19 Mayıs Persembe 100.Yıl Partisi @ Salata Bar - ANKARA

ARdaQue' Alıntı:
GSbasket.Org ve diğer arkadaslarla birlikte 10 kisi olduk ve rezervasyonumuz da yapılmıstır. Bugüne kadar bana ulasmamıs ama yarın aksam organizasyona katılacak arkadaslar da giriste görevlilere bulundugumuz yeri sorup bizlere katılabilir....

10 kişi çok az yaaa :? gerçi az ama öz olması daha iyi :eek:key :)

ARdaQue' Alıntı:
Istanbul' dakiler kolpadır gelmezler :hi

Yarına kadar kimseden ses cıkmazsa, sadece 3-4 kişilik bir stand ayarlayacagım haberiniz olsun.

NOT: Barıs Yarar, Stan, serdar mengi v.s. .. sizler zaten organizasyon dahilinde oldugunuz icin sizleri saymıyorum alınmayın :)

Ardacım herşeyi anlarım da stand dediğin olay nedir? Fuarda falan mıyız ayıptır sorması :)

Stand dedigim olay Ankara' da Bistro adıyla anılıyormus ben de yeni ogrendim. Bildigin yuksek masa iste.

Neyse persembe gecesi ufak tefek organizasyon bozuklukları haricinde gayet iyiydi. Bol bol da fotograf cektik; 1-2 gün içinde foruma koyarız artık ...

Servis biraz kötüydü sanırım garsonlar fb li falan olduğu içindir. DJ zaten süperdi, canlı müzikten anlamam o da iyidir herhalde. Acayip koptuk o gün gelenlerin ayağına sağlık...

salata.jpg

masa2.jpg

gokhan.jpg

arda-serdar-fatos.jpg

arda-mehmet.jpg

Abi keşke bide isimleri yazsaydınız ama insanların GALATASARAYLI olduğu ne kadar da açık hepsi güleryüzlü insanlar eee ne de olsa kan çekiyor!!!! :claps :claps :claps

Fotolar eksik evet. Makinanın ayarı bozukmus, her bir foto yaklasık 2 MB büyüklügünde cıkmıs; yavas yavas alıyorum ve photoshop da ufaltıyorum. Aksam da bir kısmını msn den alırım artık. Sabırlı olun :)

arsameia' Alıntı:
Stan' Alıntı:
coolidge' Alıntı:
Güzel resimler de, yan masadan biraz daha manzara olsa fena olmazdı. 8)

Ah o god damn yan masa :)

Bu gece de Salata Mesa'ya bekleriz Stancim, yine bir yan masamız mevcut :muhaha

Hmm; cumartesi sabah 11.27 'de gece programı yapılmış ve sana haber verilmiş, herkesden önce senin haberin olmuş daha ne istiyorsun Stan :claps

ARdaQue' Alıntı:
arsameia' Alıntı:
Stan' Alıntı:
coolidge' Alıntı:
Güzel resimler de, yan masadan biraz daha manzara olsa fena olmazdı. 8)

Ah o god damn yan masa :)

Bu gece de Salata Mesa'ya bekleriz Stancim, yine bir yan masamız mevcut :muhaha

Hmm; cumartesi sabah 11.27 'de gece programı yapılmış ve sana haber verilmiş, herkesden önce senin haberin olmuş daha ne istiyorsun Stan :claps

Salata'ya niyet Laila'ya kısmet oldu biraz ve plansız bir gidisti bu, her ne kadar Stan bey orda da karsıma cıksa bile ..

Biz de arkadaş belledik Arda'yı ama hiç yan masadan bahsetmedin ne diyim sana!
Bu arada arsemya'yı Layla'da görmek çok enteresandı. Ama iyi de oldu baymıştım aptal dj'in çaldıklarından vakit geçti biraz hiç olmazsa :p :p

Stan' Alıntı:
Biz de arkadaş belledik Arda'yı ama hiç yan masadan bahsetmedin ne diyim sana!
Bu arada arsemya'yı Layla'da görmek çok enteresandı. Ama iyi de oldu baymıştım aptal dj'in çaldıklarından vakit geçti biraz hiç olmazsa :p :p

Bir daha Laila'ya gitmek mi, tövbeler olsun.. anti-Laila , forza Salata .. ;)

şu halde 8 Haziranda mesa Salata'nın yazlık bölümünün açılışına beklerim sizi arsemya. Dj Berk İnal ve Dj Gökhan Koşar performanslarıyla orada olacak. Kesin gelecem diyosan söyle :)

Stan' Alıntı:
şu halde 8 Haziranda mesa Salata'nın yazlık bölümünün açılışına beklerim sizi arsemya. Dj Berk İnal ve Dj Gökhan Koşar performanslarıyla orada olacak. Kesin gelecem diyosan söyle :)

Koşa koşa gelir merak etme ... Alemci !

ARdaQue' Alıntı:
Stan' Alıntı:

Koşa koşa gelir merak etme ... Alemci !

Sence gelebilir miyim Stancim??? :muhaha