#15 Ian Vougioukas

Konuya farklı pencereden bakayım ve takıma vereceği katkıya değineyim.

Daha önce izlemediğim bir oyuncu ama basketbol bilgisine güvendiğim arkadaşların söylediğine göre pota altına sertlik getirebilecek bir isim değil. Bulunduğu konumda süreyi paylaşacağı isimlerden biri Jawai olunca insan ister istemez Furkan´a dileniyor. Bence sorun Voyukas tercihimizden ziyade Jawai tercihimiz.

Umarım Furkan ve Jawai ile birlikte -kağıt üstünde en zayıf olarak göründüğümüz pota altında- etkinlik sağlarlar.
 
Beyler biz anonsçmuyuz yada spikermiyiz?? bırakın onlar düşünsün telafuz konusunu ! düne kadar transfer yok die dert yanıyorken şimdiki duruma bakın bi..Lütfen oyuncu ile alakalı bilgisi olan paylaşsın,benim bilgim yok ama izlediğim kısa videolarda beklediğim bir uzun izlenimi verdi..hayırlısı olsun.
 
Arkadaşlar oyuncunun ismi konusunda büyük tartışmalar yaratmaya gerek yok bence. Geldiğinde sorarız kendisine o nasıl kullanıyorsa o şekilde yazarız. Onun dışında yazması zor olduğu için alay edici şekilde olmadan kısaltma yapmakta bence kabul edilir birşey.

Vougioukas'a gelirsek eğer isim tartışmasından uzaklaşıp, Ergin hocanın bu transfere çok sevineceğini düşünüyorum. Sene başından beri istediği post oynayan uzun profiline tam oturuyor. 15-20 dakika arası süre alabileceğini düşünüyorum. Furkan ile birbirlerini tamamlarlar. Pota altında sağdan ve soldan her türlü bitirebiliyor. Tabiri caizse şiir gibi post oyunu var. Hücum fundemantalı üst seviye bir oyuncu. Savunmada ise potayı savunan, boyalı alanı karartan bir isim değil ancak öyle Erceg gibi savunmada bizi eksik bırakacak biri olduğunuda düşünmüyorum. Ayakları aşırı yavaş olmasa da hızlı da sayılmaz. İdare eder savunmada. Beni düşündüren sorunu ise ribaundlar. Hiç iyi bir ribaundçu değil. O sahadayken kısaların ve 4 numaranın ribaundlara mutlaka katkı yapması lazım. Genel olarak bakarsak ise beğendiğim bir oyuncuydu. Alınmasını istediğim isimlerden biriydi. İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçirir. Uzun yıllar formamızı giymesini ümit ediyorum.
 
Arroyo-smith-ender-aradori-micov-pocius ve sinan dan oluşan kısa rotasyonumuz çok güçlü olduğundan ve hücum etkinliğimiz ağırlıklı kısa skoru üstünden döneceğinden,uzun oyuncular ekstra katkı vermesede olacak gibi.hem müdaafada hem hücumda işlerini yapsalar yeter.

Takımdaki tek zayıf halka erceg gibi duruyor.onunda dış şutu olduğundan ve ergin hoca bu tarz 4 numaralara inandığından kadroda devam ediyor.

Eurosportta, Kazan'ın uleb maçlarında izledim Voigoukas ı.avrupanın elit uzunlarından biri.bu mevsimde alabilmek başarı kesinlikle.
 
Hem hucumda hem de savunmada felaket bir turnuva geçirdi.
bana da formsuz göründü fakat ordaki rolüyle bizim takımda alacağı rolleri farklı farklı düşünmek lazım,gönül isterdi ki bourousis olsun ama kendisi de iyi bir oyuncu..Bizim staffa düşen onun savunmadaki yumuşaklığını optimal ölçüde gizleyecek formüller bulmak olmalıdır.
 

Üst