2007-2008 ile ilgili hemen hemen her oyuncu hakkında topicler açıldı, hocanın başarıları sorgulandı, yönetime kızıldı tepki gösterildi.
Şimdi madalyonun diğer yüzüne bakalım.
Taraftar olarak biz ne yaptık.
-Kaç maçı tam salon doldurabildik ?
-Maça giden taraftarlarımızın kaç tanesinde basketbol forması vardı ?
-Basket forması çıkarmayan yönetime kaç kişi tezahüratlarla uyardı?
-Kaç maçta 'Dört Sene Üst Üste Şampiyon olduk' tezahüratı yapıldı?
-Aslan Yürekli kızlarımız ve Aslan Yürekli Tekerlekli takımımız savaş verirken hangi maçında salonun yarısı doldu?
-Kaç defa antremanlara gidip oyuncularımıza süpriz yaptık?
-Uleb Kupasında 4. olan takımımızı kaç kişi karşıladı?
-Uleb Kupasında seyirci sıralamasında kaçıncı olduk?
-Tekerlekli Basketbol Takımımızı kaç kişi karşıladı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca?
Sorular uzar gider.
Bu soruların cevaplarını verebilecekler var mı aramızda? Bunların cevaplarını verelim ondan sonra yönetim ve Dedehayır'ın açıklamaları hakkında eleştride bulunalım.Biz bu sene bu takımlarımıza sahip çıkmadık arkadaşlar.
Klavye başından sallamayı hepimiz yapıyoruz maşallah iyi de yapıyoruz peki onların tribüne gidenlerin mücadelesi ne olacak onalrın hakkını veriyor muyuz ?
Hayır hiç vermiyoruz bence bu sene en zayıf halka GALATASARAY TARAFTARLARIDIR, hem Futbolda, hem Basketbolda, Hem voleybolda. . .
Birazda bunu değerlendirmek birazda cuvaldızı kendimize batırmak amaçlı bir konudur bu .
Saygılar...
Not=Bu topice fazla yazı beklemiyorum çünkü herkes suçlu biz haklıyız kafasından kimse kurtaramaz kendisini !
Şimdi madalyonun diğer yüzüne bakalım.
Taraftar olarak biz ne yaptık.
-Kaç maçı tam salon doldurabildik ?
-Maça giden taraftarlarımızın kaç tanesinde basketbol forması vardı ?
-Basket forması çıkarmayan yönetime kaç kişi tezahüratlarla uyardı?
-Kaç maçta 'Dört Sene Üst Üste Şampiyon olduk' tezahüratı yapıldı?
-Aslan Yürekli kızlarımız ve Aslan Yürekli Tekerlekli takımımız savaş verirken hangi maçında salonun yarısı doldu?
-Kaç defa antremanlara gidip oyuncularımıza süpriz yaptık?
-Uleb Kupasında 4. olan takımımızı kaç kişi karşıladı?
-Uleb Kupasında seyirci sıralamasında kaçıncı olduk?
-Tekerlekli Basketbol Takımımızı kaç kişi karşıladı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca?
Sorular uzar gider.
Bu soruların cevaplarını verebilecekler var mı aramızda? Bunların cevaplarını verelim ondan sonra yönetim ve Dedehayır'ın açıklamaları hakkında eleştride bulunalım.Biz bu sene bu takımlarımıza sahip çıkmadık arkadaşlar.
Klavye başından sallamayı hepimiz yapıyoruz maşallah iyi de yapıyoruz peki onların tribüne gidenlerin mücadelesi ne olacak onalrın hakkını veriyor muyuz ?
Hayır hiç vermiyoruz bence bu sene en zayıf halka GALATASARAY TARAFTARLARIDIR, hem Futbolda, hem Basketbolda, Hem voleybolda. . .
Birazda bunu değerlendirmek birazda cuvaldızı kendimize batırmak amaçlı bir konudur bu .
Saygılar...
Not=Bu topice fazla yazı beklemiyorum çünkü herkes suçlu biz haklıyız kafasından kimse kurtaramaz kendisini !