#10 K. Umut Yenice

Çok ilginç yetenekleri var.Süre aldıkça daha iyi olacak.Şu ana kadar görüdğüm en iyi bileğe sahip uzun.

Demişsin dünyada,Türkiye'de ya da Galatasaray'da değil dimi bu seneden bahsediyosun bilek olayı için?

Virginandhardly' Alıntı:
Çok ilginç yetenekleri var.Süre aldıkça daha iyi olacak.Şu ana kadar görüdğüm en iyi bileğe sahip uzun.

Demişsin dünyada,Türkiye'de ya da Galatasaray'da değil dimi bu seneden bahsediyosun bilek olayı için?
Türkiye'yi kastettim.Anlatım düşüklüğü olmuş.Düzelteyim. ;)

ben ilk geldiğinde katkı yapamayacağını düşünmüştüm.ancak haftalar geçtikçe beni yanıltıyor.sanırım ligin ikinci yarısında tamamen form tutacak ve fenerdeki performansını seyredebileceğiz.

Keşke Halil Üner ona daha çok şans verse o çok yetenekli umarım çok çok daha iyi olur Fenerbahçe maçında ondan çok şeyler bekliyorum inşallah çok güzel bir oyun çıkarır Bence GALATASARAY'ın aradığı uzun ama tek sorun kenarda çok oturuyor Teknik Heyete DUYURULUR ! ! !

Umut Yenice'yi ilkez 03-04 sezonuna girerken Telekom'dan transfer edecektik 50bin dolar bonservisi yüzünden Fenerbahçe'ye kaptırmıştık.
sakatlığından tamamen kurtulmuş formda bir Umut'un olduğu yerde Whisby ve Fatih'in ilk 5 başlaması zor olur. bana göre Ömer Büyükaycan'dan sonra bulduğumuz en iyi uzun hem içerden hem dışardan atıyor. biraz zaman gerekiyor.

yaa glen inn gitmesiylee fatih gibi suresi cogalan i baska oyuncuda umut yenicee bnce cok yetekli bir diger oyuncumuzda o...son haftalarda performansında cokk buyukk bir artıs varr ve bu beni mutlu ediyor cunku bu gidisle biz iyi yabancı bir 5 numaraya sahip olamayızz oyuzden takımda seneyede kalması muhtemel bir oyuncu olarak onun iyi olmasını isterim