01 Agustos Salı saat:18.30 @Caddebostan Sahil Basketbol

Arda Ezer

ARdaQue
Arkadaşlar birdenbire hevesle alınmış bir karar sonucunda bugün iş çıkışı (en azından benim için) Caddebostan Sahil' deki basketbol sahalarında birkaç arkadaş basket oynayacağız. Aşağı yukarı saat 18.30 gibi Caddebostan sahilde oluruz.

Şimdilik üç (3) kişiyiz, arzu eden arkadaşlar bize katılabilirler.

Bilginize.

O şekilde organizasyonlar için hevesli kullanıcılar lazım wchen. Nerde o hevesli kullanıcılar, ben göremiyorum ...

ARdaQue' Alıntı:
O şekilde organizasyonlar için hevesli kullanıcılar lazım wchen. Nerde o hevesli kullanıcılar, ben göremiyorum ...
Arda Abi biz buradayız ya :oops: :oops: :oops:
Ancak Dün Net te olamadığım için göremedim....
Oysaki Cumartesi günü Bostancı Sahilindeydim...
Özellikle yeni takılan pota oldukça güzeldi...
Bundan sonra ki maçta orada olmaya çalışacağım....
Bu arada benim bir fikrim var ; Sadece 1 maç yapmaktansa bir turnuva düzenlesek 3 er veya 4 er kişilik takımlar aralarında maç yaparak finale yükselse ve final maçı 2. gün olsa güzel olmaz mı ???
Bu tabiki bir fikir denemeye değer ;) ;) ;)

Saygın R.Lion' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
Arda Abi biz buradayız ya :oops: :oops: :oops:
Ancak Dün Net te olamadığım için göremedim....
Oysaki Cumartesi günü Bostancı Sahilindeydim...
Özellikle yeni takılan pota oldukça güzeldi...
Bundan sonra ki maçta orada olmaya çalışacağım....
Bu arada benim bir fikrim var ; Sadece 1 maç yapmaktansa bir turnuva düzenlesek 3 er veya 4 er kişilik takımlar aralarında maç yaparak finale yükselse ve final maçı 2. gün olsa güzel olmaz mı ???
Bu tabiki bir fikir denemeye değer ;) ;) ;)

yeni potayı takarken sen warmıydın yoksa soradan mı geldin? isim neydi bide,muhtemelen bostancıda karşılaşıyoruz.ayrıca böle turnuvalar weya maçlar olursa seve seve gelirim.bostancı ,caddebostan farketmez

tam basketin beline vurucaz klasimizi ve boy avantajimizi konusturcaz
bahsi gecen heryer bana uzak kaliyor malum atakoyde oturuyom ama bu bolgede emlak bankasinin sahasini kiralar cift pota 5-5 bi mac yapalim derseniz ve bu organizasyonda bana biraz yardimci olacak yakinda oturan biri varsa seve seve sole 1 saat top pesinden kosarim

Valla oynamaya niyetli birilerini bulursak yardım etmek isterim..zaten ben de Bakırköyde oturuyorum ve dediğin salonda oynamıştım güzeldi

Bakın beyler benden size her türlü YOL verilir. Bahsettiğiniz saha ya da salon güzelse gerekeni yapın; illa ki site içinden arkadaşlar da ilgi gösterecektir. Bizler de ADMIN ler olarak organizasyona katılırız şüpheniz olmasın.

uygun zaman, güzel organizasyon.
utku yu da ekleyin.
ama zaman şart:)
ahmet abi aldı tüm zamanımı:) gecenin 3.22si şuanda fabrikadayım

yaktın beni ahmet abiiiiii:)

Utku Çapan' Alıntı:
uygun zaman, güzel organizasyon.
utku yu da ekleyin.
ama zaman şart:)
ahmet abi aldı tüm zamanımı:) gecenin 3.22si şuanda fabrikadayım

yaktın beni ahmet abiiiiii:)

By the way, who is Ahmet Abi :hi

ahmet abi= K.A.Emre abimiz yaa:)
kaçtane ahmet abi var bu forumda, ben yazmayalı arttımı yaa:D
ahmet abi diyince, son aktif dönemlerimde herkes aynı kişiyi anlardı ardacım:) sen yaşlandın galiba:-b

W_chen' Alıntı:
Valla oynamaya niyetli birilerini bulursak yardım etmek isterim..zaten ben de Bakırköyde oturuyorum ve dediğin salonda oynamıştım güzeldi
valla 11 agustos yurda donuyorum bundan sonrasi uygun bir gun secebiliriz tabi gidebilirsen ilk once bi fiyat ve saat durumunu ogrenmemiz gerekir Emlak Bankasinin
maca katilabilecekler buraya yazarsa iyi olur

Burada degil de bagımsız bir baslık acın da orada devam edelim. Caddebostan Sahil başlıgı uymuyor pek.

benim için farketmez.oraya da gelirim ama emlak bankasının sahasını bilmiorum.orda oynadıım bi yeşilköy sahil war bi de hava harp okulu.ama tarif edersiniz gelirim