2007-2008 Taraftar Performansı

2007-2008 ile ilgili hemen hemen her oyuncu hakkında topicler açıldı, hocanın başarıları sorgulandı, yönetime kızıldı tepki gösterildi.

Şimdi madalyonun diğer yüzüne bakalım.

Taraftar olarak biz ne yaptık.

-Kaç maçı tam salon doldurabildik ?
-Maça giden taraftarlarımızın kaç tanesinde basketbol forması vardı ?
-Basket forması çıkarmayan yönetime kaç kişi tezahüratlarla uyardı?
-Kaç maçta 'Dört Sene Üst Üste Şampiyon olduk' tezahüratı yapıldı?
-Aslan Yürekli kızlarımız ve Aslan Yürekli Tekerlekli takımımız savaş verirken hangi maçında salonun yarısı doldu?
-Kaç defa antremanlara gidip oyuncularımıza süpriz yaptık?
-Uleb Kupasında 4. olan takımımızı kaç kişi karşıladı?
-Uleb Kupasında seyirci sıralamasında kaçıncı olduk?
-Tekerlekli Basketbol Takımımızı kaç kişi karşıladı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca?

Sorular uzar gider.

Bu soruların cevaplarını verebilecekler var mı aramızda? Bunların cevaplarını verelim ondan sonra yönetim ve Dedehayır'ın açıklamaları hakkında eleştride bulunalım.Biz bu sene bu takımlarımıza sahip çıkmadık arkadaşlar.
Klavye başından sallamayı hepimiz yapıyoruz maşallah iyi de yapıyoruz peki onların tribüne gidenlerin mücadelesi ne olacak onalrın hakkını veriyor muyuz ?


Hayır hiç vermiyoruz bence bu sene en zayıf halka GALATASARAY TARAFTARLARIDIR, hem Futbolda, hem Basketbolda, Hem voleybolda. . .


Birazda bunu değerlendirmek birazda cuvaldızı kendimize batırmak amaçlı bir konudur bu .

Saygılar...


Not=Bu topice fazla yazı beklemiyorum çünkü herkes suçlu biz haklıyız kafasından kimse kurtaramaz kendisini !
 
yazdığın soruların büyük bir kısmının cevabı salonun fiziki konumu ile alakalı.Madem önümüzdeki sezonda oradayız bu sorular daha çok sorulur
 
Ben bu konuyla ilgili bir şeye değinmek isteniyorum, şimdi GS'nin bir basketbl maçı oluyor seyircilerimize bir bakıyorsun üzerlerinde futbol formaları, yok tezahüratlarda futboldan esinlenlenmek. Tamam GS'nin ruhu her yerde olurda futbolla, basketbolun ne alakası var abi. Taraftarın oyunculara biraz saygısı olsun biraz da basketbola ilgilensinler. Galatasaray futbol demek değildir ama şu var ki futbol en büyük koludur. Bir de şöyle bakın bu camia sadece bir koldan oluşmuyor; Basketbol, voleybol, tenis, su topu, yelken, judo daha sayamadığım bir çok şey var ve bu sporlar Galatasaray camiasını besliyor. Arkadaşlar lütfen bundan sonra daha mantıklıca düşünmeliyiz, yani bu camiada her şey futbol değil...
 
Salon doldurma konusunda beceriksiz olduğumuzu zaten cümle alem gördü fakat bu sene için.Gerçi gene Ayhan Şahenk'de oynayacağımız için gene dolacağını sanmıyorum.Çünkü konumu kötü.Ahmet Cömert'de oynarken bile geçen seneye göre hedeflerimiz küçüktü ama salon her maç doluyordu.Ayhan Şahenk'de oynamak çok yanlış.Ama sadece salonun mekanında sorun yok elbette.Bizdede sorun var.Bir.ok GS taraftarı geçen sene ULEB'de F8 oynadığımızı daha bilmiyordu !!! Yani sadece futbol olarak görünüyor.Ama bakıcak olursak bunun Tekerlekli Basketbolu var,Sutopusu var var oğlu var.Yani taraftar olarak sadece tek bir spor dalıyla ilgileniyoruz.O yüzden diğer branşlarda başarı gelmiş mi gelmemiş mi çok da umurlarında değil.Ama bilmiyorlarki kulüp bu başarılardanda besleniyor.
 
ya izmitten bi maça geleim dedik ayhan şahenk öldürdü bizi aşırı uzak merkezi değil arabayı koycak yer bulmak bile işkenceydi
 
Daha önce buna yakın bir başlık açmışdım uzun uzun yazmışdım oraya. Tek birşey yazmak istiyorum. İtiraf etmeliyim ki daha çok pota arkasında pembe koltuklarda oturuyorum. Ama benim yinede Şahenk'de maçı nerede izlediğim belli olmuyor bazen kalabalık gidiyoruz arkadaşlarım ile tayfanın tam ortasında buluveriyorum kendimi. Söylemek istediğim şey ise bir diyolag ile anlatıyım;
"Lan olum maçı izlemeye mi, geldin bağarsana"
Ya arkadaşım, abicim, kardeşim maçı izlemek çok önemli basketbolda. En önemli etken maçı bilerek izleyen tepkili tarafdır. Kaldı ki tribün lideri Ömer abide maçı çoğu zaman izler ve ya yere vurun ya da ıslık çalın der. En sevdiğim özelliğide hakem hatasında protesto amaçlı alkışlayın der, Cömert'de bu çok iyi yapıılıyordu ama Şahenk'de nedendir hemen tek tek hakeme başlıyoruz küfüre. Bununda hakem üzerinde ters karar verme etkisini doğuruyor. Dediğim gibi maçı izleyen tepkisini büyük bir uğultu ile ya da büyük bir alkış ile veren taraftar daha iyi olur gibi..
 
ya asvel maçındaki yunan hakeme tbloğun üstündeki abi f.ck hellas diye öyle bir yırtındı ki dedim tamam ciğerleri söküldü heralde...iddaa ediyorum özhan canaydın bile duydu onu karşı trübündeki :p
 
Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Oğuzhan AKÇİL":2eysgoya]tenis

tenis ? :)[/quote:2eysgoya]

Çok mu komik arkadaşım ben orda adam gibi konu açmışım, sen gelmişin benle alay geçiyorsun. Hem ben orada tenis derken masa tenisi anlamında demek istemiştim. Hatta bilmiyorsan söyleyeyim galatasaray'ın masa tenisi adına bir clüp'ü var...
 
beyler Ayhan Şahenk'e laf yok... bizim için bulunmaz bir nimet bu salon... tribünleri sahaya çok yakın... lütfen kendi acizliğimizin faturasını salona kesmeyelim... :)
 
Haftanın 7 gününün 5'inde karşıdan inanılmaz trafikte maça gittiğimizi bilirim. Ya insanların olanakları tabiki olmayabilir ama;

Kaan geyik de yapsa isteyen adam geliyor diyorum ben ;)
 
Affedersiniz ama Ahmet Cömert'e ordakiler gelir, Abdi İpekçi'ye şurdakiler gelir, Şahenk'e şurdakiler gelir vesaire bunlar bu sitedeki insanları rahatsız etmemeli. Buradakiler şikayet etmemeli kendi adlarına. Ha dolmuyor falan derler tamam ama kendi adlarına ben burada yazan insaların şikayet etmelerini yadırgarım. Herhalde çok iyi Galatasaraylı olduklarından.

Gelelim İpekçi'ye. Sen onu kastediyorsun sanırım. Şu an için ortam müsait değil. Ben de isterim orada oynamayı ama boş kalır yine.

Taraftarı bu seneki 1 maçtan dolayı eleştirmek istiyorum sadece. O da ikinci yarı ki BJK maçı. Malesef çok kötüydük. Takım da biz de.
 
kusura bakma katılmıyorum Kerem.. Abdi ipekçi bence havada karada dolardı. kaldı ki Ahmet Cömert'te oynadığımız maçları biliyorsun, rakip takımın benchi maçı bırakıp tribünü izliyordu...
 
Kerem,sana Beşiktaş maçı konusunda tam katılamıyorum.Takım resmen mücadele etmedi ve ilk defa bir maçta seyircilerden hatırı sayılır miktarda insanın maç bitmeden ayrıldığını hatırlıyorum.Seyirci de bir yere kadar tahammül gösterebilir,siz küçük maçlara konsantre olmaz ve yenilirseniz,bir de derbi maçta mücadele etmezseniz,tribünden elektrik alamazsınız.

Bir de Abdi İpekçi nasıl o kadar kolay dolacak,ben merak ediyorum.12000 kişi,az bir rakam mı?Rüzgarı arkamıza aldığımız Efes maçında bile 7000 civarında seyirci vardı.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kerem,sana Beşiktaş maçı konusunda tam katılamıyorum.Takım resmen mücadele etmedi ve ilk defa bir maçta seyircilerden hatırı sayılır miktarda insanın maç bitmeden ayrıldığını hatırlıyorum.Seyirci de bir yere kadar tahammül gösterebilir,siz küçük maçlara konsantre olmaz ve yenilirseniz,bir de derbi maçta mücadele etmezseniz,tribünden elektrik alamazsınız.

Bir de Abdi İpekçi nasıl o kadar kolay dolacak,ben merak ediyorum.12000 kişi,az bir rakam mı?Rüzgarı arkamıza aldığımız Efes maçında bile 7000 civarında seyirci vardı.
takıma yatırım yapar, maç öncesi güzel şovlar, organizasyonlar düzenlenirse, bilet fiyatları ucuz tutulursa, bence çok rahat dolar. dolmaktan kasıt:6 bin 7 bin civarı.
 
İpekçi'de oynasaydık 6.000 civarı seyirci bize gerçekten yeterdi..

ULEB'te haftaiçi günlerinin de etkisiyle 3.000 bulmaya çalışırdık.

Kısacası Şahenk'te ligde 1.000 kişiye,ULEB'te 500 kişiye oynayan takıma

tam 6 kat daha fazla seyirci desteği gelecekti..

Dipnot:ULEB sıralamasında Şahenk sayesinde Galatasaray Taraftarına 53. olma şanssızlığını yaşatan zihniyete ve bunu tekrar göz göre göre yapan zihniyete diyecek lafım yok...
 
ya 18.00 da kim gelsin ki...parayı milli piyangodan bulmuş tüm uğraşı ares'ten şarkı klip indirmek olan okul iş miş filan bunları bırakmış insanlar gelebilir,aramızda bu şekilde biri var mı bu kadar rahat yaşayan aya bile giderim abi vakit bol diyen
ama karşıyakada cl ile el maçı kesişince anında el maçının gğnğ değişti saati değil resmen günü
ama bizimkiler yoğun uğaşlarına rağmen sonuç alamıyorlar
galatasaray gibi bir markayı kullanamamak ayakkabını bile bağlayamamakla eşdeğerdir benim gözümde
 

Üst