2.500 TL Karşılığında Sahibinden Satılık Küfür!!!

Nasıl bir toplum olduk, nasıl kural koyucu ve kural uygulayıcılar oluştu bu ülkede, nasıl bir basketbol federasyonu var bu ülkede ve yine unutulup gidecek mi bunca şey. Fener şampiyon oldu, herkes mutlu mu oldu şimdi. Yine tüm samimiyetimle söyleyeyim, Galatasaraylı kızlar şampiyon olsaydı ve tüm salondaki Galatasaray taraftarı tüm maç boyunca 5 metre mesafeden basketbolcu kızların analarına, bacılarına gerek münferit, gerekse koro halinde küfür etseydi, tüm maç boyunca hakem triosu sandığımız zavallılar bunları görmezden gelseydi sonunda da Galatasaray kızları şampiyon olsaydı ben mutlu olabilecek miydim???Unutulup gidecek miydi tıpkı siyasette olduğu gibi, bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın mı diyecektik. Sadece Fenerlilere demiyorum, biz GALATASARAYLILAR dahil tüm sporseverlere diyoum, lütfen yeter artık!!!

Ve asıl federasyonuma sesleniyorum, soruyorum, maç başlamadan önce buyur kardeşim ben banka hesabına tiril tiril 2.500 TL'yi yatırıyorum, hatta peşin peşin önden ödediğim için bana 2.000 TL yap ben milyonlarca TV seyreden önünde bu güzide WNBA yıldızlarına ve Türk Kadın Basketbolcularına maç boyu ana avrat söveceğim dediğimde kabul mu edecek??? Bu ceza bunun mu göstergesi???BU KAFA NE KAFASI???