Sancho Lyttle

Sancho Lyttle
1.93m - 79kg
Uzun Forvet

Oynadığı Takımlar:
CB Puig d'en Valls (2006–2009)
CB Avenida (2009–2011)
Ros Casares Valencia (2011–2012

)WNBA: Atlanta Dream
 
EL de Avurpalı.Türkiye için ya devşirme statüsünde(bu şekilde oynarsa geçen yıl olduğu gibi melissa can gibi ayrı bir devşirme oyuncu bulunmayacak) yada kıta dışı olarak.
 
Hayırlı olsun. 2 senelik rüya sonunda gerçek oldu. Ros Casares ile sözleşmesi sanırım 5 Haziranda bitiyordu ve 5 Haziranda açıklanmasını bekliyordum. Fenerbahçe'den teklif geldi mi gerçekten bilmiyorum ama o haberler çıktığında çoktan anlaşılmıştı bile Sancho'yla. Tek üzüntüm "keşke geçen sene olsaydı" düşüncesi. Sylvia-Sancho-Bahar-Nevriye'den oluşan pota altı kimsede yok. Bakarsınız pota altına bir ekleme daha olursa tadından yenmez.

ben iyiki geçen sene olmadı diyorum Ceyhun Hoca'nın ellerinde yine ilk 3'ü göremezdik diye tahmin ediyorum benim üzüntüm Taurasi'nin geçen sene oynaması keşke bu sene gelseydi..
 
Sanırim sözleşmesi 1 yıllık. Ne pahasına olursa olsun gelecek sene de bu takımda olmalı. Sadece bugünkü maç için demiyorum bunu. Genelde sezon boyunca çok iyi maçlar çıkardı. Hele ki Fenerbahçe maçlarını çok seviyor :) Ondan daha iyi Avrupalı 4 numara bulamayız. Kesinlikle takımda kalmasî gerekiyor. Bunun lamı cimi yok...
 
Gelecek sezon kadroya yazılacak ilk yabancı Sancho olmalı.

Türkiye kupası zaferimize imza atanlardandı, umarım lig şampiyonluğunda da bu imzayı göreceğiz.
 
Mutlaka kadroda tutmalıyız. Eğer gelecek sezon aynı bütçeyle yola çıkacaksak, Sancho mutlaka kalmalı.

Bugün yine olağanüstü oynadı. Kaybettiğimize en çok onun için üzüldüm.
 

Üst