2. Gsbasket Ankara Buluşması

Ne bileyim ben ya? :) Sağlıklı düşünemiyorum bu aralar. Gündemden bile uzaklaştım iyice.

Barış, bu konuyu açarken 7'si olabilir demiş. Bu tarih olabilir. 10'undan sonra yokum ben.

Ben de diyorum ki Bağdat Abla'ya uymasa da pazartesi yahut salı günü olsun, yoksa ben gelemem. Hem organizatör Barış Şişman'ın senin durumuna göre ayarlayacağız diye de bir sözü vardı bana. Değil mi Barış Abi, huuuu? :)
Sn. Yavuz,Balcı,Seçer ve Turançiftçi'nin bu meseleye bir el atmalarını ve organizasyonu pzt yahut salı mesai çıkışına ayarlamalarını rica ediyorum.

Kerem, ailen yıllardır Ankara´da. Bilmiyorsan o senin ayıbın. : ) Bildiğin yer 10´u geçmese de Beşevler o ilk 3´e bile girer; ne de olsa geçen seneki buluşma mekanının olduğu durak.

Onur, Şamil´i kolundan tutup getirme görevi senin. Beni kim getirecek dersen, o da Kerem´in görevi. : )

Alperen gsbasket buluşması için Barış´a söyledim. Tarihi belirleyin, birkaç gün öncesinden haber verin. Mümkünse en yakın zaman olsun tabii ki, tatile çıkma zamanım yaklaşıyor.

3-4 günden beri internete giremediğim için haliyle GsVoleybol buluşmasından haberim olamadı, gelemediğim için lütfen kusuruma bakmayın.

Gsbasket buluşması içinde ben maalesef salı gününe kadar yokum, düğünümüz olduğu için misafirler var. Onları bırakıp gidemeyeceğim için ancak salı gününden sonra gelebilirim. Ben, buluşma için Alperen'in geliş gününe ayarlamaya uğraşıyordum ancak dediğim gibi o tarihe kadar da ben yokum. İsterseniz gelebilecek arkadaşlar salı günü buluşsun, bizde kısmet değilmiş der ve bir daha ki buluşmayı bekleriz.. =)

Bağdat Hanım;

Buluşma da bayan olmasa da gelebiliyorsanız gelin, biz cinsiyet ayrımı yapan bir topluluk değiliz diye düşünüyorum.. :p

Erdek'te tatilde olduğumdan gelemiyeceğim sanırım..
Ramzana yakın döneceğiz o zamanlara veya iftar yemeği olursa gelebilirim sanırım..

Alperen bana mesaj attın ama dönemiyorum malesef. Okuyorsan eğer akşam Onur abi ile konuşacağım.

Kerem, Alperen bana da mesaj attı ve yarın akşama doğru geçen sene buluştuğumuz mekanda görüşelim mi önerisini getirdi. Çoğunluğa uyuyorsa yarın bana uyar.

Zaten programın herkese uygun olması mümkün değil. İlla ki hepimize uymayan günler olur. Çoğunluğa göre hareket etmek en doğrusu bana kalırsa.

Not: Yarın Berkan da geliyor Ankara´ya.

Abi tam saati ne olacak buluşmanın? Bir de Beşevler'de miydi o cafe? Ayrıca geçen sene fiyat/performans (yani doyurma olarak) olarak beğenmiştim orayı :)

Saatin adını siz koyun Kerem. İş çıkışı gelecekleri de hesaba katarak saat belirlerseniz daha iyi olur.

Evet Kerem, Beşevler´de Sır Kafe´ydi. Bence de mekan güzel, pazar günü de oradaydık. Nargile içenleri görünce Şamil´in kulaklarını çınlattık zaten. : )

Şamil'e ulaşmaya çalışayım da abi beraber gelelim onla.

Abi benim için saat sorun değil ki? Siz saat kaçta orada olursunuz onu söyleyin :)