#11 Ege Arar

Bu sosyal medyada edilen küfürler cidden çok büyük bir sorun haline geldi. Bazıları makara olarak küfür ederken "len mq" gibi bazıları cidden şahsa direkt küfür ediyor. Gerçi sadece Ege'ye değil Ronaldo'ya falan bile küfür edenler var. Hatta Ronaldo gibi oyunculara edilen küfürler daha çok. Daha önce edilen küfür veya hakaretlerden dolayı hesabını kapatan bir oyuncu görmemiştim. Ama demek ki midesi kaldıramayan oyuncular da var ve hesabını kapatıyor. Bu küfür konusunda devletin daha aktif olması lazım. Klavyeyi alan çok rahat bir biçimde küfür edebiliyor çünkü anonim hesaplardan edince yakalanmayacağını sanıyor. Aslında yakalanmıyorlar da. Devleti yönetenlere yapılan küfürler hariç bir kişinin bu olaydan gözaltına alındığını görmedim. Devletin daha katı olması gerekiyor kesinlikle.
 
Maçın bitimine 3 dakika kalmışken ve maç başabaş gidiyorken, uygun durumda Harrison'ın yanından tribüne fırlattığı topta ben utandım.Bu kadar da akılsızlık olmamalı!
 
Hep destek olmaya calistim bu kardesimize, bugun de ona destek gunudur. Cok iyi bilirim Annesizligi :( Basi sag olsun Ege Arar kardesimizin.

Hicbir yokluga benzemez, hickimsenin yerini dolduramayacagi bir bosluktur. Son nefesinize kadar ararsiniz. Allahim; Anneleri zamanindan once cagirmasin yanina. Bu vesile ile butun Annelere saglik sihhat ve mutluluk diliyorum. Kiymetleri biline.
 
Merhumeye Allah'tan rahmet kendisine de sabır diliyorum. Şimdi iyice psikolojisi ve oyunu dibe vuracak...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dalga geçilecek konu değil arkadaşım. Lafına dikkat et. Kimse annesine beddua etmedi. Trol müsün bilmiyorum ama trollüğün de sınırları vardır.
Renktaşım ne trollüğünden bahsediyorsun bilmiyorum. Ben dalga geçmedim. Twitter'da beddualar ve küfürler eden bir sürü kişi vardı. Hatta bu yüzden hesabını kapattı. Ben çok üstüne gidildiğini düşünüyorum. Belki de kendisi bu yüzden oyun anlamında geriye gidiyor. Belki de bu yüzden ailesi baskı altında. Bilemeyiz. Lütfen yorumlara önyargılı yaklaşmayalım ve neyin ne olduğunu bilmeden trollük gibi ithamlarla yaftalamayalım.
 
Fb galibiyetinin kırılma noktası.
Bence Ege sakatlanmasa Klobucar tercih edilecek ve Arapovic yerine kadro da olacaktı.
Geçmiş olsun...

O konuda pek emin değilim. Neticede hoca bugün Ayberk'İ kullanarak Klobucar'ı kullanabilirdi. Ki bence Ege'yi de bölüm bölüm aradık. Vesely'nin etkin olduğu dakikalarda pota altında sizelı bir oyuncu aradık boğuşmak için. Elimizde ki en sizelı oyuncu da Ege.
 
Takımı izlerken zaman zaman Ege'nin oyuna girmesine ihtiyaç var hissini yaşamaya başladım, bu sene gerçekten ciddi katkı vermeye başladı. 2 sezon önce beklediğimiz gelişmeyi biraz geç göstermeye başladı belki ama hem uzun oyuncularda geç olgunlaşma daha sık rastlanan bir durum hem de annesinin durumu düşünülünce basketbola konsantrasyonunu yeni yeni verebilmesi gayet doğal. Sertaç'ın takımımızda süre almaya başladığı ilk zamanlar ve şu anki halini düşününce Ege de benzer şekilde gelişmesini sürdürebilir.
 

Üst