2 Numara Eksiği...

Takım inanç ve mücadele yönünden kusursuz ancak her maç skor yükü 4 ya da 5 oyuncuya kalıyor, Murat eski performansından oldukça uzak, 4 ya da 5 oyuncudan biri performans veremdiği zaman takım maçları kopartamıyor kaldı ki bugünde Jasaitis takıma hiç katkı veremedi... Bu takımın mutlaka skor yapabilen, dışardan şut tehditi olan skorer bir oyun kurucuya ihtiyacı var... Can ve Washington ile olmayacağı tekrar gözktü ne yazık ki...
 
Kerem abi Evren Büker varken "2 Numara eksiği" gibi bir sorundan bahsedemeyiz.Zaten şutör guard dışında her mevkinin en iyi oyuncuları yabancı.Birde şutör guardımız yabancı olursa ilk 5'e kimi alacağız yerli olarak.Yabancı rotasyonunu nasıl sağlayacağız.

Can Akın konusunda ise bende bazı yönlerini yetersiz bulsam da maalesef onun dışında "yedek oyun kurucu" olmayı kabullenecek oyuncu yok.Ya da varsa bile yıllığ Can'ın 2 katı.
 
böyle bir sorun varsa pek görünmüyor..başkan maçı izledi, madem bu ay seçim yatırımı yapma ayı .....

bas parayı al rakocevici..dengeler filan hikaye ......

tabi şöyle birşey var..playy-off artık çok çok çok zor..
 
Eren ne alaka Rakocevic?Şu andan itibaren play-off'a giremiyeciğimiz kesinleşti.Igor saf şutör guard yani istikrarlı tek yerli oyuncumuzun bölgesinde.Bizim ihtiyacımız olan bölgeye değil.

Diyelim ki aldık 3 aylığı 1 Milyon Dolar'a.Takımdaki yabancıların süresi kısalacak.Evren Büker'in istikrarsızlaşacak.Pivotumuz olmadığı gibi oyun kurucumuz oyun kuramıyacak.vs.vs

Play-off'a giremiyceğimiz kesinken bu transfer "Ölü yatırım"dan fazlası değildir.
 
Evren 1 numara oynamaktan 2 numara oynayabiliyor mu acaba?istatistiklerinden bunu çok net görebilirsiniz...Bunun sebebide guardların istikarsız ve başarısız oluşu...Evren 1 numara oynayacaksa 2 numara şart yok Evren 2 numara oynayacaksa o halde 1 numara şart...İlk 5'e de Fatih, Evren, Wilkonson(Rakocevice göre daha savunmacı ve çok yönlü oyuncu) yabancı guard ve Jasa ile başlayacaksın...
 
Elinde top tutamayan adamın[Fatih Solak] bizim takımda yeri yok Kerem abi.Zaten Cem Akdağ'da anladı bu durumu hiç forma vermiyor Fatih'e.
 
erdal evren ne 2 si allah aşkına...darius olduğu zaman bile 1 oynuyor hep..

o zaman çıkarsın ayrıca bu seneki misyonumuz ligde kalmak dersin taraftarı umutlandırmassın play-off diye...hala play-off sözünün arkasındaysan yaparsın ölüde olsa, dariusun katkısı ile zararı sonucu adam hep 0 çıkıyor..
 
Eren, Erdemir maçı bittiğinde sezonda bitmişti bizim için.Artık bir takiveye gerek yok!

Üstelik elimizde olmayan parayla Igor'u alacağımıza gelecek sene kaynak bulup 2 tane iyi yerli oyuncu almamız lazım.Çok gereksiz şu Igor'un transferi ki kendisine teklif etsek bile gelmez.Sadece "Sizde iyi cahil cesareti varmış." diyerek güler.:)
 
2 numara eksiği olduğunu haftalar önce söylemiştim,jasaitis'tek skora katkı alamadığımız zaman skor sadece mike ve rancik'ten geliyor,skor üretecek bir 2 numara şart.
 

Üst