kulüp uyanık olmalı.pazartesi o salonda 20.000 kişi olmalı.cehennemi yaşatmalıyız.
Muhtemel şampiyonluk maçında seyircisiz oynama cezası almak tam anlamıyla facia. Maçı en ufak olayda durduran hakemlerin ve rakip sahada gerçekleşen benzer olaylar karşısında TBF'nin ceza vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki ülkede adalet sistemi çökmüş durumda ve bundan en fazla pay alan da ülke sporu. Bu tip olaylar karşısında TBF'nin taraflı tutum sergileyeceğini ülke spor gündemini takip eden herkes biliyordur ama, benim esas takıldığım nokta serinin dördüncü maçında alenen Galatasaray'ı sabote eden kişiler olmasıdır. 13 sayı öndeyken sahaya madde atan kişi/kişiler Galatasaraylı değildir. Bu bir komplodur. Bu kişilerin tespit edilmesi için ne gerekiyorsa yapılsın!
Aziz Yıldırım ceza alıyor ama salona giriyorsa, biz niye girmeyelim? Belki 3-5 maç fazladan daha ceza yeriz ama diğer sezon için geçerli olur.
2 maçlık ceza kesmedi, illa hükmen mağlubiyet aldıracağız diyorsun yani? Yahu kardeşim akıl var mantık var hakem o maçı başlatır mı?
Vallahi bilmiyordum orasını ama Aziz Yıldırım nasıl salona giriyor onu anlamadım ?
Onun yasağı maça girme değil. Protokole oturamama. Nasıl Fatih Terim ceza aldığında maçı kulübede değil kendisine tahsis edilen Loca vb. yerde izliyorsa o da aynı o şekilde tribünden izliyor. Yöneticilik haklarını kullanamıyor sadece.
Niye 2 maç ceza aldık değil, onlar niye almıyor diye sormak lazım.
Tamam biz şike yaptık hakemleri etki altına aldık o yüzden fenerden 2 galibiyet aldık. Avrupada ne diye şamar oğlanına döndünüz diye sormazlar mı adama ? ''obradovic türkiyeyi ileri götürcek basketbolda'' diyor Avrupa'da da Galatasaray lobisi var dimi Ulan Fenerbahçe ulan Fenerbahçe