Meeseman ve Rupert dışındakiler sıradan oyuncu Fenerde. Stewart'ı saymıyorum, 2 maçlığına geldiği için faydadan çok zararı oldu. Öyle yenilmeyecek rüya bir takım değildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Allemand ve Gabby Wiliams'a sıradan oyuncu dedi. Nelerle uğraşıyoruz ya.Meeseman ve Rupert dışındakiler sıradan oyuncu Fenerde. Stewart'ı saymıyorum, 2 maçlığına geldiği için faydadan çok zararı oldu. Öyle yenilmeyecek rüya bir takım değildi.
Sıradan derken ? O sıradan dediğin oyuncuların nerdeyse tamamına yakını bizim takımda ilk 5 oynar. Meesseman ve Rupert, Kayla McBride, Gabby Williams, Allemand, Sevgi, Olcay, Ayperi... Bunların hangisini bizde kadroda görmek istemezsin acaba? Kesinlikle yenilemeyecek ve çok güçlü bir takım ki hem Avrupa'yı hem de ligi rahatça domine ettiler, tüm bir sene boyunca burada namağlup şampiyon oldular, Euroleague'de ise yanılmıyorsam sadece 1(yazıyla bir) yenilgi aldılar, sonuçta koca senede sadece 1 yenilgi alan bir takımdan bahsediyoruz ama 1-2 kişi dışında tamamen sıradan oyunculardan kurulu, öyle mi? Geçelim bunları, komik olmayalım...Meeseman ve Rupert dışındakiler sıradan oyuncu Fenerde. Stewart'ı saymıyorum, 2 maçlığına geldiği için faydadan çok zararı oldu. Öyle yenilmeyecek rüya bir takım değildi.
Hiç alakası yok.Kuier, Gabby'den iyi oyuncu
Johannes de Allemand'dan iyi oyuncu. Mevkilerden bağımsız yazıyorum.
Allemand'ın final performansı yanıltmasın, 2 yıldır vasat bir performans sergiledi Fener'de. Gabi de istikrarsız, yıldız falan değil ikisi de.
Emma ve Rupert ise süper kalite topçular.
Genel olarak ligde de Avrupa'da da kalite çok düşük, o yüzden sürklase ediyor Fener.
Tamamdır anlaşıldı Mahir. Aslında Fenerbahçe hakikaten kötü takım, oyuncuları da sıradan oyuncular, ama tüm mesele bizim ligin ve Avrupa'daki takımların çok kalitesiz olması. Yeterince aydınlattın bizleri, verdiğin değerli bilgiler ve yorumların için teşekkürler. Söyleyecek başka lafım da yok, sadece sana iyi uykular diliyorum.Kuier, Gabby'den iyi oyuncu
Johannes de Allemand'dan iyi oyuncu. Mevkilerden bağımsız yazıyorum.
Allemand'ın final performansı yanıltmasın, 2 yıldır vasat bir performans sergiledi Fener'de. Gabi de istikrarsız, yıldız falan değil ikisi de.
Emma ve Rupert ise süper kalite topçular.
Genel olarak ligde de Avrupa'da da kalite çok düşük, o yüzden sürklase ediyor Fener.
Allemand, Johannes'ten iyi yani? Yada Kuier istikrarsız Gabw'den kat be kat iyi performans verdi . He arkadaşın Wnba oyuncusu Sevgi Uzun,Kayla Mc. ve diğerleri sıradan demesi cidden ilginç olmuş orası ayrı.Hiç alakası yok.
Bir kere söylediğin oyuncuların pozisyonları aynı değil daha onu bilmiyorsunuz. O yüzden tartışılacak durumda değilsiniz.Allemand, Johannes'ten iyi yani? Yada Kuier istikrarsız Gabw'den kat be kat iyi performans verdi . He arkadaşın Wnba oyuncusu Sevgi Uzun,Kayla Mc. ve diğerleri sıradan demesi cidden ilginç olmuş orası ayrı.
Kadromuz asla yetersiz değil ciddi potansiyelliydi ama coach hedef maçlarında özellikle de Fener'e karşı iyi kullanamadı.
Fenerdeki sadece Sevgi, Rupert ve özelikle Masseman'a cevap verecek oyuncu çıkmadı ne yazık ki kalan oyuncuların mukabili oyuncular bizde de vardı.
Kayla son birkaç aydır oynamadı diye değerlendirme dışı bıraktım, yoksa iyi oyuncu. Sevgi de öyle aman aman bir oyuncu değil, yerli kalitesi düşük olduğundan en iyi yerlilerden ama hakkını yiyemem.Allemand, Johannes'ten iyi yani? Yada Kuier istikrarsız Gabw'den kat be kat iyi performans verdi . He arkadaşın Wnba oyuncusu Sevgi Uzun,Kayla Mc. ve diğerleri sıradan demesi cidden ilginç olmuş orası ayrı.
Kadromuz asla yetersiz değil ciddi potansiyelliydi ama coach hedef maçlarında özellikle de Fener'e karşı iyi kullanamadı.
Fenerdeki sadece Sevgi, Rupert ve özelikle Masseman'a cevap verecek oyuncu çıkmadı ne yazık ki kalan oyuncuların mukabili oyuncular bizde de vardı.
Mevkilerden bağımsız olarak karşılaştırdığımı belirttim zaten adam da onun üzerinden devam etti. Kadın basketbolunda öyle mevkiler arası keskin ayrımlar pek yok zaten.Bir kere söylediğin oyuncuların pozisyonları aynı değil daha onu bilmiyorsunuz. O yüzden tartışılacak durumda değilsiniz.
3Ligde kaç yabancı oynatabiliyorsun aynı anda?