Bugün Migros maçından sonra erkek takımımızın idmanı vardı. Hem uzun zamandır izlememem hem de yeni transfer nedeniyle izlemek istedik. Sağolsun Murat hocamız müsadee gösterdi. Yeniden teşekkürler kendisine.
Öncelikle herkesin beklediği konu Britton J.
Kesinlikle maçta çok merak ettiğim bir oyuncu olacak. Statik şutör olarak görülüyor. Uzun boyununda avantajıyla düz şut atıyor. Bu arada Cemalden dahi uzun Ama bacakları ve fizği çok ince. Rotasyon konusu cidden çok karışıcak. 3 numara oynar mı soruları yine maça kalacaktır çünkü savunmasına bağlı herşey. Rahatlıkla hücumda oynar. Yüzdesinide tutturursa başarılı olacaktır. Pas yeteneği var gibi göründü bana. Oldukça yüksekten top alıp bitirebiliyor. Smaç konusunda ilgin smaçlar izliyebiliriz.
Takım idman öncesi...
Tecrübe konuşuyor..
Cenk idman öncesi..
Fatih bloklara devam...
Cüneyt idmandan sonra çcouğuyla..
Bir taraftar idmana cheesecake getirmişti..Teşekkür ederiz biz de nasiplendik
Gökçe muradına sayemde kavuşur..
İdmandan notlar geçmek gerekirse çok fazla detaya girmeden,
Cüneyt'in kaptanlığı idmanda kendini fazlasıyla belli ediyor. Cüneytin tek başına takımı koşturup şut atmasının set olduğunu farkettik.(galiba)
Yüksek tempoda bir idman geçirdik. Kondisyon olarak iyi durumda görünüyor takım.
Hüseyin ve Tufan idmandaydı. Hüseyin de Tufan da iyi göründü. Tufan kesinlikle basketbolu özlemiş. Idmanda bile izlemek zevkliydi
Onun dışında küçük sakatlıklar var oyuncularda önemli olmayan.
Genç takımdan Nusrette idmana çıktı. Yada Batug. Bilmiyorum ama genç takımdan olduğunu biliyorum.
Sonuç olarak takımdaki arkadaşlıkta istekte üst düzeyde. Karşıyaka ve Asvel maçı için görüntü son derece güzel.
Yeniden hocamıza ve Mert UYGUÇ a teşekkürler.
Öncelikle herkesin beklediği konu Britton J.
Kesinlikle maçta çok merak ettiğim bir oyuncu olacak. Statik şutör olarak görülüyor. Uzun boyununda avantajıyla düz şut atıyor. Bu arada Cemalden dahi uzun Ama bacakları ve fizği çok ince. Rotasyon konusu cidden çok karışıcak. 3 numara oynar mı soruları yine maça kalacaktır çünkü savunmasına bağlı herşey. Rahatlıkla hücumda oynar. Yüzdesinide tutturursa başarılı olacaktır. Pas yeteneği var gibi göründü bana. Oldukça yüksekten top alıp bitirebiliyor. Smaç konusunda ilgin smaçlar izliyebiliriz.
Takım idman öncesi...
Tecrübe konuşuyor..
Cenk idman öncesi..
Fatih bloklara devam...
Cüneyt idmandan sonra çcouğuyla..
Bir taraftar idmana cheesecake getirmişti..Teşekkür ederiz biz de nasiplendik
Gökçe muradına sayemde kavuşur..
İdmandan notlar geçmek gerekirse çok fazla detaya girmeden,
Cüneyt'in kaptanlığı idmanda kendini fazlasıyla belli ediyor. Cüneytin tek başına takımı koşturup şut atmasının set olduğunu farkettik.(galiba)
Yüksek tempoda bir idman geçirdik. Kondisyon olarak iyi durumda görünüyor takım.
Hüseyin ve Tufan idmandaydı. Hüseyin de Tufan da iyi göründü. Tufan kesinlikle basketbolu özlemiş. Idmanda bile izlemek zevkliydi
Onun dışında küçük sakatlıklar var oyuncularda önemli olmayan.
Genç takımdan Nusrette idmana çıktı. Yada Batug. Bilmiyorum ama genç takımdan olduğunu biliyorum.
Sonuç olarak takımdaki arkadaşlıkta istekte üst düzeyde. Karşıyaka ve Asvel maçı için görüntü son derece güzel.
Yeniden hocamıza ve Mert UYGUÇ a teşekkürler.