#11 Ege Arar

Bu sene takıma safi yarar veriyor. Geçen seneden sonra artık olmayacak diye düşünmeye başlamıştım ama iyi toparladı. Aldığı sürelerde gayet verimli oluyor.
 
Olması gereken yere ama olması gereken zamandan 3 yıl sonra gitmiş. 2017'de bu ayrılık gerçekleşmeliydi. Ergin Ataman'ın son skandal kontratından da bu şekilde kurtulmuş oluyoruz.
 
Tahkim çarşamba Bakırköyün itirazını karara bağlayacak deniyor.İtiraz red edilirse ilk TBF yönetim kurulu toplantısındaN sonra açıklanır.TBFnin vereceği karar belli zaten.
 
Biz yollamadık kendisi ayrıldı. Hocayla yaptığım röpörtajda da söylemişti Ege hakkında fikrini ve kesinlikle tutmak istiyordu. Bizdeki kontratı yanılmıyorsam 50 bin civarında ve geçen sene daha fazla teklif aldı ama gitmedi. Ya da göndermediler bilemiyorum. Öyle bi hale geldik ki biraz iyi oynayan adam en önce gidiyor. Ayrılma sebebi daha fazla süre almak istemesi ama bi back-up pivotun alacağı süreyi alıyordu. Muhtemelen Petkim’in teklifi daha iyiydi. Hayırlısı olsun.
 
Göksenin'e verilen abuk kontratın sancıları gibi. Yılda 2 maç şovunu yapacak adam için sezonun en azından yarısında tatmin edici performans verebilecek bir potansiyelden olmuşuz.
 
İyi yerli oyuncu bulamıyoruz diye ağlıyoruz, hem kadın hem erkek elimizdeki en iyileri yolluyoruz. Gerçekten tam tımarhane olmuş şube.
 
Ege'yi tutamamanın kulüp açısından ele alınmış mantığı yoktu. Kim gelse Ege'den çok aşağısına mal olmaz. Kulüp kendinden nefret ettiriyor herhalde, kalan da ya caresizlikten ya ederinden fazla verirsek kalıyor. Camia eskiden beri böyle degismiyor maalesef.

Ege ve Can önemli kayıplar yerine koymak da zor.
 
Daha fazla süre almak için ayrıldığı yazıldı, Petkim tercihi de bunu doğruluyor ama kendisi açısından bence yanlış tercih yaptı. Galatasaray'da lig + Avrupa'da alacağı 10- 12 dk., Petkim'de alacağı 25-30 dk.dan değerliydi.
 
Perdeleme yapmayı bilmiyor, şutu yok, sırtı dönük oynayacak kuvveti yok. Yardım savunmasın bilmiyor, ayakları yavaş. Ve bu arkadaş 24 yaşında. Bence kayıp değil.
 
Aliağa Petkim maçına ilk 5 çıktı. Yaptığı hatalardan sonra 3. dakikada çıktı ve sahaya bir daha geri dönemedi. Igokea maçında ilk çeyreğinin son dakikasında girdi. Hücumda yediği bloklardan, savunmada da alamadığı ribaundlardan rakip maça geri döndü ve yine 3 dakika oynadıktan sonra bir daha sahaya geri dönemedi. Zaten zor kurtulmuştuk kendisinden bumerang gibi geri döndü, elimize yapıştı. Yerine altyapıdan biri oynasın hiç değilse yaptığı hataları çocukluğuna veririz.

Boşa dökülen yüzbinlerce TL...
 
Son düzenleme:
Bu sezon yerli piyasasına geç girmemiz sayesinde kadromuza dahil oldun ve bu son şansıda değerlendiremiyorsun. umarım gelecek sezon samet geyik, muhsin gibi oyuncular gelir de senin gibi vasatı daha izlemeyiz. çok şanslısın çok
 
Bu ve gökselin gibi oyuncular hiç çalışmadığı ve basketbolu keyfi oynadıkları belli. mesela sertaç bizdeyken ege gibi yetersizdi ama her sezon üstüne koyarak barcelona'ya kadar yükseldi. bizde hala kendini bir gıdım geliştirmeyen bu yetersizleri doyurup medet umalım. aynı şekilde melih'te bizdeyken vasat bir görüntü çizmişti ama sonrasında üstüne inanılmaz koydu.
 
Kendi yetistirdigimiz oyuncuyu nedense yerin dibine sokuyoruz,Ege geçen sene milli takım oyuncusu degil miydi?Sertaç aynı yaşta nerede,nasıl oynuyordu?
 
Kendi yetistirdigimiz oyuncuyu nedense yerin dibine sokuyoruz,Ege geçen sene milli takım oyuncusu degil miydi?Sertaç aynı yaşta nerede,nasıl oynuyordu?
Merhaba, Sertaç ile Ege arasında 5 yaş fark var, bu şartlarda Sertaç'ın 2016-2017, Ege'nin de bu sene istatistiklerini bulup karşılaştırdım. Elbette birinde henüz 12 maç diğerinde ise 38 maç (Bjk BSL de final oynamıştı) var ama sanırım fark o zamanlarda başlamış. Serbest atıştan, 2 sayılık atışa ve ribaunda Sertaç daha iyi gözüküyor. Ayrıca Sertaç'ın yükselişi de 2016 da başlıyor. İçimizde Ege'nin bu yıldan sonra müthiş işler yapacağına inanan var mı, işte asıl sorun bu. İnanç vermiyor, pasif kaldığını düşünüyoruz hepimiz. Elbette yanılmak isterim ama pek mümkün gözükmüyor.


Screenshot 2021-12-20 at 23-02-57 Türkiye Basketbol Federasyonu.pngScreenshot 2021-12-20 at 23-03-22 Türkiye Basketbol Federasyonu.pngScreenshot 2021-12-20 at 23-02-57 Türkiye Basketbol Federasyonu.pngScreenshot 2021-12-20 at 23-03-22 Türkiye Basketbol Federasyonu.pngScreenshot 2021-12-20 at 23-02-57 Türkiye Basketbol Federasyonu.png
 

Üst