10 Subat 2017 Barcelona - Galatasaray Maci Organizasyonu

Biri guvenilir birimi dedi :) Uzun zamandir benide heyecanlandiran bir organizasyon oldu bende gelirim abiler uzun zamandir gorusemiyoruz:)

Ultra 5 Tab White cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gel de, Emir Preldzic oley! diye bagiralim be abi tribunde :)

Savaşım, Çiçekoğlu ile Ahmet Cömert´ten Anadolu yakasına geçiş tecrübem var benim. Önümde iki alternatif olsa; ayık kafayla uçak mı yoksa Önder ile motorsiklet mi yolculuğumu diye, tereddüt etmeden uçağı tercih ederim. : )

Yanıma güvenilir biri bulabilir miyim ki gsbasket´ten. : )

Şaka bir yana tren alternatifine bakayım ben. Bir de Tutku´nun alternatif önerisi var. Duruma göre hareket ederiz artık.

Pegasus'un kampanyayı bilmiyorum ama benim bir arkadaşım aldı thy'den, gidiş dönüş 500 tl ye geldi o da maça gidecek. Ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

Biletlerin Savaş Karadağ'dan, yemeklerin Önder Çiçekoğlu tarafından karşılanacağını duyduğum an gittim bileti aldım, hayırlı olsun :)

Onur Abim;
İstanbul'a gel beraber gidelim. Ben,senin elinden tutarım bir şey olmaz :)

Furkanım,son çare olarak uçağa kalırsam -ki umarım kalmam- aynı uçakta olmayı çok isterim. Yiğit´in esprileri olmasa çekilmez o yol. Tabii beni o kafayla kim çekmek ister, onu bilemem. : )

İlk olarak tribünde bir elin parmağını geçmeyecek kadar kişinin takip ettiği bir şube iken 4 kişi ile (benim yer almadığım) yapılan deplasmanlar geliyor aklıma. Sonrasında Oktay Mahmuti ile yakalanan tribünsel çıkış, takımın sahiplenilmesi, ve Bandırma deplasmanı... Rüya gibiydi, Yenilmez Armada için otobüs tutuyor, deplasmana gidiyordu GSbasket.

Ve bugünlerde konuşulan EL´de Barcelona deplasmanı, alınan onlarca uçak bileti, şekillenmesi beklenen programlar... Başta Savaş olmak üzere oluşturulan bu dayanışmada emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.

Şanssız haftalarda gelen can sıkıcı haberler ve içlerinde gördüğüm en güzel başlık.Bundan 2 sene önce Kuzey Kıbrısdan Galatasaray-Real Madrid maçı için İstanbula gelmiştim.Aynı gün bayan takımımızın Euroleague de fenerbahçe ile maçı vardı.Bir sonraki haftanın başında ise erkeklerde lig maçı vardı fenerbahçeyle.Gelip izlemek nasip olmuştu.Şimdi yer Barcelona...Ciddi bir organizasyon...Eğer buradaki abilerim bana özelden numaralarını bırakabilirlerse arayıp görüşmek isterim ve sizin yanınızda bende olmak isterim.Saygılar...

Şu an bu mesajı okuyan kararsız arkadaşım, uçak biletini almak için çok geçerli sebepler var. Ömür boyu anımsayacağın bu deplasman yolculuğunu kaçırma derim.

Yiğitim benim kararsızlığım gelip gelmeme noktasında değil zaten, uçak olmadı tren ya da gemi ile geleceğim mutlaka bu deplasmana. GSbasket´in ilk yurtdışı organizasyonunu kaçırmak olur mu?

Önce Furkan Şenbaba sonra Can Sarıtaş ile de uzun uzun görüştüm, ardından Volkan ve seninle uzunu uzun mesajlaştık. Yakın gördüğüm kişilerin uçak fobimi atma noktasında seferber olduğunu görmek, hissetmek hissetmek öyle güzel ki...

Barcelona'da görüşmek üzere. :)

Bu arada, Atina'daki her iki maçımıza da gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyi düşünen olursa görüşelim.

Selamlar,
Net maliyetten ziyade masraf kalemlerini hesaplayabiliriz sanirim.
Pasaport ve Schengen vizesi olanlar otomatikman ciddi bir mali yukten siyrilarak basliyorlar zaten. Aksi taktirde yaklasik 1000 tl'lik bir harcama olacaktir.
Onun haricinde ise ucak bileti ve konaklama gideri mevcut.
Ucak biletini bazi arkadaslar Pegasus'tan cok ucuza aldilar, o kampanya sona erdi fakat yenisi baslayacaktir diye dusunuyorum, belli araliklarla oluyor cunku.
Konaklama icin ise aynen Turkiye'de oldugu gibi farkli butceler icin otel opsiyonlari mevcut, tamamen kisinin istegine bagli.
Yine de detayli bilgi alabilmek adina:
Ulasim konusunda: www.skyscanner.net
Konaklama icin ise: Booking.com: 1,041,871 hotels worldwide. 104+ million hotel reviews. tavsiye ediyorum.
Ben seyahat planlarimi bu iki site uzerinden yapiyorum genelde.

arkadaşlar ben de gelmeyi düşünüyorum ama ne kadar bir maliyet çıkar. ortalama bir şey söylerseniz sevinirim :)