#19 Furkan Aldemir

Beklenen resmi açıklama gelmiş sonunda.. Önemli potansiyeli olan bir ismi kadromuza kattık, inşallah uzun yıllar faydalanırız kendisinden. Takımımız için hayırlı olsun. Artık resmileştiğine göre tamamiyle yabancı transferlerinde odaklanabiliriz.
 
Hayırlı olsun çok iyi bir transfer yaptık . Kimi takımlarada kapak oldu oda ayrıca sevindirici bir konu.

Eleştiriler konusundada Hilmi Bay'a sonuna kadar katılıyorum biz taraftar olarak sevinmeyi, tadını çıkarmayı bilmiyoruz işimiz gücümüz eleştiri yapmak.Hemen bir açık nokta aramak,bunu çıkarmak ,üstüne gitmek bu bağımlılığınızdan kurtulun arkadaşlar.
 
1 senedir beklediğimiz gerçekleşti çok şükür. eleştiri konusunda furkan'ı diğerlerinden ayırmak lazım. çok büyük beklentilerle , çok büyük sansasyonla geldi ama yaşı, tecrübesi göz önünde bulundurulmalı. her şart altında destek olunmalı. beraber büyümek adına hoşgeldin furkan.
 
Benim yazılıp çizilenlerden anladığım Efes ve/veya FBÜ'de istiyordu ama Furkan onlara kapıyı kapadı gidersem Galatasaraya giderim dedi doğrumudur ?
 
Hayırlı olsun. Çok iyi bir transfer. Ancak benim aklıma takılan tek konu seneye NBA'e giderse ne olacak? Umarım 3-4 yıl sonra gider. Ya da hiç gitmez.
 
Bağdat Abla,

Biliyorsundur muhtemelen ama NBA draftlarına girip seçilen oyuncular hemen gidecek diye bir kural yok. Özellikle Avrupalılar için durum böyle. Bu sene 5. sıradan seçilen Jonas Valanciunas muhtemelen 2 sene sonra NBA'e adım atacak mesela. Bu konuda ipler bizim elimizde ama Furkan'ın da önünü kapatmayız tabiki.

İdeal olanı, önümüzdeki sene kendini iyice geliştirsin, 2 sene sonra Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri olsun ve takıma katkı versin, o sene sonunda ya da 1 sene sonra NBA'e gitmesine izin verelim. 4 yıllık anlaşmanın yapılmasının sebebi de NBA'e giderken bonservis ücreti alabilmek. Bu anlaşmadan da çıkarabileceğimiz, en geç 3 sene içinde, muhtemelen de 2 sene içinde gidecektir NBA'e.
 
Hayırlı olsun çok iyi bir transfer yaptık . Kimi takımlarada kapak oldu oda ayrıca sevindirici bir konu.

Eleştiriler konusundada Hilmi Bay'a sonuna kadar katılıyorum biz taraftar olarak sevinmeyi, tadını çıkarmayı bilmiyoruz işimiz gücümüz eleştiri yapmak.Hemen bir açık nokta aramak,bunu çıkarmak ,üstüne gitmek bu bağımlılığınızdan kurtulun arkadaşlar.
burda yapılan yorumlar arasında olumsuz fikir beyan eden mi var? olmayan bir şey üzerinden eleştiri yapıyorsunuz
 
Valancuinas bu sene gidecek Gazanfer :) Örnek vermek gerekirse Fenerbahçe'nin transferi Bogdanoviç'i verebiliriz.Bu sene draft edildi ama 3 yıllık sözleşmesi var Fenerbahçe ile fakat 2.sene sonunda Nba'ye gitmek için çıkış hakkı var sözleşmesinde.
 
Birde yorumlari okuyup ondan sonra ironi yapsak yada birbirimize hak versek.Furkan hakkinda tek bir olumsuz yorum yokken ve herkes Furkanin takimimiza gelmesinden buyuk sevinc duyarken olmadik bir durum icin ironi yapmanin ne manaya geldigini idrak edebilmis degilim.
 
Hayırlı olsun takımımıza..Sonunda açıklandı..Çok şey bekliyorum Furkan'dan..En az 2 sene kalmalı takımda..Hatta 3..Bunu bizim için sölemiyorum,bizim için hep kalsa keşke ama madem Furkan kendini geliştirip öyle gitmek istiyor,o zaman acele etmeden hazır olduğunda gitmeli..
 
Furkan Aldemir'den İlk Açıklamalar


Pınar Karşıyaka'dan ayrılarak Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşme imzalayan milli basketbolcu Furkan Aldemir ilk açıklamalarını kişisel internet sitesine yaptı.

"Sizin de bugün resmi siteden öğrendiğiniz gibi Galatasaray Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladım. 2006 yılından beri formasını terlettiğim ve benim için değeri çok fazla olan Karşıyaka Spor Kulübü ile olan birlikteliğim sona erdi. Ama herkesin şunu bilmesini isterim ki, Karşıyaka Spor Kulubü'nün, Karşıyaka taraftarının, 4 yıl boyunca Karşıyaka'da çalıştığım antrenörlerin, aynı formayı terlettiğim takım arkadaşlarımın değeri, kalbimdeki olan yeri her zaman farklı kalacaktır...

Karşıyaka semti benım büyüdüğüm, Furkan Aldemir olduğum yerdir... 4 sene boyunca bu takımda elde ettiğim başarıları, özel günleri asla ama asla unutmam, unutamam... Sakatlandığım gün onca insanın benim için gözyaşı dökmesi, iyi olmam için dua etmesi Karşıyaka'nın, Karşıyaka taraftarının benim için önemini katbekat arttırdı... İnanıyorum ki, Karşıyaka taraftarı da Türk basketboluna altyapısından yetiştirmiş olduğu bir sporcu olarak bana destek çıkacaktır. Umarım her zaman onlarıni oğulları, kardeşleri, ağabeyleri olarak kalmaya devam ederim... Karşıyaka'da geçirdiğim her anı gururla taşımaya devam edeceğim.

Şimdi Allah'ın izniyle önümde uzun ve yeni bir kariyer var... Ve ben bu kariyerime büyük bir camia olan Galatasaray Spor Kulübü'nde devam edeceğim. Artık her ter damlam Galatasaray'ın başarısı için dökülücek... Bu büyük takımın formasını giymek benim için büyük bir onur olucaktır... İnsanların benden beklentilerini çok iyi biliyorum, bu benim için stres değil, artı bir motive olacaktır!

Galatasaray taraftarı için bundan sonraki senelerde eksikleri kapatıp, yüreğimi ortaya koyarak, takımdakı ağabeylerimin, antrenörlerimin yardımıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım... Oktay hocamın ve Galatasaray takımının bana basketbol yönünde artı sağlayacağına ve güzel tecrübeler kazandıracağına inancım tam... İnşallah bundan sonraki kariyerimde kimseye karşı mahcup duruma düşmem... İnşallah en güzel günler ve şampiyonluklar bizimle olur!

Bu güne kadar benim üzerimde emeği geçen ve transferim konusunda iyi dileklerde bulunup hayırlı olsun mesajları atan herkese sonsuz teşekkürler. Bu hayırlı günde kesinleşen transferim, inşallah hem benim için hem de Galatasaray ve Karşıyaka Spor Kulüpleri için hayırlı olur.

Sevgi ve Saygılarımla
Furkan Aldemir"

furkanaldemir.com
 
Ermal ve Furkanin aciklamalarini yanyana koyun ve karakter testinizi yapin.Helal olsun Furkan bu karakterde bir sporcunun formamizi giymesi beni dahada gururlandirdi.
 
Öncelikle hayırlı olsun, Türk basketbolunun geleceğini Galatasaray yaratacak.

Furkanın açıklamalarını çok beğendim. Karakteriyle de bize yakışan bir oyuncuyu kadromuza katmışız
 
Hayırlı olsun.Sözleşmenin 4 yıllık olmasıda güzel.Turgut Atakol turnuvasında daha iyi şut atıyordu normal sezona göre.İnşallah daha çok çalışarak şutunu geliştirmeye devam eder.
 
Furkan'ı bu sezon çıplak gözle en çok izleyenlerden biri olarak çok iyi bir iş yaptığımıza inanıyorum. Tabiki keşke İlkan'ı da vermeseydik daha iyi olurdu ama KSK'da Hakan Demir ile o da çok iyi bir çıkış yakalayabilir. Furkan'ın en zayıf yönü olan şutunu da geliştirdiği (en azından geliştirmek için çaba harcadığı) yazılarını da sevinerek okuyorum. Şut tehtidi de olan bir Furkan 4 numarda da rahat oynar (daha önceden bazı yazılarımda şutu olmadığından 4 zor diye yorum yapmıştım).

Furkan Karşıyaka'da iken taraftarların göz bebeği idi ve tribünden çok destek alıyordu. Zaten İzmir'de maçları seyirci desteği ile oynadığından motivasyon açısından itici bir güç oluyordu. Hırslı bir oyuncu. İstanbul'da da tribün desteğini alırsa gerçekten sadece Galatasaray için değil Türk basketbolu için büyük bir kazanç olur düşüncesindeyim.

Geçen yıl KSK'da yaklaşık 22-23 dk süre alıyordu, bizde bu sürelere ne kadar yaklaşır bilemiyorum. Umarım bu süreleri tutturabilir.
 
burda yapılan yorumlar arasında olumsuz fikir beyan eden mi var? olmayan bir şey üzerinden eleştiri yapıyorsunuz

Furkan konusunda olumsuz eleştiri yapanlarıda gördük, diğer konulardaki yorumlarıda gördük.
Testiyi kırmadan yapmak lazım bazı şeyleri bunu yapıyoruz. Burada daha başından bu uyarılar yapıldı diye belkide eleştiri yazıları okumuyorsunuz zira 2 yıldır Furkan hakkında yazılan olumsuz yorumlarıda hatırlıyorum ben boş yere kimseyi yerecek değilim.
 

Üst