yapar ne eder alırım... Mümkünse ikisini. Marine Johannes, Awak, Dorka ve Oblak'ı tutarım...
Yukarıda sordum Awak ile Rupert değişsek ne kadar değişir iki takım arasında oyun, kalite farkı? Bence Rupert daha iyi oyuncu ama teraziyi şaşırtacak bir fark yok demek istediğim bu.

Bu dediğiniz kadroyu yapsak zaten Avrupa'nın en çok para harcayan takımı oluruz. Bunlar dışında para verilecek topçu kalmıyor zaten doğru dürüst

Meesseman çok büyük oyuncu, tek başına büyük bir fark yaratıyor. Onun olması kupayı kazandırdı. Tabii onun dışında Rupert ve bu seride oynamamasına rağmen Kayla, bizdeki tüm oyunculardan daha iyi ve winner oyuncular. Yani sözün özü şu ki, Kayla'sız olmalarına rağmen bizim bu takımı sabaha kadar oynasak yenme şansımız yoktu. Bunlarla 100 maç yapsak bu koşullarda 100'ünü de kaybederiz. Rakip maç başında final stresiyle sürekli acele top kullanıp boş atmasa maçı çok daha yüksek bir farkla kazanırdı, ama sonuçta yine de rahat bir galibiyet aldı. Zayıf takımlar arasında finale çıkmak üzerinden başarı hikayesi yazmanın hiçbir anlamı yok. Her platformda sürekli ikinci olmak başarı değildir, asla olamaz. Aynı kuşların futbolda en büyük rakiplerinin yani bizim arkamızda sürekli ikinci olmasının ne kadar aşağılayıcı ve küçültücü olduğunu biliyor ve anlıyor olması gibi...

Ben artık bu takıma sürekli yenilmekten ve eziliyor olmaktan sıkıldım. Şube yüzyıllardır kötü yönetiliyor, bu kadar basit...

Ekrem Hoca’yı çok severim ama finalde takımımızın başında o olsaydı da bir şey değişmezdi.

Ekrem Hoca’yı çok severim ama finalde takımımızın başında o olsaydı da bir şey değişmezdi.
Dün maçın yorumcusu şöyle bir şey dedi Galatasaray kenardan ve yerlilerden katkı alamadı diye bu sezon problemlerimizin en büyüğü de buydu bana göre.

Geri