Jelena Dubljevic

Dunku maçta sanirim bir Dubljevic daha kazanma yoluna girdik. O da Jewell Loyd. Isil'in setlerle ilgili kendini paralayip kenara geldigi, herkesin saçmaladigi dakikalarda geri dusmemizin ardindan ilk hucumda topu aldi, herkese açilin diye isaret etti, drive edip basket faulu aldi. Ardindan Dubljevic'in iki kritik basketi ve tekrar Loyd'un noktayi koyan drive'ini seyrettik.

Loyd firça yerken bile sakin kalarak, Duba ise herkese hem kizip hem moral verip tartisarak takimi sirtliyorlar.
 
Jelly geçen sene gerçekten gidiyordu, durum sıkıntılıydı, hatta olay havaalanında tatlıya bağlanmıştı. Ama o günler geride kaldı. Jelly, tüm unsurlarıyla takımını seviyor. Biz de ufak tefek şeyleri abartmayı seviyoruz. Her oyuncu bir takım problemler yaşayabilir.

Kim dışarıya nasıl bir haber çıkartmış da gidecek deniliyor bilmiyorum ama bu tür "abartılı" haberler çıkarmak herşeyden önce takıma zarar verir. Jelena'nın üst adelesinde bir sakatlığı var. Tetkikleri cuma günü yapıldı. Bu yüzden de BGD maçında oynatılmadı.

Sakatlığından dolayı oynamadığını biliyorum zaten ama dün bir çok kişi ayrılacak mı diye sorunca başka bir sorun mu var acaba dedim.
 
Jelana'nın yoklugunda dört maclik periyodu daha iyi tamamlayamazdik . Bu sürecte en önemli kazanimlar Cansu ve Aysegül oldu diyebiliriz.
Özellikle Cansu'nun oyuna girdigi bölümlerde 8-10 sayi arasi verdigi katkı ve savunmada gösterdigi direnc ile ekrem memnun'un gözüne girmesi önemliydi.
Bir aksilik olmazsa uzun yıllar bu takımın formasini giyecektir .. Aysegül'de ısılı bol bol dinlendirdi bu sürecde..
Altyapi oyuncularimiz Meltem ve İnci'nin formuda gelecek adina umut verici .. Meltem'in 17 yasinda oldugunu düsünürsek 2-3 sene sonra cok potansiyelli bir kısaya sahip olacagiz gibi gözüküyor.
Belkide Jelena sakatlanmasaydi , Kizer'in pasaport problemi olmasaydi ne Cansu nede genc oyuncularimiz meltem ve inci'yi kazanamayacaktik.. ''Her sorun bir firsattir''
 
Meltem için 16 dediler yorumcular bugün. Boyu daha uzar sanki 3-4 arası bir şey olur gibi meltem. Ribaund katkısı çok iyiydi bugün 7 ribaund aldı yanılmıyorsam. Bileği de düzgün tabi daha çok küçük. Fiziği oturacaktır iki-üç seneye. Çok güzel kazanım bunlar. Bugün acaip mutlu oldum. Cansu ayşegül meltem inci bahar cidden gelecek çok parlak. Tabi ışıl ve nevriye gibi iki efsane ile aynı takımda olmaları da önemli keşke şebnem kimyacıoğlu da olsaydı şu takımın içinde :)
Son söz türk kadromuz bu kadar iyiyken yabancılarımızın kalitesi cidden tartışılır. Sanchodan sonra petrayı izlemek çok yavan geliyor...
 
Kimi sporcular, çıkıp oynayınca mutlu olur; hele hele, iyi oynayınca... Kimi sporcular da, ancak mutlu olunca oynar; yani, mutluysa iyi oynar...
Jelena, mutsuz; her halinden belli... Hele bir de mutsuzluğu, yönetim kaynaklı haklı bir mağduriyet taşıyorsa, suçlanmayı asla hak etmemiş demektir.
Keşke, oynayarak mutlu olan bir yapısı olsaydı...
 

Üst